اوکی ممنونم
باتری دوربینم اینه
Capture211.JPG
اوکی ممنونم
باتری دوربینم اینه
Capture211.JPG
سلام دوستان. چند روز پیش چند تایی عکس با nikond7100 گرفتم ولی چند تایی از اونها ثبت نشده ولی از شماره های عکس کم شده. علت چی میتونه باشه ایا روشی برای بازیابی اونها هست؟
درود
علی جان این تعداد مقدار بسیار کمی هستش برای این بدنه
دوربین رو از کجا تهیه کردی؟(خصوصی پیام بده لطفا)
من دیروز 450 شات با این بدنه در حالت راو زدم که چند موردی هم لایو ویو چک کردم و چند مورد فلش زدم و دوربین هم زیاد خاموش روشن شد اما یک خونه از باتری خالی شد(67 درصد باتری مونده بود)
بسته به شرایط میزان شارژدهی باتری تغییر میکنه...تو شرایط متسوط این بدنه حدودا 900 تا شات میزنه اما شاید این مقدار مثلا در عکاسی پیاپی خیلی بیشتر از عدد اعلام شده بشه
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
با برنامه های ریکاوری میشه عکسهای JPG رو برگردوند
اما در مورد این مشکل
این دوربین بخاطر حجم بالای عکسهایی که داره نیاز به رم های پرسرعت داره که بافر رو سریع تخلیه کنه(هر چند اگر بافر پر بشه دوربین دیگه شات نمیزنه تا تخلیه بشه)
اما گاها پیش میاد که عکسها بخاطر کیفیت و سرعت کم رم ذخیره نشه
این مشکل برای من هم یک بار اتفاق افتاد که بعدا با تعویض رم مشکل حل شد و دیگه تکرار نشد
موفق باشید
دو سه بار کامل استفاده و شارژ کنید اگر همینطور بود باطری مشکل دارد ولی ظاهر باتری که بنظرم اصل است
من مشکل شما را در شارژ اول عینا تجربه کردم ولی شارژ سوم خیلی عالی جواب گرفتم البته این تجربه من بود
با فروشنده تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید که اگر در چند شارژ بعدی هم این مشکل وجود داشت مرجوع بفرمایید
پی نوشت
حالا که دقیق نگاه می کنم سطح باتری شما نا هموار و کثیف است خصوصا در قسمت های مربعی فرورفته این امر کاملا واضح است که این مورد از یک برند اصل بعید بنظر میرسد
ویرایش توسط siosha : Saturday 16 April 2016 در ساعت 13:03
nikon_en-el15_600.jpg
بله با باتری اصل مطابقت دادم خیلی باتری شما نا هموار و نا منظم است که کاملا شک بر انگیز است دوستانی که باتری های جدید 2015 دارند تائید می کنند؟ممکن است سری جدید اینطوری باشد ولی خوب بعید است
این باتری احتمال دارد تقلبی باشد لطفا عکس های بیشتری بگذارید
نام فروشگاه رو هم خصوصی بفرستید لطفا
ویرایش توسط siosha : Saturday 16 April 2016 در ساعت 13:31
سلام دوستان عزیز
ممنونم که راهنمایی میکینید.
دوربین رو از شهرستان خریدم. راستش دوربین که امد کاملا پلمپ بود و روش برچسب گارانتی ایده آل خورده بود ومن خودم برچسب رو پاره کردم.
من هنوز فرصت نشد تا خوب با دوربین عکاسی کنم
ولی خب میدونم که یه باتری پس چند وقت که استفاده نمیشه باید 2-3 بار شارژ ودشارژ بشه تا به حالت نرمال برسه وباتری منم ایشالله اینجوری باشه.
اون عکسی هم که من گذاشتم سطح ناهموارش بخاطر نور بود الان که نگاه میکنم کاملا با کیفیت و صافه
چندتا عکس هم گرفتم براتون میفرستم
20160416_133743.jpg
20160416_133844.jpg
بعد تو سایت نیکون دیدم اطلاعیه بود که خیلی قدیمیه و برای D7000 زده بود و فکر کنم برای اثرحافظه بعضی باتری ها بود فراخوان داده بود(امیدوارم اشتباه نکرده باشم)
تو اون سایت هم سریال وارد کردم مشکلی نشون نداد.
Screenshot_2016-04-16-14-25-59.jpg
حالا چند روز دیگه که بیرون رفتم و از دوربین استفاده کردم خبر میدم
بازم تشکر از شما دوستان عزیز
ویرایش توسط Ali_Nouri : Saturday 16 April 2016 در ساعت 18:26