صفحه 87 از 120 نخستنخست ... 37 77 83 84 85 86 87 88 89 90 91 97 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 861 تا 870 , از مجموع 1197
Like Tree5820تشکر

موضوع: Nikon D800 / D800E

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

نقل قول نوشته اصلی توسط darkness_land نمایش پست ها
    دیدم که فرادی که تست رو اتنجام میداد و البته در تصویر مشخص بود میگفت که
    ته رنگ عکس های D800 به سبز میزنه و الیته راه حلی پیشنهاد نداد !!!
    ته رنگ سبز مربوط به نمایشگر این دوربینه که کمی ته رنگ داره.من هیچ تفاوتی در رنگ عکسهای خام و جی پگ دوربین خودم نمیبینم.وایت بالانس رو هم بر روی اوتو تنظیم کردم.
    Persian، M-Yousefi، kiavash و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر فعال iman kh آواتار ها
    تشکر کرده
    747

نقل قول نوشته اصلی توسط darkness_land نمایش پست ها
    دوست عزیز بنظر من اینکار نمیتونه ایده خوبی باشه به دو دلیل

اول اینکه شما حتا دم دستی ترین عکس رو هم که بگیرید و نخواید ویرایش
    کنید ، خوب میتونید فقط تبدیلش کنید و سایزش رو کم کنید و کلا وقت آنچنانی از
    شما نمیگیره

دوم اینکه احتمال میره که شما دروبین رو برای استفاده معمول رو فرمت jpeg
    قرار داده اید و صحنه ای زیبا دید و از آن عکس گرفتید و وقتی رسیدید منزل و
    هنگام ویرایش میبینید که عکس پسندی غیر از raw داره و شما کیفیت عالی
    اون عکس رو بعد از ویرایش از دست میدید

البته برای من اتفاق افتاده که در تنظیم وایت بالانس مثلا در هوای آفتابی تنظیم کردم
    ولی بعد از عکاسی در فضای باز به درون منزل رفتم و بازهم شات هارو با هومن تنظیمات
    وایت بالانس انجام داده ام

اما در کل برای پرسش اصلی شما من در جایی مقایسه بین D800 و 5D III
    دیدم که فرادی که تست رو اتنجام میداد و البته در تصویر مشخص بود میگفت که
    ته رنگ عکس های D800 به سبز میزنه و الیته راه حلی پیشنهاد نداد !!!
    تنظیم دوربین من همیشه روی ذخیره همزمان jpeg , raw هست
    و برای جلوگیری از اتلاف وقت فایل jpeg بسیار هم مفید هست خیلی مواقع . تبدیل کردن و ریساز کردن تعداد زیادی عکس باعث اتلاف وقت میشه .
    kiavash و darkness_land تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

اگر فایل راو را با برنامه‌ای چون ACR باز کنید، فایل NEF توسط ACR ترجمه می‌شود و رنگها بی‌شک متفاوت با خروجی JPG دوربین خواهد بود. اما اگر از فایل راو پیش‌نمایش بگیرید تفاوتی نخواهد داشت.
    faridz، lamagra، kiavash و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر همراه darkness_land آواتار ها
    تشکر کرده
    4944

نقل قول نوشته اصلی توسط iman kh نمایش پست ها
    تنظیم دوربین من همیشه روی ذخیره همزمان jpeg , raw هست
    و برای جلوگیری از اتلاف وقت فایل jpeg بسیار هم مفید هست خیلی مواقع . تبدیل کردن و ریساز کردن تعداد زیادی عکس باعث اتلاف وقت میشه .
    بله درست است اما فضای ذخیره سازی شما بیش از حد سریع تر پر میشود چون
    فایل raw به تنهایی حدود 100 مگابایت فضا میگیرد و حال اگر با jpeg نیز همراه باشد
    که اوضاع بتر میشه !!!!

تشکر کرده
    12097

فایل جی پگ تقریبا 1/5 فایل خام حجم داره که خیلی جای نگرانی نیست.اما نکته مهم اینه که کسی که بدنه 10 میلیون تومانی میخره و دست کم نیمی از این مبلغ رو هم صرف خرید لنز میکنه(معمولا خیلی بیشتره رقم واقعی) اگر برای یک هارد چند 100 تومانی نگرانه(300 تومان برای 1 ترابایت پاسپورتی) به نظرم اصلا نباید با این نگرش به دنیای اس ال آر ها و عکاسی جدی تر وارد میشد.
    kiavash، iman kh و darkness_land تشکر می‌کنند.
    عقیل احمدی

