درود
در اینکه فیلتر نامرغوب خودش خطای اپتیکی ایجاد میکند شکی نیست
پدیده دیفراکشن میتواند مضاف بر اینکه لنزی در دیافراگمهای بسته تر خود سافت باشد ، مشکلات اپتیکی ایجاد کند.
پس اینکه لنزی در F22 شارپنس F8 اش را نداشته باشد تنها به دلیل دیفراکشن آن نیست.
حال اینکه یک ND ارزان غالب دقیقا چقدر افت کیفیت ایجاد میکنه ، تا کنون در هیچ سایتی حداقل تا آنجایی که من میدانم تستی صورت نگرفته
اما قدر مسلم آنقدر نخواهد بود که بخاد شارپنسی رو که لنزی در F8 ارائه میده رو در حد آن شارپنس که در F22 ارائه میده پایین بیاره.
فیلتر های حد میانه ای هم هستند که بین فیلتر های ارزان و B+w قرار بگیرند
البته خودتان بهتر از بنده به اینها واقف هستید
موفق باشید
با سلامامروز فرصتی پیش اومد تا D600 یکی از دوستان رو تست کنم و نتیجه رو برای دوستان قرار بدم تا دوستان استفاده ببرن، قابل ذکره که این بدنه از روز اول لنز 50 روش بسته شده و دیگه باز نشدهبا قرار دادن دوربین روی سه پایه و فعال کردن قفل آینه شروع کردم، بعد یک برگه سفید بدون لکه روبه روی اون بر روی دیوار چسبوندم، که توی عکس زیر مشخصه
DSC_0911.jpg
اولین شات رو برای به دست اوردن تعداد شات دوربین زدم و بقیه رو به صورت خام در دیافراگم های 8/2 ، 4 ، 8 ، 11 ، 16 و 22 ، با لنز 50 f1.8 نسخه D
sh.jpg
بعد فایل های خام رو به 2 صورت پروسس کردم، اولین به صورت عادی (پروفایل لنز و تنظیم نور) و دومین پروسس رو هم به شکل زیر:
اول پروفایل لنز
مقدار Highlights رو به 100
مقدار clarity هم بر روی 100
یک لایه Adjustment و تغییر زیر:
hist.jpg
اون خط هایی هم که توی عکس مشخص هستند مربوط به خط هایی هستن که بر روی دیوار زیر برگه کشیده شدن(جهت مشخص شدن شدت پروسس دوم)
که نتیجه رو دوستان توی عکس های زیر میتونن ببینن
be 2.jpg
be 4.jpg
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره کتاب راهنمای D600به فارسی ترجمه شده یا خیر
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
درود
تا کنون که خیر
اما دوربینهایی با قیمت ارزان از نظر اینکه عمومیت بیشتری پیدا میکنند ، کتابچه آنها ترجمه میشود ،
دلیل آن فروش بیشتر دوربینی مثل D3100 و D5100 و D7000 در مقایسه با D700 و D3s .. هست.
طی برآوردی که میشه تا از تعداد خاصی فروش کتابچه مورد نظر بیشتر نباشه هزینه ها جبران نمیشه...
به همین دلیل گرانترین دوربینی که تا کنون کتابچه اش ترجمه شده D300 بوده در نتیجه منتظر ترجمه کتابچه D600 نباشید.
کتابچه فارسی دوربین D3x احتمالا این دوربین برای شخص مترجم اهمیت داشته! اگر نه مگر چند نفر ممکن است D3x بخرند
و از بین کاربران این رده از دوربینها (که قدر مسلم حرفه ای هم هستند و D3x اولین دوربینشان هم نبوده) چند اقدام به خرید کتابچه فارسی آن خواهند کرد؟!
اگر خیلی برایتان مهم است نزدیک ترین کتابچه ای که میتواند فصل مشترکی با دوربین شما داشته باشد کتابچه d7000 خواهد بود
مابقی مواردی رو که در دوربین شما اضافه تر هست از روی کتابچه انگلیسی آن خودتان بیابید
گذشته از اینها کار کردن با دوربین های نیکون اینقدر راحت هست که حتی اگر اولین دوربین نیکون شما باشد
با اندکی مراجعه به کتابچه انگلیسی کارتان راه میافتد و خوشبختانه بعد از آن با همه دوربین های نیکون بخاطر
شباهت هایی که به هم دارند میتوانید براحتی کار کنید
موفق باشید
چندی پیش من سوالی در خصوص باز کردن فایل هی Raw توی فتوشاپ داشتم که یکی از دوستان فرمودن باید ACR پلاگین رو ئانل.د کنم ، بنده هم این کارو کردم اما توی دیتیلش توشته بود که این آپدیت توی دوربین های نیکون باعث می شه فقط مشکل D800 ها حل بشه
آخرین آپدیت رو هم استفاده کردم ، الان سوالی که دارم اینه که شما دقیقا چطوری فایل های خامتون رو توی فتوشاپ ویرایش می کنید ؟
فایل های Raw دی 600 توی نسخه 7.3 ACR به راحتی باز و قابل ویرایش هست . نسخه ای که شما استفاده میکنید چیه ؟
درود
نسخه 7.3 ACR رو که دوستمان فرمودند علاوه بر آن برنامه Capture NX 2 ورژن 2.3.4 هم برای D600 مناسب هست نه حتی ورژن جدید تر آن.
که البته اول 2.3.0 که برنامه اصلی است نصب میگردد و بعد آپدیت آن که 2.3.4 باشد. البته همانطور که عرض کردم ورژن جدید تر هم آمده برای
ساپورت بدنه D7100 و... اما اصلا از رنگهایی که خروجی عکسهای D600 در آن داشت راضی نبودم همین 2.3.4 برایش بهترین است.