رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
از چند سال پیش (دقیقش رو نمیدانم ولی یادمه که از 4 5 سال پیش هم این مورد وجود داشت) هر کالای دیجیتالی که قرار هست وارد بشه یک نمونش رو باید ارسال کرد به مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک تا گواهی استاندارد بودن اون رو برای واردات صادر کنه.
فکر میکنم این که تولید چه برندی هست و چه استانداردهایی داره مهم نیست.
در این مرکز بر اساس یک کتاب استانداردی که دارند (فکر میکنم بر اساس استانداردهای بین المللی هست) محصول رو تست میکنند و در صورت پاس کردن تستها مجوز ورود کالا صادر میشه.
بعضا بعد از این تستها اون کالا رو به عنوان یک کالا دست دوم هم سخت میشه فروخت.مثلا روی نوت بوک برمیداشتن با یک دستمال الکلی روی برچسبهای زیر دستگاه میکشیدند که نباید نوشته ها پاک می شد.
دیدن این صفحه و رتبه بندی لنزها با این نام Best Lenses for Nikon D800 / D800E هم خالی از لطف نیست
Best Lenses for Nikon D800 / D800E | Camera News at Cameraegg
منبع هم که دی ایکس او است.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
قابل توجه دوستاني كه علاقه مندند ببينند مگاپيكسل بالا چه كاربردهايي دارد:
عكس از آلن مورفي
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
فقط شما نیستید که چنین احساسی دارید. روز پنج شنبه جای شما خالی با چند تن از دوستان قرار صبحانه ای داشتیم. من برای اولین بار D800 یکی از دوستان (مهرداد نامی) رو دست گرفتم و به نظرم ارگونومی و گریپ مناسبی ندارد. چیزی که فورا به نظرم آمد این بود که عرض قسمتی در پشت دوربین که قرار است کف دست روی آن قرار بگیرد کم است و دوربین را وقتی قرار است یک دستی نگهداریم ناپایدار (Unstable) می نمایاند و این در حالیست که امیر محبی عزیز به دلیل عادت به d700 چنین احساسی را تایید نکرد.
این نشان می دهد که چنین حسی کاملا نسبی است و بسته به ابعاد دست افراد، وزن دوربین و لنزی که رویش بسته شده و عادت قبلی متفاوت است چنانچه در همین مثال مسعود مبین معتقد بود دلیل این احساس وجود لنز بسیار سبکی است که روی دوربین بود و اگر لنز سنگین تری روی دوربین بسته شده بود که گرانیگاه مجموعه را جابجا می کرد گریپ بهتری احساس می شد؛ الله اعلم!
در این میان البته به نظر من 7D یک استثناست و به گواهی خیلی دوستان کننی و نیکنی یکی از خوشدست ترین دوربینهای سالهای اخیر (به طور مطلق نه نسبی) است.
فرهاد حسيني
در ادامه بحث لرزش و تاثیرش در عکسهای این دوربین دو کراپ 100 درصد از یک کادر با یک تنظیمات و یک لنز قرار میدم که یکی بر روی دست و دیگری بر روی 3 پایه ثبت شده.این که کدام یک بر روی 3پایه بوده قضاوت با دوستان!
لنز 85مم اف 1.8 جی بود.
_DSC0960.jpg
_DSC0961.jpg
لنز 85مم اف 1.8 جی بود.
f2.8
1/200sec
iso 100
فعلا لنز دیگری ندارم اما چند روزی که 80-28 در اختیارم بود(که اونهم یک لنز بدون لرزشگیره) با سرعت شاتر 2 برابر فوکال لنت تفاتی با 3پایه و بی 3پایه نمیدیدم.البته چند سانتیمتری بین ثبت دو عکس عقب جلو شدم که دیگه نا خواسته بود! سعی کردم کادر ها تا حد امکان یکی باشه.
ویرایش توسط lamagra : Friday 19 April 2013 در ساعت 21:54
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
بله خوب ، مود Q
nikond800_stellrad_quiet.jpg
پی نوشت : با آقای کمیلی خط رو خط شدم