به سلامتیپی نوشت : D600 بنده هم به لطف یکی از دوستان عزیز در راه است
انشالله دوربین شما جدا از دوربین های دیگه باشه و مشکلش برطرف شده
و در آینده نزدیک تصاویر زیباتون رو ببینیم
موفق باشید
به سلامتیپی نوشت : D600 بنده هم به لطف یکی از دوستان عزیز در راه است
انشالله دوربین شما جدا از دوربین های دیگه باشه و مشکلش برطرف شده
و در آینده نزدیک تصاویر زیباتون رو ببینیم
موفق باشید
دوستان کسی گریپ برای دی ۶۰۰ توی ایران دیده ؟
قیمت ؟
کجا ؟
دوستان
گرد و خاک ها روی D600 بنده یعد از حدود 800 بار شاتر زدن نمایان شدند.
سلام.
(جهت اطلاع دوستان) برای من از حدود 200 تا به بعد یواش یواش سر و کله شون پیدا شد.
DSC_0200.jpg
روزبه عزیز
من هرچه تلاش کردم نتونستم عکسی آپلود کنم. نمیدونم مشکل از چیه!
اما کیفیت گردوخاک در تصویرهای منم مثل باقی نمونه هایی هست که وجود داره. تجمعش در سمت چپ و بالای تصویره. امروز چند تا عکس از آسمون انداختم که متوجهش شدم. بعد از یه کاغذ سفید با دیافراگم 22 عکس گرفتم که دقیق ببینم چی به چیه. گرد و خاک روی سنسور وجود داره. اما هنوز آنچنان شدید نیست که برم تمیزش کنم. فکر کنم حدود 200 یا 300 تا شاتر دیگه بزنه به تمیز کردن نیاز داشته باشه.
درود
دوستان این لک ها رو فقط توی عکسها میبینند یا توی چشمی دوربین هم میبینند؟
درود
بله ، وقتی لکی درون چشمی دوربین می بینیم یعنی چیزی روی صفحه فوکاس یا شاید آینه قرار دارد
اما وقتی در لایو ویو یا روی عکسهای گرفته شده دیده شود صرفا روی سنسور است.
اما اگر دقیقا مشخص شود که لک ها صرفا روی سنسور هستند نه جای دیگری ( مثلا در چشمی دیده نمیشوند ) میتوان یقین پیدا کرد لک ها منشاء گرد و غبار ندارند بلکه صرفا گریس شاتر هستند. اما اگر این لکها با منشاء غبار وارد شده از بیرون باشند نباید فقط روی سنسور باشند قبل از آن باید روی آینه و صفحه فوکاس هم دیده شوند در نتیجه در چشمی دوربین هم دیده خواهد شد. البته اینها تنها برای دوربینی کم کار کرد ( زیر 2 هزار شات ) قابل بررسی است. و اگر نه برای کسی که چند هزار شات زده و از چند لنز استفاده میکند ماجرا فرق میکند.