منظورم با این جمله بود
عقیل جــــــان !
فقط یک نکته بگم که من موقع نوشتن یه پست اینقدر کلمات رو بالا پایین میکنم که خدایی نکرده دوستی به خود نگیره
والله اگه بخوام راحت اسم میبرم و شخص رو مشخص میکنم، اصلاً چه کاریه با کنایه حرف زدن ! و البته فکر میکنم که اگه بگم عقیل D800 خرید و ... حتماً عقیل احمدی دوستانه به من نظرات خودش رو میگه
درود
بنده هم همینطور هستم ، دوستان که با من عکاسی امده اند دیده اند که چقدر استریلیزه لنز عوض میکنم
درواقع اون سوال رو برای این پرسیدم که عرض کنم رسما لکهای روی سنسور D600 کمتر از لکهایی که گاه و بی گاه روی سنسور D5100 سرو کله شان پیدا میشود ، احتیاج به تمیز کردن سنسور دارد در عین اینکه دوستان فروم و شما d5100 دارید و از آن راضی هستید.
لکهای روی سنسور من همانطور که قبلا توضیح دادم از شات حوالی 400 پیدا شدند و از شات 1500 به بعد هم دیگر همانها هستند بدون تغییری ، اما دوستم d5100 اش دست کم 10 روز یکبار پیش من میآورد که گرد و غبار روی سنسورش رو تمیز کنم جالب این بود که تنها یک لنز داشتند و تعویض لنزی هم نداشتند ( دلیلش هم کیف نایلونی جنس ونگارد بود که الکتریسته ساکن داشت و تمام پرز ها رو جذب میکرد و تحویل اون D5100 بیچاره میداد)
من که از روزی دی 5100 معرفی شده اونو خریدم و دوستانی که منو میشناسند میدونند که همیشه تو بیابونم! تا الان هم دست به سنسور نزدم! 2یا 3 تا ذره گرد و غبار هست ولی اذیتم نمیکنه و 99.99 درصد اوقات نمیبینمشون و فقط تو عکس های اچ دی ار اونم فقط تو اسمون میشه اونها رو دید!
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
درود
جناب فکوری شما که خودتان هر دو دوربین را استفاده کرده اید بهتر از هر کسی میدانید که تمامی امکانات این دو بدنه شبیه هم هستند ( با کمی اغماض ) و فقط مبلغ اضافی بابت سنسور فول فریم پرداخت میشود ، مراد بنده از این مثال همین بود که دقیقا 4 میلیون اضافه فقط برای سنسور پرداخت میشود اونهم برای سنسوری که وضعیتش یه این صورت است که از دیاف فلان استفاده نکنید که فلان نشود و ...
حالا اگر برای شما پرداخت 4 میلیون اضافی و سنسور لک دار لذت بخش است ! این مسئله دیگری است ...
ویرایش توسط alir. : Tuesday 30 April 2013 در ساعت 16:29
جناب عبدل پناه
دقیقا نکته همینجا بود که اقای انوش این تاپیک را تبدیل به ملک شخصی خود کرده بود و تمامی پستهایی را که در این مورد بود به طور سلیقه ای پاک میکرد.
حتی به تاپیک موارد نامربوط هم ارجاع نمیداد و پست را از بیخ و بن پاک میکرد !
همانطور که قبلا گفتم محیط فاروم برای تبادل نظر و صحبت در موارد مشخص است و با قسمت نظرات در وب سایت شخصی افراد متفاوت است.
اگر اینگونه برخورد نشده بود مطمئنا این تاپک هم مسیر منطقی خودش رو مانند تاپیک صدها بدنه دیگری که در این فاروم قرار دارند، طی میکرد.
بهر حال امیدوارم جناب انوش هم از این مسایل پیش امده سوء برداشت نکنند و خدای نکرده مارا دشمن خود حساب نکنند. اینهامباحث فنی و نهایتا سلیقه ای است و به امید خدا این مشکل که از این بدنه رفع بشود خود من هم دی600 خواهم خرید.
با لک روغن یا بدون لک روغن کسی که نیکون دارد و دوربین فول فریم میخواهد و دی 800 چه از نظر مالی یا سایز فایل یا هر دلیلی دیگری مناسب کارش نیست باید دی 600 بخرد.چرا؟چون انتخاب دیگری ندارد.
حالا اگر لکهای سنسور برایش از سایز سنسور مهمتر باشد باید به قول شما دی 5100 بخرد! ولی به نظر من کسی که به این صورت بدنه انتخاب میکند حتی اگر دی 600 این مورد را نداشت،همان بدنه کراپدار برایش مناسب تر است.
به نظر من برای کسی هم که به یک دوربین فول فریم ارزان نیاز واقعی دارد این لکها خیلی مهم نخواهد بود چون در دیافهای خیلی بسته و یا ویرایشهای زیاد این مورد می تواند خودش را نشان دهد که این نوع عکسها معمولا تعداد زیادی از عکسهای یک نفر را (به صورت عمومی و نه برای یک شخص خاص) تشکیل نمی دهند.
سلام آقا امیر
مطلبی که شما ذکر کردید از بدیهیات است آقا غفاری هم قبل از شما اشاره کرده بودند.
من از جمله کسانی بودم که با خواندن این تاپیک و با توجه به این مشکل این بدنه رو از انتخاب هام حذف کردم حداقل تا زمانی که این مشکل وجود دارد.ولی بحث بر سر اینه که دوستان سعی دارند این مشکل رو بی اهمیت و یه ضعف جلوه بدن در صورتی که این یه نقص فنی است و باید برطرف شود.تویه پست ها بارها دیدم که دوستان گفته بودند که این دوربین آنقدر خوب هست که خریدار بعد از خرید به این مشکل توجهی نکند. حالا اگر من 6 میلیون تومان پرداخت کردم و این مورد باز هم باعث آزار من شد بعد چه کسی به گردن می گیرد؟
امین حق شناس
برای دوستانی که قصد دارند از کراپ دار نیکون به فول فریم کوچ کنند ، در این رنج D600 و D800 هست که پیشنهاد میکنم این مطلب رو در موردش مطالعه کنید
The Nikon D800 vs the D600: Which One is the Right One For You? | Scott Kelby's Photoshop Insider
همچنین سایتهایی مثل Dpreview با وجود اشاره به مشکل وجود ذرات روی سنسور به عنوان نقطه منفی این دوربین، نهایتا جمع بندی کرده و به این دوربین Gold Award داده.
ریویو های دیگری هم هست که قطعا اساتید قبل از خرید مطالعه میکنند و بابت خرید چنین وسیله ای با دقت زیاد تصمیم میگیرند....
من شخصا عکاسی حرفه ای نمیکنم اما در همین حالت آماتور و حدود 2000 شات مشکلی ندیدم. با روشهایی که دوستان در خصوص هایلایت کردن لکه ها در عکس گفته بودند، دوربین D90 قبلیم رو هم چک کردم و اتفاقا کلی لکه دیدم !
اما به دوستان پیشنهاد میکنم خیلی سخت نگیرید. قطعا یک نویسنده خوب، به خاطر استفاده از خودنویس عالی ، نویسنده نشده است.
موفق باشید
Nikon D750