سلام
فقط توصیه میکنم خودتان دست بکار نشوید چون این موارد خیلی اعصاب خوردکن میشه و گاهی اوضاع وخیم تر میشه
به متخصص مراجعه کنید دوست عزیز.
سلام
فقط توصیه میکنم خودتان دست بکار نشوید چون این موارد خیلی اعصاب خوردکن میشه و گاهی اوضاع وخیم تر میشه
به متخصص مراجعه کنید دوست عزیز.
حمید رضا خاقانی
سلام دوستان کسی میدونه سنسور دی 7100ساخت کدوم شرکته؟ وبه نظرتون قیمت این دوربین پایین میاد؟
من فکر نمی کنم دیگه پائین بیاد. چون خودم هم قصد خریدش رو دارم و مدتی شاهد افت قیمتش بودم الان 4.100 هست و دیگه تا حداقل 5-6 ماه دور از انتظاره که ارزون تر بشه.
دوربین فوق العاده ای است.
سنسور هم تقریبا نسل جدیده و با سنسور 7000 فرق میکنه. دوستان بیشتر راهنمائی میکنن
ویرایش توسط MEHRDAD.D : Friday 8 November 2013 در ساعت 22:45
ارزش داره از d7000 کوچ کنیم به d7100?
تفاوت هاش اینقدری هست که حس کنی کامل یا نه ؟!!
در بسیاری از نقد ها نوشته اند که پیشرفت محسوس نسبت به 7000 داشته. حالا اینکه چقدر و چطور رو باید هر دو رو تست کردتفاوت هاش اینقدری هست که حس کنی کامل یا نه ؟!!
ولی پشتیبانی از کیت وایرلس و کنترل از طریق گوشی موبایل+ ال سی دی بزرگ تر و بهتر + فوکوس بهتر+ تعداد نقاط فوکوس 51 نقطه ای+ فیلمبرداری بهتر + حذف فیلتر low pass + 24مگا پیکسل + سنسور و پردازنده جدید رو همراه داره نسبت به D7000
کمتر مدلی اینهمه تغییرات داره .
We are pleased to announce that the D7100 has been awarded the EISABest Product award for 2013-2014.
EISA is the association of 50 magazines in photo, video, audio, home theater, and mobile electronics, from 20 European countries. Each year,EISA chooses the best products released in Europe over the past year from a number of categories of imaging, audio and mobile devices.
The EISA judges commented: “The D7100 is the current flagship model in Nikon’s family of DX-format cameras, combining excellent image quality and advanced features. Its APS-C sensor is designed without an optical low-pass filter, which allows users to take full advantage of its 24.1-million-pixel resolution with no loss of sharpness. The fast 51-point AF system and high-speed continuous shooting are perfect for capturing action, while the reliable metering system delivers consistently accurate exposures. The bright optical viewfinder and crisp LCD monitor allow for both traditional viewfinder and ‘live view’ framing with shooting. Those who record movies will appreciate the clean, uncompressed HDMIoutput, which can be recorded directly to an external storage device.”
کسی اطلاع داره در حالت اتو براکتینگ کمترین میزان زمان تایمر تا چند ثانیه قابل تنظیم هست !؟