سلام علی جان
به گمونم به شرایطی که شما گفتین روند درستی در تخلیه شارژ باتری داشتی
حتما حتما برای تست هم شده یک روند کامل یعنی تقریبا 900 شات تو یه روز ثبت کنید تا مطمئن بشید که وضعیت باتری چطوره
و اینکه تاثیرات دما بر روی باتری کاملا مستقیم هستش و واقعا میشه متوجه این موضوع شد
بابت اینکه متوجه این موضوع بشی یه مثال میزنم که آف تاپیک حساب میشه اما خوندنش خالی از لطف نیستش
من پنجشنیه با 19 درصد باتری گوشیم عازم ارتفاعات شدم(شارژر هم همراهم نبود) و دیر وقت رسیدم و درصدی از باتری در طول این یک ساعت کم نشد
بعد از رسیدن گوشی رو خاموش کردم و تا صبح دوباره روشن کردم و واقعا برای خودم هم جای تعجب بود که باتری 19 درصدی من تو اون منطقه و پس از چند ساعت خاموشی به 32 درصد رسیده بود.....تا اونجایی که من اطلاع دارم سلول های باتری هیچ تغییری درونشون اعمال نمیشه و همون مقدار انرژی اولیه رو دارند اما نشانگر مقدار باتری با تغییرات دما دچار اختلال میشه و نمیشه زیاد به این نشانگر اعتماد کرد
شما فارغ از توجه به نشانگر باتری این روند استاندارد رو طی کن تا ببینی نتیجه چی نشون میده...اگر بین 700 تا 1200 شات زد یعنی باتری سالم هستش(1200 در حالت عکاسی پیاپی شاید به بیش از 2 برابر هم برسه)
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
من وقتي اين دوربين رو گرفتم كلي سوال برام وجود داشت. يه بار همت كردم نشستم تو دو روز كل دفترچه اش رو خوندم ديدم همه سوالام حل شد. حالا هروقت چيزي يادم ميره چون خاطرم هست كه تو دفترچه اش بود ميرم دوباره ميبينم و براي خودم يادآوري ميكنم. اين كار رو براي همه كسايي كه دوربين جديد ميخرن توصيه ميكنم.
براي جواب سوالتون صفحه 232 رو ببينيد:
http://cdn-10.nikon-cdn.com/pdf/manu...r/D7100_EN.pdf
ویرایش توسط nautilus_214 : Sunday 24 April 2016 در ساعت 11:48
علي يارقلي
عزیزان نقاط هنگام فوکوس فقط در مُد auto قابل رویت است
این مُد رو انتخاب کنید سپس با فوکوس بازی کنید نقاط رویت میشه و اتومات نقاط رو انتخاب میکنه (در اکثر مواقع نقاط کور مخصوصا در پرتره! )
Untitled.jpg
ولی من میخوام رو مَد های d21 یا d51 و یا حتی d9 نقاط رو هنگام فوکوس ببینم که رویت نمیشن!
پ ن : wrap around در چه مواردی به کار می آید ؟ در 50 میل هم تست کردم تفاوتی ندیدم
It´s the illusion that people can decide thair future.
So far?So Good? So What!? How about both
بله دوستان درست میگید من هم در حال خوندن دفترچه هستن کلاس هم چند ماه دیگه که وقتم آزاد بشه قراره برم.
اینستاگرام
گرامی ماهیت موضوع مهم تر هست تا ترجمه اصطلاحات !
It´s the illusion that people can decide thair future.
So far?So Good? So What!? How about both
اینستاگرام