اگر سر و کارتان با پرینت های سایز بزرگ است اینقدر به کیفیت پیکسلی اهمیت دهید، هر چند که تقریبا از نظر کیفیت تصاویر شرکتهای سازنده بسیار به هم نزدیک شده اند. فقط جای تعجبه که شما چرا میخواهید یک دوربین 5000 دلاری رابا یک دوربین 2800 دلاری که تقریبا نصف آن است مقایسه کنید؟نوشته اصلی توسط mani.m
مطمئنا اگر مقایسه را از منظر کیفیت و قیمت بررسی کنید 5D یک انتخاب کاملا ایده ال است. ولی اگر به دنبال یک بدنه کاملا حرفه ای هستید قضیه کاملا فرق میکند. در مطلبی که شما از آقای محبی نقل قول کردید فکر میکنم اختلاف 3000 دلار برای دو دوربین با بدنه کاملا حرفه ای که تقریبا کیفیت معادل هم دارند برای نویسنده مطلب مسئله بوده.
اگر هم عکاس اماتور هستید توصیه من به شما این است که سراغ یک بدنه کاملا حرفه ای نروید مانند سرهای D2 نیکون و 1D کانن.به نظر من مقایسه این سری از دوربین ها بیهوده است چون معمولا عکاسان حرفه ای سراغ خرید این دوربین ها میروند و یک عکاس حرفه ای مطمئنا کلکسیونی از لنز دارد که با توجه به کمپانی سازنده لنزهای خود نوع دوربین را تعیین میکند. همه میدانیم جابه جایی از یک برند به یک برند دیگر برای یک عکاس حرفه ای که لیستی بلند بالا از لنزها را دارند اصلا مقرون به صرفه نیست.