كاربر همراه darkness_land آواتار ها
    تشکر کرده
    4944

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    فایل جی پگ تقریبا 1/5 فایل خام حجم داره که خیلی جای نگرانی نیست.اما نکته مهم اینه که کسی که بدنه 10 میلیون تومانی میخره و دست کم نیمی از این مبلغ رو هم صرف خرید لنز میکنه(معمولا خیلی بیشتره رقم واقعی) اگر برای یک هارد چند 100 تومانی نگرانه(300 تومان برای 1 ترابایت پاسپورتی) به نظرم اصلا نباید با این نگرش به دنیای اس ال آر ها و عکاسی جدی تر وارد میشد.
    بله عقیل جان ، بنده خودم 1 ترابایت برای استفاده شخصی بصورت اینتر نال و 2 ترابایت هم اکسترنال هارد درایو دارم
    اما موضوع اینجاست که داشتن چنین فایلی تا چه اندازه مهمه که ما بخوایم هر دو فرمت رو داشته باشیم در صورتی
    که میشه به راحتی و با صرف زمانی کم یک تبدیل گروهی انجام داد ، البته برای من با سرعت پردازش بالای سیستمم
    خیلی تبدیل کردن زمان بر نیست !!!
    البته اون دوست عزیزمون هرجور که خودشون میدونند و درجه اهمیت کارشون ، انتخاب میکنن که چجوری ذخیره کنن !!!
    lamagra تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    12097

خب در این صورت کسانی که از مدیوم فرمت ها استفاده میکنند باید نگرانی های بزرگتری داشته باشند.اون مدیوم فرمت 200 مگاپیکسلی هسلبلاد رو تصور کنید!
    عکاس حرفه ای که حتما این موضوع رو در نظر میگیره و از قبل فکری به حال اون کرده.عکاسی هم که به صورت یک علاقه جدی به عکاسی نگاه میکنه و عکاسی رو به عنوان حرفه دنبال نمیکنه هم باید نگرش حساب شده ای روی تمام جوانب داشته باشه.
    در همین تعطیلات نوروز برای من پیش اومد که یک روز فقط با فایل خام عکاسی کرده بودم و بعد از عکاسی قرار شد عکسها رو در لپ تاپ تماشا کنیم.2 لپ تاپ اونجا بود اما هر دو متعلق به کسانی که عکاس نبودند.طبیعتا نه فتوشاپ نصب داشتند نه ای سی دی سی نه هر برنامه دیگری که فایل خام رو نمایش بده.نتیجه اینکه دست همگی ما در حنا ماند! این یک مثال ساده بود در یک جمع خانوادگی.موارد زیادی از همین دست پیش خواهند آمد که شما مجبور بشید بلافاصله کار رو ارائه بدید یا عکسها اونقدر مهم نباشند که اصلا نیازی باشه با فایل خام عکاسی کنید.فایل جی پگ مزایای خودش رو داره.میشه اگر نگران حجم اون هستیم روی رزولوشن پایینتر تنظیم کرد و به نظر من بودنش بهتر از نبودنش هست.
    اگر فردی این بدنه رو خریداری بکنه و بعدا این 20 درصد اضافه حجم فایلهای جی پگ در حالت رزولوشن کامل براش تبدیل به مشکل بشه به نظرم اشتباهاتی مسیر انتخاب ابزارش مرتکب شده.
    ویرایش توسط lamagra : Friday 26 April 2013 در ساعت 17:26
    ehssanehs، kiavash، iman kh و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    عقیل احمدی

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    خب در این صورت کسانی که از مدیوم فرمت ها استفاده میکنند باید نگرانی های بزرگتری داشته باشند.اون مدیوم فرمت 200 مگاپیکسلی هسلبلاد رو تصور کنید!
    عکاس حرفه ای که حتما این موضوع رو در نظر میگیره و از قبل فکری به حال اون کرده.عکاسی هم که به صورت یک علاقه جدی به عکاسی نگاه میکنه و عکاسی رو به عنوان حرفه دنبال نمیکنه هم باید نگرش حساب شده ای روی تمام جوانب داشته باشه.
    در همین تعطیلات نوروز برای من پیش اومد که یک روز فقط با فایل خام عکاسی کرده بودم و بعد از عکاسی قرار شد عکسها رو در لپ تاپ تماشا کنیم.2 لپ تاپ اونجا بود اما هر دو متعلق به کسانی که عکاس نبودند.طبیعتا نه فتوشاپ نصب داشتند نه ای سی دی سی نه هر برنامه دیگری که فایل خام رو نمایش بده.نتیجه اینکه دست همگی ما در حنا ماند! این یک مثال ساده بود در یک جمع خانوادگی.موارد زیادی از همین دست پیش خواهند آمد که شما مجبور بشید بلافاصله کار رو ارائه بدید یا عکسها اونقدر مهم نباشند که اصلا نیازی باشه با فایل خام عکاسی کنید.فایل جی پگ مزایای خودش رو داره.میشه اگر نگران حجم اون هستیم روی رزولوشن پایینتر تنظیم کرد و به نظر من بودنش بهتر از نبودنش هست.
    اگر فردی این بدنه رو خریداری بکنه و بعدا این 20 درصد اضافه حجم فایلهای جی پگ در حالت رزولوشن کامل براش تبدیل به مشکل بشه به نظرم اشتباهاتی مسیر انتخاب ابزارش مرتکب شده.
    به نظر من این بدنه فقط برای کسانی مناسب است که واقعا به چنین رزولوشنی نیاز واقعی داشته باشند.چه برای تفریح باشد یا کار.
    مثلا برای من (از دید شخصی خودم و کاری که انجام می دهم) ضرر خرید چنین بدنه ای بیشتر از سود آن است.
    چرا؟
    مثلا در کار عروس در یک روز حدود 500 تا 600 عکس گرفته می شود.فایلهای خام و ویرایش شده و PSD های آنها با همین حدود 20 تا 21 مگاپیکسل می شود حدود 60-70 گیگ.
    حالا با فرض 2 تا سه برابر شدن این حجم بعد از یک مدت چند تا هارد باید داشته باشم؟
    فرضا که نسبت هزینه خرید هارد به درآمد به نوعی باشد که هزینه هارد برایم مهم نباشد.سود این افزایش رزولوشن در کاری که حداکثر یک چاپ سایز 100×70 دارد برای عکاس چی هست؟
    تفاوت خروجی مثلا 21 مگاپیکسل با 36 مگاپیکسل چه برای من چه برای مشتری که از عکاسی اطلاعاتی ندارد ارزش این هزینه را دارد؟
    حالا کارهای دیگر مثل عکاسی کودک که همه چاپهای سایز کوچک است بماند.
    ME، farshad_k، lamagra و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

