صفحه 15 از 18 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 141 تا 150 , از مجموع 179
Like Tree1تشکر

موضوع: تاپيك جامع D200

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

پیش فرض پاسخ: همه چیز در باره نیکون D200

گمان میکنم میتونیم تصور کنیم غیر از الگوریتم کاهش نویز پیشرفته، سنسور این دوربین قابلیت جذب نور متفاوتی داره...
    بله نظر من هم دقيقا همين بود
    افرادي که زياد با نويز سر و کار دارند معمولا ذکر ميکنند منشا اوليه و سپس و اولين لايه ها بيشترين تاثير را در نتيجه نهايي دارد، برخي مواقع ميشه در عامل فيزيکي دخيل بود و در برخي موارد نه الگوريتم هاي حذف نويز هم همواره بخشي از داده مفيد را هم مورد حمله قرار ميدهند

آنطور که من در مقالات ديدم نويز ثبت کننده هاي تصوير از نوع جريان تاريک محصوب ميشود و به فيزيک فتوديود بستگي داره، کانسپت فيزيکي براي ما مهم نيست اما نحوه ساخت و همچنين شرايط کاري فتو ديود دقيقا ملاک قابليت جذب نور و پارامترهاي مختلفي نظير حساسيت (مهم در ايزو) و نويز خواهد بود

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

مرسي از مطالب خيلي خوب آرش جان و آقاي قديري عزيز

من هم در ادامه صحبتهاي آقاي قديري اضافه ميكنم كه اگر ما اين فرض ( يا واقعيت را ) قبول كنيم كه كيفيت خروجي Raw (حالا با هر كانورتوري ) در اكثر دوربينهاي تك لنزي كه قيمت ها و رده هاي يكساني دارند مشابه هستند و در چاپ و يا هر كار ديگري يك جور نتيجه ميدهند //// پس ملاك مقايسه ما بين اين دوربينها ( در ارايه تصوير نهايي ) ميمونه پردازش اون تصوير خامي كه از سنسور مياد و توسط برنامه داخلي و نرم افزار و سخت افزار خود دوربين با توجه به تنظيماتي كه داره تهيه و ضبط ميشه پس در واقع قدرت و ضعف دوربين رو بايد توي اين حيطه جستجو كرد /////
    اينجا ما كاري فعلا عمليات مكانيكي و يا الكترونيكي شاتر و يا روشن و خاموش شدن دوربين و يا سرعت همه اينها نداريم فقط كيفيت پردازش تصوير را گفتم

اينها در صورتيست كه ما كيفيت خروجي همه Raw ها را يكسان بدانيم در غير اين صورت كيفيت خود اين فايل خام هم ميتونه ملاك باشه

خوب در ارايه Jpeg ميشه از مثالهاي موجود فهميد كه كدوم يكي بهتر كار شده
    محمد امدادی

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

خوب خيلي عاليه، حالا كه به فورم سر ميزنم، به نقطه تعادل جالبي رسيديم. پس اگر همه موافق باشند ميتوان گفت كه از همه اين دوربين ها كيفيت هاي كم و بيش مشابهي ميتوان انتظار داشت.

حالا كه بحث كيفيت يه خورده بازتر شد و ديديم كه خبر خاصي نبود و نميشد كيفيت هركدام را بر ديگري ترجيح داد، ميشه راجع به خيلي مسائل ديگه حرف زد (كه البته آقاي قديري در مثال شون خيلي هاش رو گفتند)، خيلي چيز ها در يك دوربين مهمه كه دوربين رو به صورت يك ابزار توانمند براي عكاس مطرح ميكنه، از جمله: (قرار شد، بحث هايي مثل نويز و كيفيت تصوير رو بررسي كرده به حساب بياريم)

1. ارگونوميك (كه به نظر من مهمترين اون هاست) --- (من راحتي استفاده از منو ها رو هم در اين آيتم ميگنجانم تا زياد شلوغ نشود)
    2. كيفيت و اندازه منظره ياب
    3. عمر باطري
    4. سرعت و دقت اتوفوكوس
    5. سيستم ميترينگ كامل
    6. سرعت كلي دوربين، چه تاخير شاتر و چه سرعت نوشتن برروي كارت و ميزان بافر
    7. كيفيت و اندازه LCD
    8. كيفيت ساخت بدنه
    9. وجود امكانات جانبي مثل Wi-Fi و GPS (در مورد مدل هاي حرفه اي تر)
    10. در نهايت قيمتي كه ميپردازيد براي همه اين امكانات.

