وسط كليد AF/M يك دكمه فشاري وجود دارد. با فشرده نگه داشتن اون و چرخاندن چرخهاي بالاي دوربين ميتونيد حالتهاي مختلف رو انتخاب كنيد
011902Gut.jpg
درود
الان اتفاقی با دوربین بدون مموری عکس گرفتم ! و دیدم عکس رو داره توی LCD نشون میده
یکی دیگه گرفتم دیدم اونم نشون میده و میتونم مرور کنم عکسهایی که گرفتم رو ، بدون مموری!
اما وقتی خاموش و روشن کردم عکسها پاک شدن، البته کنار عکسها هم نوشته بود DEMO
چنین چیزی رو با دوربین های دیگه ندیده بودم
ميتونيد غير فعال كنيد كه متوجه بشيد مموري توي دوربين نيست و همچنين كنتور الكي نندازه. (D7000 هم چند تا پشت سر هم ميگيره و تا وقتي بدنه رو خاموش نكرده ايد ميتونيد اونها رو مرور كنيد)
شايد براي حالت DEMOي فروشگاه اين گزينه رو گزاشته اند.
f8 Slot empty release lock Release locked
Enable release
untitled.JPG
ویرایش توسط aidin594 : Wednesday 20 March 2013 در ساعت 12:22
D600 the Affordable full-frame DSLR — What’s the Catch? Hands on Review
کد HTML:http://blog.chasejarvis.com/blog/2013/01/d600-the-affordable-full-frame-dslr-whats-the-catch-hands-on-review/]Nikon 600 - Hands on Review - Whats not to like? | Chase Jarvis Blog
درود
راهکاری برای دیده نشدن لکهای روی سنسور
دوستانی که روی سنسور دوربینشون لک دارند تا قبل از رفع این مورد در دوربینشون ، مسلما اگر از دیافراگم بسته تر از f11 بخواهند استفاده کنند، لکها در عکس دیده خواهند شد. حال اگر نخواهند با چند کلیک در فتوشاپ لکها رو حذف کنند ، حداقل از f16 یا بسته تر استفاده نکنند!
خود من شخصا به دلیل اینکه فعلا لنزی برای عکاسی منظره ندارم و با لنز های موجود اکثرا پرتره میگیرم 90% شاتهام
کلا در f1.4 تا نهایت F.5.6 خلاصه شده حتی ماکرو ها نهایت تا F11 .
حالا اگر در عکاسی منظره خواستید جلوی نور ورودی رو بیشتر بگیرید و لازم داشتید دیافراگم رو بیشتر از F11 ببندید خوب یک فیلتر ND با سایز دهنه لنزی که با آن عکس منظزه میگیرید ، تهیه کنید تا مجبور نشوید صرفا برای تاریک کردن عکس از f16 یا f22 استفاده کنید.
این کار گذشته از این ماجرا ، یک حسن هم دارد و آن اینکه لنز ها در بسته ترین دیافهای خود اون شارپنسی رو که باید ندارند حتی اگر لنزتان 14-24 هم باشد !
صرفا فقط برای دیدن وضعیت شارپنس دو لنز فیکس خیلی شارپ نیکون در دیافراگم های F16 و بسته تر نگاهی بیاندازید به Nikkor 105mm VR :
یا Nikkor 60mm f2.8G :
موفق باشید