خوب دوستان در نهایت که انوش خان افتخار ندادن و حقیر به ناچار دست بکار شدم . از اینکه کمی دیر شد باید بنده رو ببخشید . اینها که عرض میکنم همه نتیجه گیری شخصی یک آماتور هست
1- وی آر حسابی بداد میرسه ! گمان کنم پرسش جناب یوسفی نیز بهمین خاطر بود . نسخه های وی آر لنزها عکسهای شارپتری روی دی 800 میگیرن ! اینجا لزوم تجهیز بدنه ها به یک لرزه گیر داخلی کاملا احساس میشه ! با 70-200 وی آر در 200 اون با سرعتهای پایینتر تعداد عکسهای شارپ بیشتری از 50 فیکس گرفته میشه .
2- برای غلبه بر تکانهای دست در نهایت یک تک پایه و جوی استیک تهیه کردم که بشه در سرعتهای پایینتر به عکسهای شارپی رسید . وزن تک پایه 800 گرم هست که برام قابل تحمله . البته حتما در سرعتهای پایین از تاخیر 1 ثانیه ای آینه استفاده میکنم .
حرف آخر اینکه : چی بگم وقتی اکثر ریویوها همینها رو نوشتن : مناسب برای عکاسان استدیویی و طبیعت !!! باید گفت دوربین حاضر هیچ مشکلی نداره . اگه میخواهید از ثبت جزئیات اون لذت ببرید ، باید بتونید شرایط رو براش مهیا کنید ، وگرنه مثل دوربینهای نسل قبل از خودش بهتون خروجی میده . تصور اینکه همه کراپهای صدتون عالی در میاد (تصوری که من بهنگام خرید داشتم ) اشتباه است . بله اگه شرایطش رو مهیا کنید صد درصد عکساتون قابلیت کراپ 100 رو خواهند داشت . این دوربین رو به مثل فراری تشبیه کنید که میتونه به سرعت بالای 300 برسه ، اما یه راننده حرفه ای باید اون رو به سرحد توانش برسونه و یه راننده معمولی با اون از 80 نمیتونه بیشتر بره !
در انتها 2 تا عکس میزارم : اولی کراپ 100 اف 2.8 سرعت 1/1600 ثانیه ایزو 100 فاصله 135 روی دست با 70-200 در پارک جنگلی سراوان و دومی کراپ 150 در منزل روی تک پایه نور چراغهای منزل در شب اف 2.8 سرعت 1/8 ثانیه تاخیر 1 ثانیه ای آینه ایزو 400 فاصله 122 ! از هر دوعکس نمونه های زیادی دارم .
_DSC0808.jpg
_DSC0951.jpg
شاید حضرات به نتایج منطقی ، مستدل و فنی بسیار ارزنده تری برسند .