البته دوستان به راحتي ميتوانند موارد ديگري به اين ليست اضافه كنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

من فقط دو نكته را بگم. در موردي كه آقاي قديري گفتند در مد RAW+JPEG در دي70 نتايج مشابهي نخواهيم داشت، توجه كنيد كه متاسفانه نيكون دي 70 براي انجام اين مد عكاسي، يك عكس RAW و يك عكس JPEG ميگيرد اما عكس JPEG‌ آن در حالت basic ( يعني حداكثر فشردگي است).
    در واقع بخاطر همين محدوديت موجود، مقايسه كيفيت عكس RAW و JPEG در اين مد كار صحيحي نيست و بايد دو عكس جداگانه (و با ‌Jpeg در حالت فاين) گرفته شود و بعد مقايسه انجام گردد. هر چند معتقدم كه اين مقايسه نيز صحيح نيست چرا كه بر حسب نياز كاربران مختلف و تنظيمات مورد نيازشان، نتيج متفاوتي بدست ميايد.

نكته بعدي، آقاي امدادي گفتند كه :
    من هم در ادامه صحبتهاي آقاي قديري اضافه ميكنم كه اگر ما اين فرض ( يا واقعيت را ) قبول كنيم كه كيفيت خروجي Raw (حالا با هر كانورتوري ) در اكثر دوربينهاي تك لنزي كه قيمت ها و رده هاي يكساني دارند مشابه هستند و در چاپ و يا هر كار ديگري يك جور نتيجه ميدهند //// پس ملاك مقايسه ما بين اين دوربينها ( در ارايه تصوير نهايي ) ميمونه پردازش اون تصوير خامي كه از سنسور مياد و توسط برنامه داخلي و نرم افزار و سخت افزار خود دوربين با توجه به تنظيماتي كه داره تهيه و ضبط ميشه پس در واقع قدرت و ضعف دوربين رو بايد توي اين حيطه جستجو كرد
    باز هم ميگويم كه در اين حيطه نيز با تنظيم پرامترهاي پردازشي، تقريبا اختلاف قابل توجهي نخواهيم داشت. بخصوص اگر پراكتيكال به قضيه نگاه كنيم و خروجي را ( چه در مانيتور و چه در چاپ )‌در نظر بگيريم.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر همراه
    تشکر کرده
    203

پیش فرض مقايسه پردازنده ها

با توجه به مطالبي كه دوستان مرقوم فرمودند و آقاي روشن نيز به يه نوعي به آن اشاره كردند مطلب زير را در مورد مقايسه پردازنده ها اضافه ميكنم

اصولا جهت مقايسه پردازنده ها از نظر فني بايستي نخست ظرف ويا bench mark مشخصي تعريف نمود. كه ميتواند عوامل مختلفي را كه بيشتر به علم الكترونيك و كامپيوتر مرتبط ند را در بر گيرد و البته در اين مقايسه بحث سخت افزار از نرم افزار جداست فلذا در مورد مقايسه پردازنده كنون و نيكون اين ايراد را ميتوان داشت كه چون هر كدام نرم افزار متفاوتي دارند نميتوان آنها را در يك مقياس وظرف سنجيد و بلكه درست تر آن خواهد بود كه بگيم سيستم پردازش كلي تصوير دو دوربين شامل هم سخت افزار وهم نرم افزار را مقايسه مي كنيم

شاهد مطلب اينكه شما اگر در دوربينهاي مختلف كنون كه از يك پردازنده واحد DIGIC II استفاده نموده اند تصاوير RAW را با هم مقايسه كنيد فكر كنم نتايج با اينكه از يك نوع پردازنده استفاده شده متفاوت خواهند بود

