صفحه 30 از 59 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 291 تا 300 , از مجموع 583
Like Tree2837تشکر

موضوع: Nikon D600

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    29

نقل قول نوشته اصلی توسط Anoosh-Pro نمایش پست ها
    حالا اگر در عکاسی منظره خواستید جلوی نور ورودی رو بیشتر بگیرید و لازم داشتید دیافراگم رو بیشتر از F11 ببندید خوب یک فیلتر ND با سایز دهنه لنزی که با آن عکس منظزه میگیرید ، تهیه کنید تا مجبور نشوید صرفا برای تاریک کردن عکس از f16 یا f22 استفاده کنید.
    این کار گذشته از این ماجرا ، یک حسن هم دارد و آن اینکه لنز ها در بسته ترین دیافهای خود اون شارپنسی رو که باید ندارند حتی اگر لنزتان 14-24 هم باشد !
    تا جایی که در مقاله های آموزشی معتبر خواندم فیلتر های ND نیز خود موجب افت کیفیت تقریبا در حد همان پدیده دیفرکشن خواهند شد.
    ضمن اینکه یک فیلتر ND با کیفیت مرغوب دارای قیمت گزافی است
    با تشکر
    obsidiyan تشکر می‌کند.

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط NinaPastori نمایش پست ها
    تا جایی که در مقاله های آموزشی معتبر خواندم فیلتر های ND نیز خود موجب افت کیفیت تقریبا در حد همان پدیده دیفرکشن خواهند شد.
    ضمن اینکه یک فیلتر ND با کیفیت مرغوب دارای قیمت گزافی است
    با تشکر
    درود

در اینکه فیلتر نامرغوب خودش خطای اپتیکی ایجاد میکند شکی نیست

پدیده دیفراکشن میتواند مضاف بر اینکه لنزی در دیافراگمهای بسته تر خود سافت باشد ، مشکلات اپتیکی ایجاد کند.

پس اینکه لنزی در F22 شارپنس F8 اش را نداشته باشد تنها به دلیل دیفراکشن آن نیست.

حال اینکه یک ND ارزان غالب دقیقا چقدر افت کیفیت ایجاد میکنه ، تا کنون در هیچ سایتی حداقل تا آنجایی که من میدانم تستی صورت نگرفته
    اما قدر مسلم آنقدر نخواهد بود که بخاد شارپنسی رو که لنزی در F8 ارائه میده رو در حد آن شارپنس که در F22 ارائه میده پایین بیاره.

فیلتر های حد میانه ای هم هستند که بین فیلتر های ارزان و B+w قرار بگیرند

البته خودتان بهتر از بنده به اینها واقف هستید

موفق باشید
    Persian، calligrapher، Dariush Chegini و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1968

با سلام
    امروز فرصتی پیش اومد تا D600 یکی از دوستان رو تست کنم و نتیجه رو برای دوستان قرار بدم تا دوستان استفاده ببرن، قابل ذکره که این بدنه از روز اول لنز 50 روش بسته شده و دیگه باز نشده
    با قرار دادن دوربین روی سه پایه و فعال کردن قفل آینه شروع کردم، بعد یک برگه سفید بدون لکه روبه روی اون بر روی دیوار چسبوندم، که توی عکس زیر مشخصه

DSC_0911.jpg

اولین شات رو برای به دست اوردن تعداد شات دوربین زدم و بقیه رو به صورت خام در دیافراگم های 8/2 ، 4 ، 8 ، 11 ، 16 و 22 ، با لنز 50 f1.8 نسخه D

sh.jpg

بعد فایل های خام رو به 2 صورت پروسس کردم، اولین به صورت عادی (پروفایل لنز و تنظیم نور) و دومین پروسس رو هم به شکل زیر:
    اول پروفایل لنز
    مقدار Highlights رو به 100
    مقدار clarity هم بر روی 100
    یک لایه Adjustment و تغییر زیر:

hist.jpg

اون خط هایی هم که توی عکس مشخص هستند مربوط به خط هایی هستن که بر روی دیوار زیر برگه کشیده شدن(جهت مشخص شدن شدت پروسس دوم)
    که نتیجه رو دوستان توی عکس های زیر میتونن ببینن

be 2.jpg

be 4.jpg
    M.Meghdari، kiavash، M.Barani و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1968

be 8.jpg

be 11.jpg

be 16.jpg

be 22.jpg

اینم با ویرایش پر کنتراست

ba 2.jpg
    Rouzbeh Ehsani، M.Meghdari، kiavash و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1968

ba 4.jpg

ba 8.jpg

ba 11.jpg

ba 16.jpg

ba 22.jpg

به علت محدود بودن سایز عکس توصیه میکنم دوستان عکس ها رو ذخیره کردن و پشت سر هم به نمایش بزارن تا بهتر متوجه تغییر بشن
    سوالی بود در خدمت هستم

