من در تدارک تهیه دی800 هستم ویک لنز 120-24 af 3,5-5,6 d فیلمی دارم. ایا می توانم تا تهیه لنزهای مورد نظر از ان استفاده کنم. ا
من در تدارک تهیه دی800 هستم ویک لنز 120-24 af 3,5-5,6 d فیلمی دارم. ایا می توانم تا تهیه لنزهای مورد نظر از ان استفاده کنم. ا
ببخشید متن من ناتمام ماند.از لخاظ کیفیت عکسها را عرص می کنم.
از نظر توانستن مي توانيد استفاده كنيد ولي از نظر اپتيكي چيز دندان گيري عايدتان نمي شود.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
دوستان من بین دی800 ودی800 ای مانده ام نوع عکاسی من هم چیز هست از پرتره گرفته تا منظره لطفا راهنمایی بفرماید
D800 انتخاب معقول تری است.
توصیه بنده برای کسانی که کاربری خاصی ندارند و یا اینکه اطلاعات فنی و ویرایشی شان معقول و معمولی است صرفا D800 را انتخاب کنند و کسانی که به دنبال کاربری خاص هستند و اطلاعات شان بالاتر است D800E را تهیه کنند.
متاسفانه در بازار D800E های دست دوم فروانی دیده می شوند که کاربران از آنها دلزده شده اند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب قبادی خیلی واضح و ساده مساله را روشن کردند.
اگر چند صفحه قبل همین تاپیک رو مطالعه کنید بحث فراوانی پیرامون موضوع شارپنس این دوربین در جریان بود.
کنترل سری ای بسیار سخت تر و دقیق تر از سری عادی است و باید در برداشت عکس ها دقت فراوانی کرد.
سری ای بیشتر به درد عکاسی از طبیعت و عکاسی استیل لایف میخوره چون وقت لازم دارید تا به جزییات دقت کنید و همه را هم به خوبی رعایت کنید.
وقتی nikon D800 پاجای پای مدیوم فرمتهای سطح متوسط میگذارد:
Using the Nikon D800 with Cambo X2 Pro and medium format lenses | Nikon Rumors
Nikon-D800-Cambo-X2-Pro-Schneider-Kreuznach-APO-90mm-f4.5-18.jpg
بایک لنزSchneider Kreuznach apo digitar 90mm f/4.5
Nikon-D800-Cambo-X2-Pro-Schneider-Kreuznach-APO-90mm-f4.53.jpg
ونتیجه :
ecliptique
سلام!
من نمی دونم که سوالم چه قدر به این تاپیک مربوطه یا نه. مدتیه که دارم بهش فکر میکنم و جوابی براش نیافتم.
حقیقت اینجاس که من مدتها با یک دوربین رولی فلکس خیلی ساده از عکاسی لذت میبردم و میبرم. تا اینکه پنج سال پیش صاحب یک D80 شدم و خب، باهش کار کردم
تا به امروز که کنتورش به هفتاد هزار تا رسیده، همیشه این موضوع کم بودن داینامیک رنج، چیزی بوده که باعث میشده اون لذت مخصوصی که نگاتیو در ثبت تصاویر به آدم میداد رو از دست بدم. همیشه میگفتم یه روزی یه چیزی میگیریم که بتونم با کمی نور از تاریکی بیرون اومده، چیزی رو ثبت کنم.
تا اینکه D800 ظهور کرد، روی کاغذ و توی ریویوها، مقدار داینامیک رنجی که توی DXO اندازه گیری کردن، به نظر راضی کننده میاد و من گفتم خب یکی از همین میگیرم.
ولی چیزی که سر در نمیارم و همه ی صفحات این تاپیک و خیلی جاهای دیگه رو برای فهمش ورق زدم، خود D800 Technical guide و انواع مثال هایی که توضیح میداد چه طور با این دوربین عکس شارپ بگیریم رو هم دیدم همین موضوع استفاده ی همیشگی از سه پایه یا فلاشه.
این همه مقدمه ی بی ربط به تایپیک رو گفتم که بپرسم، یعنی با این دوربین روی دست و با سرعت 100 یا 60 توی ایزوی 100 یا 200 و با یک لنز مثلا 24-70 توی فاصله کانونی 70 اش نمیشه از یک آدمیزادی عکس گرفت و عکس کاملا سالمی به دست آورد؟ فلسفه ی بالا بودن آینه موقع عکاسی رو درک میکنم، اون به کنار، میخوام بدونم کسانی که این دوربین رو دارن یعنی هیچ وقت وسوسه نمیشن برن بیرون با نور سایه ها و آفتاب، از آدمیزادی عکس بگیرن؟ یا اینکه من موضوع رو کلا کج درک کردم؟
ممنون میشم کسانی که به این دوربین دستی رسوندن موضوع رو برام روشن کنن!
D8A_4796.jpgD8A_4796c1.jpgD8A_4796c2.jpg
شدن که حتمن میشه. بستگی به خودتون داره.
مشخصات:
Nikon D800-Nikon 70-200 2.8
iso 320 - F2.8 - 1/60s
@140mm
اگه نمیشد باورکن الان 5d III دارها، ورویونویس های عزیز ,درتقابل دودوربین , d800 رو مومیایی کرده بودن فرستاده بودن موزه. دوربینی که برای استفاده عادی روی دست دراین سطح مشکل داشته باشد فکرمیکنم برای به بازار عرضه شدن توسط شرکت به این راحتی تایید نمیشود(البته کنترل کیفیت مملکت خودمان هم که بیکارنیست!حتما جلوگیری میکرد,مطمئن باشید)
پ ن : والا منم هنوز فلسفه اون توصیه هاومشکل عکاسی روی دست رو درک نکردم.پیش ازخرید دوربین بنا به همین مواردمطروحه درصفحات قبل,بنده نیزتحت تاثیرقرارگرفتم. ولیکن هنوز با مشکلی برنخورده ام. شایدهم ایراداز عکاس اماتورست(me)که مشکل رادرک نکرده...