چقدر بارها از همه دوستان خواهش كرده ايم كه مسائل را شخصي نكنند و شخص را اينطور مورد خطاب قرار ندهند تا فورم از مناقشه به دور بماند. خواهش ميكنم با مخاطب قراردادن ديگران به اين صورت، از عرف فورم خارج نشويد، شما تنها ميتوانيد مسائل مطرح شده توسط هر شخص را به نقد بكشيد، نه خود شخص را.
جناب قديري عزيز، مسلماً نظر دادن بنده در مورد دوربين هاي مختلف منوط به اجازه جنابعالي نخواهد بود، اما براي يادآوري - با اينكه مثل روز روشن است - يادآوري ميكنم كه بحث ما در تاپيك Pma موجب چنين صحبتي از سوي شما شده. در مورد مطلبي اظهار نظر فرموديد، ما گفتيم اشتباه است، شما به جاي قبول آن بحث را هي كش داديد. بارها شده كه كساني (از جمله خودم) همين گونه اشتباهات را كرده اند، فردي كه اشتباه را تذكر داده، الزاما دانشمند تر از راوي اصلي نبوده، اما شخص خيلي راحت پذيرفته است.
اما شخصا برايم موجب تفريح است كه ميبينم سرسپردگي به يك برند يا مدل دوربين آدم را ميتواند از لحاظ فكري به كجا بكشاند كه از ديگران بخواهد كه در مورد آن حرف نزنند! نامي كه براي آن متصور هستم، تنها تعصب طالباني است.
در مورد صلاحيت بنده هم، خوب بايد ديد مرجع تشخيص اين صلاحيت كيست و چيست. شخصا افرادي حرفه اي را ميشناسم كه دوربيني حرفه اي دارند و بعد از گذشت شايد دوسال، هنوز طرز كار كامل با آن را بلد نيستند (بحث هنرمند بودن آن ها مسلما بسته نيست)، بنابراين صرف گرفتن حتي هزاران عكس با يك دوربين، به عقيده بنده ممكن است (دقت كنيد كه ميگويم ممكن است) صلاحيت چنداني درباره نظر دادن در مورد آن دوربين در شخص ايجاد نكند.
شخصا در مقابل تواضع دوستاني كه گاه اشتباه آن ها را گفته ام و با خوشرويي پذيرفته اند سرتعظيم فرود مي آورم. شايد كه خيلي از آن ها، عكاس حرفه اي محسوب ميشوند و با من صد درصد آماتور از نظر عكاسي فاصله زياد دارند، نمونه اش آقاي فيروز آبادي كه درست در همان تاپيك چقدر ساده اشتباه خود را پذيرفت.
آخر سر به شيوه خودتان هم قضيه را تمام ميكنم: مبادا ناراحت شويدها!
من نميدانم چه اصراري هست كه وقتي در مورد خاصي كه اطلاعات در اين حد هست، اظهار نظري انجام بشه؟نوشته اصلی توسط Ghadiri