جناب حق شناس
من فکر میکنم هر کسی حق دارد نظر خودش را بیان کند و نیاز به در نظر گرفتن خسارت احتمالی نباشد اگر این جور به داستان نگاه کنیم میشود استدلال کرد که من نوعی به خاطر اینکه فلان کس گفت اصلا سمت این دوربین نرو چون مشکلش بزرگ است رفتم دی800 خریدم و 4 میلیون اضافه دادم و بعد به این نتیجه رسیدم که این حرف درست نیست و کی میخواد 4 میلیون من را پس بده. کم کم بحث ما دارد به زیر سوال بردن حق نظر دادن هم میرسد. اگر قرار باشد در فروم همه یک نظر داشته باشند که نیاز به بحث نیست. فکر میکنم در این تاپیک هم اینقدر اطلاعات و نظرات متفاوت هست که کسی با نادانی سمت خریدن و یا نخریدن این یا آن دوربین نمیرود.
سلام به دوستان عزیز خواهشن بسه دیگه هر بار میام به اینجا سر بزنم که یه چیز جدید از d600 از دوستان یاد بگیرم همش شده حرف و حدیث .من خودم با اینکه مشکل لکه روغن رو میدونستم رفتم d600 خریدم چون احتیاج به فول فریم داشتم و لنز هایم فول فریم بود .2 تا انتخاب داشتم d700 یا d600 بعد از تحقیقات فراوان از اساتید و دو دو تا چهارتا کردن به این نتیجه رسیدم که انتخاب از بین d600 و d700 باید توجیح اقتصادی داشته باشه .چون d700 6300 بود و d600 6400 پس انتخاب دیگری نداشتم غیر از d600 بدنه 2012 با روغن یا بدنه 2008 بی روغن . d800 خدابیامرز هم که تا رسید دستمون همون اوایل ورودش به ایران شات نزده فروختیمش . والان هم با این قیمت ها نمیتونستم بخرمش. ولی نکته اینجاست یه d600 بگیرید دستتون عکس بگیرید و بعد ممکنه حتی آب و روغنم قاطی کنه اهمیت نمیدید . واقعا دوربین عالی هستش . برای همین از تمام دوستان خواهش میکنم در مورد این دوربین نکته های آموزشی رو بگن و تجربشون از عکاسی با این دوربین .باز هم ببخشید پر حرفی کردم .
با تمام این تبلیغات منفی در مورد این دوربین سر این روغن و بزرگ کردن این مورد بی اهمیت منم امروز رفتم گرفتمش. جالب اینکه اکثر فروشنده ها چه عکاس و مطلع و چه بی اطلاع همه میگن این دوربین بی نظیره و توصیه همشون این دوربین بود نه رقیب کنونیش. این دوربین واقعا عالی هست همه اون مواردش خوبش رو رو ول کردن چسبیدن به روغن و لکه روغنی. دیگه الان همه متوجه شدیم که این عیب نه چندان ازار دهنده هست دیگه بحث ها رو روی این مورد نباید ادامه داد و یکم دوستان از نکات خوب این دوربین که کم هم نیست بگن.
من توی این پست به عنوان یه کاربر این دوربین نظر شخصی و تجربی ام رو گفتم و قرار نیست چیزی که می نویسم بر اساس نظرات و نگرانی ها و شرایط مختلف جمیع دوستان عکاس باشه بنابراین این عیب از نظر من خیلی پیش پا افتاده و سطحی هست و اصلا هم توی مخ من که نیست حالا اگر توی مخ شما یا دیگر دوستان هست انشالله که مشکل حل بشه ... دوستانی هم که میخوان این بادی رو بخرن مطمئنا از همون صفحه اول متوجه میشن که همچین مشکلی روی سنسور این دوربین وجود داره حالا بر اساس نیاز و سبک عکاسی و شرایط دیگه تصمیم به خیر میگیرن ... به نظرم نیازی به کش دادن این قضیه و تکرارش هم نیست چون مدیرعامل نیکون این مطالب رو نمیخونه که بخواد تکرارش تاثیری بر روی تولیدات بعدی این بدنه داشته باشه و هیچ کدوم از دوستان یا مدیران این فروم هم کاری از دستشون بر نمیاد در رابطه با سنسور دی 600 ، فقط باعث شلوغ شدن تاپیک و طولانی تر شدن مباحث میشه که خود این ضربه بیشتری به دوستانی میزنه که میخوان درباره این دوربین مطالب رو بخونن و تصمیم بگیرن در این حالت خیلی از مطالب مهم و مفید در بین مطالب تکراری و غیر مفید پنهان میشه ... حالا اگر همچنان صلاح میدونید که مطلب روغن و گیریس شاتر دی 600 رو کش بدید بسم الله بکشید ................................
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
Capture.JPG
خیلی به این مقایسههای پیکسلی اعتماد نکنید،
مثلا این مربوط به استودیو DPreview است.
اگر توانستید برند ساعت را از روی عکس 6D تشخیص دهید، به ما هم بگویید.
محمد زرندی
به نظر دوستان نویز در عکس 6d بیشتر است یا D600 :
Untitled-1.jpg