صفحه 88 از 120 نخستنخست ... 38 78 84 85 86 87 88 89 90 91 92 98 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 871 تا 880 , از مجموع 1197
Like Tree5820تشکر

موضوع: Nikon D800 / D800E

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

دوست عزيز ، من تو استو ديو كار ميكنم و وقتي ميخوام تحت نورهاي مادلينگ كه معمولا شدت كمي دارند سوژه رو در حالت live view ببينم و فكوس بگيرم همه چيز تاريكه مگر اينكه ديافراگم و سرعت رو تغيير بدم و حجم نور ورودي به دوربين رو زياد كنم تا بتونم سوژه رو ببينم و فكوس كنم و دوباره به سرعت و ديافراگم مورد نظر برگردم و شات بزنم( يا برم روي av و برگردم به m)، در صورتي كه مثلا روي mark2 در شرايط نوري كم بازهم در حالت live view ديفراگم باز ميشه و سوژه روشن ديده ميشه.
    اگه تنظيماتي هست تا اينكار هم روي d800 اتفاق بيفته لطفأ راهنمايي كنيد. تشكر

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Rouhani نمایش پست ها
    خيلي ممنون از نظرتون بايد بگم نبايد صورت مسئله رو پاك كرد به هر حال بايد تنظيماتي وجود داشته باشه كه رنگ فايل jpeg رو به raw همون فايل نزديكتر كنه و از ته رنگ سبز - زرد كم كنه چون من همزمان raw و jpegثبت ميكنم ولي با هر مديايي فايلها رو باز كردم فايل jpeg خيلي زرد تر از raw بوده واين جدا از مسئله نمايشگر خود دوربين ن هستش
    این ته رنگ بیشتر از اینکه به دوربین ربط داشته باشه به ادیتور ربط داره . در برنامه های مختلف کمی عکس ها متفاوت دیده میشوند.
    lamagra، kiavash و iman kh تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

یه سوال
    تفاوت ریزولوشن 800دی و دی5 14 مگاپیکسل است؟! حتی اگر از لنزهای پرایم استفاده بشه!
    کسی در مورد ریزولوشن خروجی اطلاعاتی دارد؟
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    یه سوال
    تفاوت ریزولوشن 800دی و دی5 14 مگاپیکسل است؟! حتی اگر از لنزهای پرایم استفاده بشه!
    کسی در مورد ریزولوشن خروجی اطلاعاتی دارد؟
    مهدی جان ذی 5 کدوم دوربینی است. یک دقیقه ای فکر کردم بعد از دی4 نیکون دی5 هم داده بیرون.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر همراه Kane آواتار ها
    تشکر کرده
    3887

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian نمایش پست ها
    مهدی جان ذی 5 کدوم دوربینی است. یک دقیقه ای فکر کردم بعد از دی4 نیکون دی5 هم داده بیرون.
    فکر کنم منظورشون ۵ دی (5d m3) بوده ٬ که در نوشتن عدد (به صورت انگلیسی)سمت چپ حرف فارسی قرار گرفته.

به هرحال سایت dxomark:
    رزولوشن d800 به همراه نیکون 85mm f/1.4 را ۲۲ زده و 5d m3 و سیگما 85mm f/1.4 را ۲۰ زده.
    البته این دو دوربین را با دو لنز مشابه گفتم تا مقایسه کمی قابل قبول باشه ٬ وگر نه نتایج اندکی بهتر برای هر دو دوربین موجود بود ٬ به هر روی اگر d800 با یک لنز تله بلند پرایم جدید تست بشه مطمئنا نتایج بهتری خواهد داشت. هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم فکر کنم هنوز d800 با تله بلند پرایم تست نشده.
    darkness_land تشکر می‌کند.

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

به احتمال منظور 5D III هست...

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

Screen-Shot-2013-04-27-at-11.43.20-AM.jpg
    Screen-Shot-2013-04-27-at-11.43.28-AM.jpg

این‌هم یه پیش‌نمایش از فایل JPG و Raw. فایل jpg از پیش‌نمایش فایل Raw به‌تر نباشد بد‌تر نیست. خبری هم از رنگ زرد نمی‌بینم. شاید مد خاصی(Standad,Neutral,Vivid,....) برای خروجی انتخاب کردید و یا مثلن Adobe RGB انتخاب کردید و نرم‌افزاری که باهاش می‌بینید رنگ‌ها رو کار خاصی می‌کند.
    Persian، ehssanehs، Pelikan و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian نمایش پست ها
    ببخشید من مثل اسم انگلیسیش از چپ نوشتم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kane نمایش پست ها
    فکر کنم منظورشون ۵ دی (5d m3) بوده ٬ که در نوشتن عدد (به صورت انگلیسی)سمت چپ حرف فارسی قرار گرفته.

به هرحال سایت dxomark:
    رزولوشن d800 به همراه نیکون 85mm f/1.4 را ۲۲ زده و 5d m3 و سیگما 85mm f/1.4 را ۲۰ زده.
    البته این دو دوربین را با دو لنز مشابه گفتم تا مقایسه کمی قابل قبول باشه ٬ وگر نه نتایج اندکی بهتر برای هر دو دوربین موجود بود ٬ به هر روی اگر d800 با یک لنز تله بلند پرایم جدید تست بشه مطمئنا نتایج بهتری خواهد داشت. هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم فکر کنم هنوز d800 با تله بلند پرایم تست نشده.
    من مقاله های این سایت در مورد بازده لنزها روی دی3اکس و دی800 را مطالعه کردم و این سوال اونجا پیش اومد که حتی با لنزهای شارپ هم اختلاف آنقدری نیست که بشود گفت ریزولوشن دی800 بیشتر است! اما این اعداد و ارقام با استفاده از پیشفرضهایی که برای ریزولوشن در نظر گرفتن محاسبه شده است. حالا سوال این است که آیا چشم هم همینقدر اختلاف را نشان میدهد؟ اگر بله، آنوقت ساخت و خرید بدنه‌هایی با ریزولوشن بالا (دی800 یا دی7100) چطور توجیه میشود؟!
    Persian، kiavash و Kane تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر همراه Kane آواتار ها
    تشکر کرده
    3887

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    من مقاله های این سایت در مورد بازده لنزها روی دی3اکس و دی800 را مطالعه کردم و این سوال اونجا پیش اومد که حتی با لنزهای شارپ هم اختلاف آنقدری نیست که بشود گفت ریزولوشن دی800 بیشتر است! اما این اعداد و ارقام با استفاده از پیشفرضهایی که برای ریزولوشن در نظر گرفتن محاسبه شده است. حالا سوال این است که آیا چشم هم همینقدر اختلاف را نشان میدهد؟ اگر بله، آنوقت ساخت و خرید بدنه‌هایی با ریزولوشن بالا (دی800 یا دی7100) چطور توجیه میشود؟!
    سوال خیلی خوبیه که من هم دوست دارم جوابش رو بدونم . البته باید توجه داشت مگاپیکسل بالاتر فقط در رزولوشن تاثیر گذار نیست ٬ فاکتورهایی مثل ٬ دینامیک رنج و عمق رنگ و شاید بعضی فاکتورهای دیگر هم با بالا رفتن مگاپیکسل (البته در حد معقول) بهبود پیدا می کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

خيلي ممنون ازاين مقايسه ، درست ميفرماييد شايد بايد جاي ديگه اي دنبال علت بگردم، بهر حال تو اين عكسها كه تفاوتي وجود نداره از نظر ته رنگ زرد. تشكر

صفحه 88 از 120 نخستنخست ... 38 78 84 85 86 87 88 89 90 91 92 98 ... آخرینآخرین