ما هم خوشحال میشیم اگر این مشکل رفع بشه اما علی الحساب باید تمیز کردن سنسور طبق تعهدات گارانتی دقیق انجام بشه. واقعا سر سری اینکارو انجام میدن. تمیرکردن سنسور ابزار و شیوه های خاص داره. این دوستان در هر دوبار بسیار بدوی این کارو انجام دادن.
ما هم خوشحال میشیم اگر این مشکل رفع بشه اما علی الحساب باید تمیز کردن سنسور طبق تعهدات گارانتی دقیق انجام بشه. واقعا سر سری اینکارو انجام میدن. تمیرکردن سنسور ابزار و شیوه های خاص داره. این دوستان در هر دوبار بسیار بدوی این کارو انجام دادن.
ای بابا
کم کم داریم قاطی میکنیم ها!!؟
نوشته های انوش عزیز رو میخونیم امیدوارمیشیم(وبه نظرهم منطقی هستندصحبتهاشون درمورد این دوربین) , باز دوباره یه دوستی میاد یه چیزه بدتر مینویسه درباره این دوربین.
موندیم چه کنیم بالاخره؟!!
یک ماهه داریم دنبال یارسفرکرده به دبی هم میگردیم سفارش بدیم بیاره , لاکن فعلا فیوزمون پرید. رسما" off شدیم .
پ ن: یه نفری هست تو اعماق وجودمون که هی مدام میگه : بگیر,بگیر - عقل میگه واسه چیته؟ اون میگه : نه,بگیرش باحاله. خلاصه اگه مسئول این وسوسه هه رو من گیرش بیارم خیلی اموراتم بهترمیشه. اخه یکی نیست بگه براچیته؟! مگه خبرنگاری چیزی هستی؟
درود
دوست عزیز ، فکر میکنم برای خودتون بهتره در مورد تمیز کردن سنسور ، تمیزکردن Focus اسکیرین ،یا آینه اطلاعات خودتون بالا ببرید
روش تمیز کردن خشک چیه
روش تمیز کردن تر چیه
به چه لوازمی برای تمیز کردن احتیاج دارید
راستش اینها اصلا ربطی نداره به اینکه الان دوربین شما چیه
با هر دوربینی شما وقتی خاک و غبار می بینید بهترست خودتان برای نسبت به رفع آن اقدام کنید.
تمیز کردن خشک چیزی نیست که خودتان نتوانید انجام دهید برای لکهای جدی تر (نه مورد شما) بهتر است تعمیرگاه مرکزی مراجعه فرمایید
(نه اینکه تا یک غباری روی صفحه focus یا هر کجای دیگر دیده شد!)
فکر میکنم اونها سنسور رو از نظر لکهای جدی تمیز میکنن اما اینکه در اثر همین کار شان در محیطی که غبار هم وجود دارد میتواند وارد دوربین شود
فرض بر این هست که خودتون دیگه تمیزش میکنید ( البته بهتر این بود که تمام و کمال کار رو انجام میدادند )
راستش اینها رو که من به دوستمون عرض کردم شما هم میتونسید کمک کنید و بفرمایید
نه اینکه با دیدن مطلب ایشان اعتماد به نفستون رو از دست بدید
متاسفانه دوستان ذهنیتشون زیادی خراب شده ، سیلینگ این دوربین خیلی
قوی هست به این آسانی رو راحتی هیچ چیزی از خارج دوربین وارد دوربین نمیشود.
آن مشکل لکهای روغنی به مواردی که دوستمون مطرح کردن ربطی
نداره ایشون اصلا مطلبشون ربطی به تاپیک D600 هم نداشت مسائل را با هم قاطی نکنیم.
موفق باشید
در مورد اینکه این مشکل ربطی به این تاپیک نداره موافقم هرچند حتما منظورشون پدید اومدن این مشکل بعد از مدت کمی استفاده بوده که برای دوربینهای دیگه اصلا اینقدر پیش نمیاد
در مورد قسمتی که قرمز کردم جدی گفتین شما ؟ این که کلا با تعاریف اولیه یک مرکز تعمیرات و خدمات متناقض هست !
محیطی که غبار درش باشه تا این حد که روی کارشون اثر بذاره اصلا میتونه محیطی باشه برای این کار ؟
من هیچ جای دنیا ندیدم مرکز خدمات مشکلی رو حل کنه و مشکل دیگه ای رو ایجاد کنه و فرض کنه مشتری خودش حلش میکنه
من در استفاده از ابزارهای فروم ناتوانم.
روی صحبتم به آقای انوش هست.
والا من که متوجه نشدم شما چی فرمودید. اصلا فرض میکنیم از تمیز کردن سنسور هیچی نمیدونم. توی دفترچه راهنمای دوربین میگه که من به عنوان کاربر حداکثر کاری که درباره ی تمیزکردن سنسور حق دارم انجام بدم استفاده از دمنده ست. وقتی من این کار رو میکنم و تمیز نمیشه باید ببرم پیش مرکز سرویس. دیگه من کاری ندارم اونا خشک تمیز میکنن یا تر. باید سنسور رو تمیز شده به من تحویل بدن. اگر غیر از اینه به من بگید. ممنون.
ضمنا فرض میکنیم پیدا کردن این صفحه هم خیلی کار سختیه : http://www.cleaningdigitalcameras.com/methods.html
ویرایش توسط sinak : Sunday 17 March 2013 در ساعت 19:26
گذشته از اینکه دوربین شما چیست متاسفانه تمیز کردن سنسور در اکثر تعمیر گاه های ایران بسیار بد انجام میشود به همین دلیل هم هست که بیشتر دوستان عکاس ترجیح میدهند دمنده های مناسب یا کیت های تر تمیز کننده سنسور را خریداری کنند. شما هم اگر بدانید تر بیشتر تعمیر گاه ها چه بلایی سر سنسور دوربین نازنینتان می آورند محال است دوربینتان برای سرویس به آنها بسپارید. امیدوارم سنسورتان خط و خش برنداشته باشد تا الان!
سلام.
من نسبت به عزیزانی که هم در دفتر خیابان بهار شیراز و هم تعمیرگاه مرکزی دوربین هستند کاملا ناامید شدم. دو بار دورببینم رو برای تمیز کردن سنسور بردم خدمتشون و هر دوبار دوربینم بدتر شد. من نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید. یا بلد نیستن تمیز کنن یا نمیخوان. هر دوبار با یه پنس جراحی افتادن به جون دوربینم. الان هم رو تصویر خاک دارم هم ویزور. افتضاح زدن رسماً.
خودتان با دقت و با دمنده در محیط بدون غبار تمیز کنید. پیشنهاد میکنم با احتیاط و به نحوی که مسلط باشید دوربین را نسبت به زمین برعکس بگیرید. اثر خوبی خواهد داشت.
مشکل این دوربین با دمنده حل نمیشود چون لکه های روغن شاتر بر روی سنسور پاشیده میشوند به مانند دی 7000 ولی به صورت بسیار بدتر.
به نظرم متن تاپیک را خوب مطالعه نمی کنید:
هر دوبار با یه پنس جراحی افتادن به جون دوربینم. الان هم رو تصویر خاک دارم هم ویزور. افتضاح زدن رسماً.
سلام
آقا اگر قرار به تعویض قطعه ای در دوربین باشه تکلیف ما که از دبی خریدیم چی میشه ؟
Nikon D750
سلام
D600 فقط AF/M داره وتو اتو فوکوس برای دنبال کردن سوژه continues focuseاش چجوریه؟