این عکس رو شما از کجا دانلود کردید ؟؟!!
ممکنه منبع اش رو ذکر کنید .
...
با سپاس .
این عکس رو شما از کجا دانلود کردید ؟؟!!
ممکنه منبع اش رو ذکر کنید .
...
با سپاس .
ویرایش توسط کوروش : Friday 14 September 2012 در ساعت 15:25
من هم از همان سایت دانلود کردم .
به همان صفحه ای که خودتان لینک دادید رفتم .
منتها شما روی خود عکس کلیک کردید و عکس بزرگ شده . در حالی که همان عکس هم حتی در بزرگترین اندازه اش هم , خیلی خیلی کوچک شده.
زیر همان عکس لینکی بود که نوشته شده Original
روی لینک کلیک کنید و عکس اصلی را دانلود کنید
به نظرم نگرانی در مورد نویز دوربین فولفریمی که 2012 ساخته شده (ساخت هر شرکتی میخواهد باشد)بیهوده است. آنهم زمانی که D800 با آن چگالی پیکسل نویز قابل قبولی دارد. آیا دوربین فولفریم جدیدی میشناسید که بتواند قدم خاصی بردارد و خودش را یک قدم بزرگ از بقیه جلو بیندازد؟
من عرضه این دوربین را به فال نیک میگیرم و آن را شروع عرضه فولفریمهای ارزان میدانم.
باید سوال را در مواردی که دوربین را به عنوان ابزار عکاسی مطرح میکنند مطرح کرد.
ویوفایندر روشنی دارد؟
ارگونومیاش چطور است؟
باطریاش چند شات را جوابگوست؟
آیا با سیستم CLS همخوان است؟
دوربین سریعی است؟
به نظر میرسد دیگر pixelpeeping حتی بیش از سابق بحثی خوراک کاربران اینترنتی - و نه لزومن عکاسانه - شده است.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Friday 14 September 2012 در ساعت 19:32
درود
خوب D600 اولین فول فریمی هست که در ژاپن تولید نشده:
nikon-d600-made-in-thailand.jpg
و در مورد سیلینگ آن هم گفته شده به همان خوبی که در برابر نفوذ گرد وغبار عایق شده
در برابر نفوذ قطرات آب هم عایق هست و از نظر نوع عایق بندی دقیقا همانند D800 عنوان شده است:
nikon-d600-body-weather-sealing-gasket-locations.jpg
از نظر ابعاد هم ظاهرا بزرگتر از D7000 هست:
ssss.jpg
siz.jpg
موفق باشید
طی تماسی که با یکی از دوستانم در دوبی داشتم و ایشون هم برام پیگیری کردند گویا قراره دی 600 با قیمتی بین 7100 تا 7300 درهم ظرف بیست روز آینده به فروش برسه !!
یعنی بیست روز آینده میشه این دوربین رو تو دوبی روئیت کرد.
خیلی زوده... و البته وسوسه کننده ولی با قیمت درهم امروز ( 710 ) چیزی حدود 5200000 در میاد.
البته تا برسه بندر عباس با احتساب کرایه حمل و سود فروشنده میشه 5300!!!
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
من جواب ابن چند مورد را در حد اطلاعات خودم عرض کنم :
VF گویا با همان بزرگنمایی D800 است
ارگونومی نسبی هست و از فردی به فرد دیگر متفاوت ولی در کل با توجه به تصاویر و نظر 3-2 نفری که دوربین را دست گرفتند مشکل خاصی دیده نشده.
عمر باطری بر طبق CIPA حدود 900 شات است
از سیستم CLS پشتیبانی می شود.
با توجه به استفاده از پردازشگر یکسان با D800 و کوچکتر بودن حجم فایل های این دوربین (24mp در مقابل 36mp) تصور نمیکنم مشکل خاصی وجود داشته باشد.
نمیتونه ارگونومی اش بد باشه . چون کمی از D7000 بزرگتره ( طول و عرض و ارتفاع ) و 70 گرم سنگینتر .
D7000 دوربین خوش دستی است . پس این هم در مقیاس آن باید باشد . گریپ عمودی D600 هم مانند D800 پهن تر و نیم دایره بزگتری داره و صد در صد بهتر در دست مینشیند .
در حالیکه گریپ D7000 و D90 کمی باریکتر است .
ایشالا هر چی زودتر بخرید امید خان
فقط یه چیزی رو مد نظر داشته باشید احتمال ایراد دار بودن در دوربین های اولیه کمی بیش از دوربین های تولیدی بعدی است.
راستش من هم دارم کلنجار می رم با خودم برای جمع آروی نقدینگی، ولی ترجیح می دم کمی صبر کنم. (هرچند دلار صبر نمیکنه ...!!!)