پوزش میطلبم به خاطر اشکالات احتمالی

موفق باشید
    adeliry، usef، MAHosseini و 11 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه viva_utopia آواتار ها
    تشکر کرده
    11717

سلام
    از دوستان کسی اطلاع داره کتاب راهنمای D600به فارسی ترجمه شده یا خیر
    اگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
    محسن حسن پور
    Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ

تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط viva_utopia نمایش پست ها
    سلام
    از دوستان کسی اطلاع داره کتاب راهنمای D600به فارسی ترجمه شده یا خیر
    درود

تا کنون که خیر

اما دوربینهایی با قیمت ارزان از نظر اینکه عمومیت بیشتری پیدا میکنند ، کتابچه آنها ترجمه میشود ،
    دلیل آن فروش بیشتر دوربینی مثل D3100 و D5100 و D7000 در مقایسه با D700 و D3s .. هست.
    طی برآوردی که میشه تا از تعداد خاصی فروش کتابچه مورد نظر بیشتر نباشه هزینه ها جبران نمیشه...

به همین دلیل گرانترین دوربینی که تا کنون کتابچه اش ترجمه شده D300 بوده در نتیجه منتظر ترجمه کتابچه D600 نباشید.

کتابچه فارسی دوربین D3x احتمالا این دوربین برای شخص مترجم اهمیت داشته! اگر نه مگر چند نفر ممکن است D3x بخرند
    و از بین کاربران این رده از دوربینها (که قدر مسلم حرفه ای هم هستند و D3x اولین دوربینشان هم نبوده) چند اقدام به خرید کتابچه فارسی آن خواهند کرد؟!

اگر خیلی برایتان مهم است نزدیک ترین کتابچه ای که میتواند فصل مشترکی با دوربین شما داشته باشد کتابچه d7000 خواهد بود

مابقی مواردی رو که در دوربین شما اضافه تر هست از روی کتابچه انگلیسی آن خودتان بیابید

گذشته از اینها کار کردن با دوربین های نیکون اینقدر راحت هست که حتی اگر اولین دوربین نیکون شما باشد
    با اندکی مراجعه به کتابچه انگلیسی کارتان راه میافتد و خوشبختانه بعد از آن با همه دوربین های نیکون بخاطر
    شباهت هایی که به هم دارند میتوانید براحتی کار کنید

موفق باشید
    ME، Rouzbeh Ehsani، M.Meghdari و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Mistyc_7 آواتار ها
    تشکر کرده
    173

چندی پیش من سوالی در خصوص باز کردن فایل هی Raw توی فتوشاپ داشتم که یکی از دوستان فرمودن باید ACR پلاگین رو ئانل.د کنم ، بنده هم این کارو کردم اما توی دیتیلش توشته بود که این آپدیت توی دوربین های نیکون باعث می شه فقط مشکل D800 ها حل بشه

آخرین آپدیت رو هم استفاده کردم ، الان سوالی که دارم اینه که شما دقیقا چطوری فایل های خامتون رو توی فتوشاپ ویرایش می کنید ؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    269

فایل های Raw دی 600 توی نسخه 7.3 ACR به راحتی باز و قابل ویرایش هست . نسخه ای که شما استفاده میکنید چیه ؟
    Anoosh-Em تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط Mistyc_7 نمایش پست ها
    چندی پیش من سوالی در خصوص باز کردن فایل هی Raw توی فتوشاپ داشتم که یکی از دوستان فرمودن باید ACR پلاگین رو ئانل.د کنم ، بنده هم این کارو کردم اما توی دیتیلش توشته بود که این آپدیت توی دوربین های نیکون باعث می شه فقط مشکل D800 ها حل بشه

آخرین آپدیت رو هم استفاده کردم ، الان سوالی که دارم اینه که شما دقیقا چطوری فایل های خامتون رو توی فتوشاپ ویرایش می کنید ؟

درود

نسخه 7.3 ACR رو که دوستمان فرمودند علاوه بر آن برنامه Capture NX 2 ورژن 2.3.4 هم برای D600 مناسب هست نه حتی ورژن جدید تر آن.
    که البته اول 2.3.0 که برنامه اصلی است نصب میگردد و بعد آپدیت آن که 2.3.4 باشد. البته همانطور که عرض کردم ورژن جدید تر هم آمده برای
    ساپورت بدنه D7100 و... اما اصلا از رنگهایی که خروجی عکسهای D600 در آن داشت راضی نبودم همین 2.3.4 برایش بهترین است.
    obsidiyan و viva_utopia تشکر می‌کنند.

صفحه 30 از 59 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... آخرینآخرین