تشکر کرده
    12097

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    به نظر من این بدنه فقط برای کسانی مناسب است که واقعا به چنین رزولوشنی نیاز واقعی داشته باشند.چه برای تفریح باشد یا کار.
    مثلا برای من (از دید شخصی خودم و کاری که انجام می دهم) ضرر خرید چنین بدنه ای بیشتر از سود آن است.
    چرا؟
    مثلا در کار عروس در یک روز حدود 500 تا 600 عکس گرفته می شود.فایلهای خام و ویرایش شده و PSD های آنها با همین حدود 20 تا 21 مگاپیکسل می شود حدود 60-70 گیگ.
    حالا با فرض 2 تا سه برابر شدن این حجم بعد از یک مدت چند تا هارد باید داشته باشم؟
    فرضا که نسبت هزینه خرید هارد به درآمد به نوعی باشد که هزینه هارد برایم مهم نباشد.سود این افزایش رزولوشن در کاری که حداکثر یک چاپ سایز 100×70 دارد برای عکاس چی هست؟
    تفاوت خروجی مثلا 21 مگاپیکسل با 36 مگاپیکسل چه برای من چه برای مشتری که از عکاسی اطلاعاتی ندارد ارزش این هزینه را دارد؟
    حالا کارهای دیگر مثل عکاسی کودک که همه چاپهای سایز کوچک است بماند.
    دقیقا همینطوره مسعود جان.صرف نظر از نیاز واقعی موضوع دید و نوع عکاسی و موارد دیگری هم مطرحه.
    مثلا کلا من عکاس کم شاتی هستم.کل سال گذشته رو که بیرون میرفتم بعید میدونم حتی یک مورد اون هم تعداد شاتهایی که گرفتم بیشتر از 100 عدد شده باشه(گرچه 100 شات 7دی با دی800 حجم خیلی متفاوتی رو اشغال میکنند اما برای خودم هنوز محسوس نیست،موردی که رزلوشن برای من ایجاد کرد اجبار به ارتقا سیستم بود چون سیستم فعلی دیگه جوابگو نیست).یا وسواس و بد دلی که داشتم کاملا مانع از این شد که به سمت دی600 برم با اون مشکل نشت روغنش.بدنه بزرگ و خوشدست برام مهم بود،بگذریم از اینکه بدنه بزرگ دی800 هنوز کمی توی ذوقم میزنه و به نظرم هندلیگ خوبی نداره(به دل من ننشسته هنوز).حالا شما فکر بکنید دی600 با طراحی مشابه و بدنه کوچکتر چه احساسی به من منتقل میکرد.
    از طرفی فکر میکنم اگر اختصاصا کیفیت خروجی این بدنه رو با رقبای خودش یکی بدونیم این 14 مگا پیکسل رزولوشن بیشتر دی800 در مقابل مارک 3 یا 12 مگاپیکسل بیشتر از برادر کوچکش دی600 باعث نشده من چیزی رو از دست بدم.اگر هم به هر دلیلی به این اضافه رزولوشن نیاز داشته باشم(اعم از کراپهای سنگین یا چاپهای بسیار بزرگ) این رزلوشن بالا اونجا هست و به وظیفه خودش عمل میکنه.
    ویرایش توسط lamagra : Friday 26 April 2013 در ساعت 21:09 دلیل: تایپی
    ashkan 78، kiavash و darkness_land تشکر می‌کنند.
    عقیل احمدی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

خيلي ممنون از نظرتون بايد بگم نبايد صورت مسئله رو پاك كرد به هر حال بايد تنظيماتي وجود داشته باشه كه رنگ فايل jpeg رو به raw همون فايل نزديكتر كنه و از ته رنگ سبز - زرد كم كنه چون من همزمان raw و jpegثبت ميكنم ولي با هر مديايي فايلها رو باز كردم فايل jpeg خيلي زرد تر از raw بوده واين جدا از مسئله نمايشگر خود دوربين ن هستش
    obsidiyan تشکر می‌کند.

صفحه 87 از 120 نخستنخست ... 37 77 83 84 85 86 87 88 89 90 91 97 ... آخرینآخرین