من که با D600 کار نکردم ولی با D7000 در تاتر بسیار کار کرده ام و در جایی که نور بسیار کمی هم وجود داشت ، بدون نور کمکی ، عکسهای متعددی گرفتم که هیچ مشکلی در سرعت فوکوس و انجام آن نداشتم . بسیاری از این عکسها در تاپیک تئاتر موجوده .
ضمن اینکه هرگز نور کمکی ام روشن نیست .
در مورد فوکوس اصلاً کنون 6 دی چراغ فوکوس نداره و بايد از فلاش های با چراق بجاش استفاده کرد
و همونطور که جناب چنيگی فرمودند در مشخصات ارائه شده از طرف سازنده ميتونين مقايسه کنيد
يا از ريو های موجود ميآنگين بگيريد (بعضی از سايت ها مثل شما جانبدارانه قضاوت ميکنند)
من چند جا خونده بودم قبلاً اگر کمی جستجو کنيد شما هم پيدا ميکنيد
اينم يک نمونه عملی
https://www.youtube.com/watch?v=Q9HlxWqcG5Y
راجع به ايزو هم شما تو هر جايی که يک ريو از اين دوربين بخونيد نويز کم در ايزو بالا رو به عنوان نقطه قوت دوربين در برابر نيکون دي600 نام بردن
Canon 6D Review
من نه اين دوربين رو دارم نه نيکون رو اما ميخواستم يکيش رو بخرم واسه همين مدتی روشون تحقيق کردم
اما مشکل خيلی از دوستانی که تو اين تاپيک نظر ميدن اينه که نيکون رو خريدن و تا وقتی از ديناميک رنج و کالر ديپس و ..... غيره تعريف کنی همه راضين اما وقتی یه نکته مثبت کنون رو ميگی همه جبهه ميگيرن
خوب اگر نيکون اينقدر دوربين کامليه که از تمام جهات به کنون برتری داره چرا کنون پر فروش ترين دوربين دنيا ميشه؟
بهتره شما هم تو پستاتون بنويسين از نظر من که يک دوربين نيکون دارم .......
جالبه شما اطلاعاتتون اينقدر کامله که حتی نميدونی کنون 6 دی چراغ فوکوس روی بدنه نداره ، من نظر شخصی خودم رو نگفتم و حتی نگفتم کنون بهتره فقط يک برتری رو گفتم اونم بر اساس تحقيقی که کردم (حداقل تمام اين ريو هايی که دوستان لينک دادن رو قبلاً خونده بودم )
اينم لينکی که خواسته بودين
Canon EOS 6D vs Nikon D600 DSLR Comparison Review
Mastering the Nikon D600
Mastering the Nikon D600.jpeg
Mastering the Nikon D600 By Darrell Young
2013 | 568 Pages | ISBN: 1937538192 | PDF | 38 MB
کد:http://ul.to/qjgpwtf5
محمد رحیمیزاده
یعنی از پست d600 یکی از جنجالی ترین پست های هستش که من دیدم
یه سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز
تو وایت بالانس d600 قسمت AUTO به AUTO1 و AUTO2 بر میخورم خواستم بدونم جریانشون چیه؟
با تشکر
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلام
خروجی دی600 من خیلی بی روح و سافته
ریستش هم میکنم بازهم همینه
اتوماتیک انگار روتوشش میکنه!درسته؟
سلام دوستان :اون مسله گریس دی600 حل نشد