دومين ايراد ي كه به مقايسه هاي بعمل آمده وارد است اينكه شما وقتي ميتوانيد نتايج دو سيستم پردازشي ( نه پردازنده) را باهم مقايسه كنيد كه ورودي به سيستم ها يكسان باشد در صورتيكه در كليه مقايسه هاي ذكر شده داده هاي ورودي به سيستمهاي پردازشي دوربينها ي متفاوت كاملا از سنسورها و A/D هاي متمايز و با تكنولوژي هاي غير همسان بدست آمده است ونتيجه اينكه وقتي شما داده هاييكه با هم يكسان نيستند را حتي اگر به يك نوع سيستم پردازش بديد مسلما بايستي انتظار نتايج متفاوتي را داشته باشيد چه رسد به اينكه سيستم هاي پردازشي نيزمتفاوت باشند

با توجه به مطالب فوق اگر دوستان موافق باشند من اينطوري نتيجه گيري ميكنم كه :

1- مقايسه تصاوير RAW در دو دوربين وقتي صحيح است كه به نحوي با تنظيم هاي دستي پارامترها بهترين تصوير ممكن حاصله باهم ديگر مقايسه شود (همانطوريكه دوستان نيز به نوعي اشاره داشتند ) و نتبجه حاصله به كل مجموعه از لنز و سنسور و.... بستگي دارد

2- نتايج مقايسه فوق را نمي توان به حساب پردازنده و يا مجموع سيستم پردازشي (نرم افزار وسخت افزار) گذاشت بلكه تصوير RAW حاصله منتج عوامل مختلفي هست كه هر كدام ميتوانند تاثير متفاوتي داشته باشند

3- مقايسه پردازنده هاي خاص كار ويژه و پيچيده ايست و معمولا اطلاعات سازنده ها و تجهيزات آزمايشگاهي ويژه اي را مي طلبد. بعيد ميدانم كه كنون و يا نيكون به اين سادگي اين اطلاعات را منتشر كنند.

نهايتا اينكه مقايسه تصاوير RAW صرفا مقايسه تصاوير RAW حاصله از دو دوربين متفاوت است و به اين سادگي نمي توان از آن به عنوان مقياسي براي درجه بندي پردازنده ويا سيستم پردازشي دو دوربين استفاده كرد.

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan
    باز هم ميگويم كه در اين حيطه نيز با تنظيم پرامترهاي پردازشي، تقريبا اختلاف قابل توجهي نخواهيم داشت. .
    خوب فكر كنم ميمونه نويز تو تصاوير كه بشه مقايسه كرد .....و البته نكاتي كه آقا امير گفتند
    محمد امدادی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

این هم پیوستی در باب مقایسه 2 گل باغ نیکون و کنون; d2x و 5d ... در این لینک عکسهای D2x شارپتر و با جزئیات بیشتری ثبت شده اند و تصاویر کنون البته کم نویزتر ... اساتید در افشانی کنند...
    http://www.outbackphoto.com/reviews/...D2x_intro.html

كاربر ويژه rezakh آواتار ها
    تشکر کرده
    2259

با مراجعه به سایت های مختلف نیکون نتوانستم فریمور جدید نیکون دی 200 را دانلود کنم بعلت اینکه این دوربین رو از نمایندگی اصلی خریداری نکردم
    و شماره سریال ان رجیستر نشده .کسی میتونه به من کمک کنه؟

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

پیش فرض پاسخ: بلاخره D200 آمد

اسم عکس ، اسباب بازی جدید من(My new toy) ، منبع :Pbase.com

ویرایش توسط roovigital : Wednesday 2 August 2006 در ساعت 00:59
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

كاربر همراه
    تشکر کرده
    251

Unhappy پاسخ: بلاخره D200 آمد

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghadiri
    برای مشاهده عکسهای D200 و EOS-5D به این سایت مراجعه کنید
    mhtml:file://H:\Camera\bench%20mark\Nikon\Web%202\NIKON%20D200 À²â.mht!http://www.potatobear.com/ND200/D200F.htm

چقدر اختلاف شارپنس و کیفیت رنگ!! نمیتونه مربوط به اختلاف لنزشون باشه؟
    Hamed Khoramyar
    My Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D

صفحه 15 از 18 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 آخرینآخرین