در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
جناب چگینی هر دو !
شما حساب ده درصد بزرگنمایی تصویر در D600 را هم بکنید ، نویز در این تصویر در هر دو تقریبا یکی است .
با این حال من نمیدونم که چند درصد عکسهای ما در ایزو 25600 انجام می شود ؟! و این مقایسه های این شکلی چه سودی دارد ؟
ولی با این حال ، در تصویر جناب زرندی نویز D600 کمتر است .
با شما موافقم. نظر من هم همین بود. عملکرد نویزی دو دوربین تقریباً یکسان است و dpreview هم به دو دوربین از نظر نویز امتیاز تقریباً یکسانی داده است. در تصویر دیگر نیز به نظرم مقدار نویز D600 کمتر نیست (به مقدار نویزها خصوصاٌ نویزهای رنگی در بخش سفید عکس ها دقت کنید) ولی کنتراست بیشتری دارد.
درسته که اینجا جاش نیست اما به نظرم هر بحثی که باعث بشه جو تالار از روغن و روغن زدگی دی 600 بیاد بیرون بحث مفیدی می تونه باشه !! در مورد دوربین ها هم بحث سر برتری نیست بحث سر بیشتر ارزیدن هر کدوم از این دو دوربین با قیمت تقریبا یکسان هست. به نظر من هر وقت کسی تونست ثابت کنه بنز بهتره یا بی ام و می تونه ثابت کنه نیکون بهتره یا کنون. من دو ماه تخقیق در مورد هردو کردم و برام هیچ فرقی هم نداشت کنونش یا نیکونش این دوستانی که راهنمایی کردن هم بعض هاشون اتفاقا کنونی بودن و عکاس. سایت های مختلفی هم که دوستان گذاشتن و مقایشه ها شدن رو هم دیدم( که اکثرا هم بالاترین امتیاز رو به دی 600 دادن حتی سایت دی پی که مورد استناد همه کنونی ها هست گلد رو به این دوربین داده و سیلور به 6 دی) اما تا زمانی که به مدت زمان کافی خود آدم دو دوربین رو دستش نگیره و تست کنه به نتیجه نمیرسه مثلا در مورد نویز واقعا به نظر من یکی بودن حالا این تستها چجورین نمی دونم و حتی شنیدم که نیکون با مگا پیکسل بالاتر می تونه نویز شارپتر و بیشتری رو از کنون داشته باشه که با توجه به یکسان بودن نویز هردو یه مزیت برای نیکون حساب میشه (البته صحت این حرف رو نمیدونم) اما برام مهمه که با این پولی که میدم مثلا دوربینم فلاش داشته باشه یا ویزور فول داشته باشه نه تو این رنج قیمت ویزور 97% و یا اینکه بتونم از رنج کامل لنزهای دلچسب قدیمی نیکون هم استفاده کنم و یا تعداد نقاط فوکوس بیشتر و ... حالا بماند بحث همیشگی برتری کنتراست و رنگ نیکون که خب اون رو میشه گذاشت پای سلیقه.
بعضی نکته ها سليقه ايه و بايد ديد استفاده کاربر چيه
عکس های کنون تا ايزو 25000 هم قابل استفادست اما نيکون نه
اگر تو محيط تاريک باشيم فوکوس کنون سريع تره
البته نيکون با استفاده از لامپ کمکی اين مشکل رو حل کرده اما بعضی مواقع که به دلايلی نخوايم جلب توجه کنيم کنون بهتر عمل ميکنه
بله بعضی مسایل سلیقه ای هست اما بعضی دیگه نه مثل همین ماجرای فوکوس من با کنون در کمتر از 2 ثانیه تو تاریکی کامل فوکوس می کردم اما تو نیکون پدرم در میاد فوکوس نمی کنه حتی این لامپ هم کمک زیادی نمیکنه.
یعنی الان به نظر شما این عکس که با 25600 گرفته شده کارایی نداره؟
http://www.flickr.com/photos/cameral...in/photostream
شما گفتین عکسهای نیکون و کنون مدلی قید نکردید خیال کردم کلی می گید من هم این عکس رو لینک دادم. در مورد نویز هم بین دی 800 و دی 600 تفاوت اونقدری وجود نداره که بگیم عکس رو کاملا بدون استفاده میکنه.
Nikon D600 vs D800 noise | Cameralabs
و واقعا من تفاوت نویزی خاص و آنچنانی بین دی 600 و 6 دی نمیبینم تو عکسها.
دوست عزیز لطفا برای گفته های فوق مرجع اعلام بفرمایید. اینجا یک سایت تخصصی است و اگر نظر یا تجربه شخصی را بیان میکنید حتما عنوان بفرمایید که " نظر شخصی" است.
این هم از اون حرفهاست! یعنی میفرمایید در برند کانن از فلاش کمکی استفاده نمیشود؟...یعنی جایی که نیکون در تاریکی دست به دامان لامپ کمکی میشود کانن سوت زنان از کنار نیکون عبور میکند در حالی که همه چیز در فکوس است!...فکر میکنم باز بوی تجربه شخصی به مشام میرسد.
مطمئنید در این عکسی که گذاشتید NR بر روی off بوده؟ لطفا لینک این مقایسه رو حتما اعلام بفرمایید.