اولی بطور واضح مشکل فوکس دارد.
چرا از صفحه پرینت اسکرین میگیرید؟
[QUOTE=Arash;317401]اولی بطور واضح مشکل فوکس دارد.
چرا از صفحه پرینت اسکرین میگیرید؟[/QUOضمن عرض تشکر از پاسخ عاجل جنابعالی باید عرض کنم از این نمونه ها در همین 1 روزه زیاد دارم . پرینت اسکرین رو برای نشون دادن کراپ 100 انتخاب کردم .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
_DSC0709.jpg_DSC0711.jpg_DSC0615.jpg
یکی 1/500 اف 2.8 روی دست
یکی 1/80 اف 2.8 روی دسته مبل
یکی 1/80 اف 5.6 تاریکی منزل شب یلدا (زیر نور کم سوی منزل ) . هر سه کراپ 100 در مونیتور حقیر .
ملاحظه میفرمایید روی دست کم ترین شارپنس و با فلش بیشترین شارپنس رو دارم .
شهروز باقرپور
یا این یکی : سرعت 1/3200 !!! مگر نباید همه چیز فریز بشه ؟ من بک فکوس یا فرونت فکوسی در عکس نمیبینم . نمیدونم شاید بقول جناب انوش انتظار ما از این دوربین بالاست ._DSC0649.jpg
شهروز باقرپور
شب بخیر قربان ، عکس قبلی در کراپ 100 آپلود شده . حقیر در نور روز و سرعت 1/3200 انتظار کراپ 100 بسیار بهتری از عکس سوم گرفته شده با فلش در نور منزل و سرعت 1/80 دارم . هیچکدام از 92 عکس گرفته شده در سرعتهای بالا در ظهر امروز حقیر رو راضی نمیکنه مگر اونهایی که فلش سر خود دوربین هم بهشون اضافه شده .
شهروز باقرپور
دوست و سرور ارجمند جناب باقر پور
با توجه به سرعت استفاده شده در این شات 1/3200 و رضایتتان از عکسهای با فلاش فکر می کنم با افزایش شارپنس در picture style مشکل مرتفع گردد. البته فرمایش انوش خان در مورد انتظار بیش از حد از این دوربین به نظر در این مورد هم صادق است
تمامی عکسها را با این عکس دی تری اس خدا بیامرز حقیر مقایسه بفرمایید : اف 5.6 سرعت 1.250 کراپ 100 DSC_0169.jpg
شهروز باقرپور