نوشته اصلی توسط
Arash
شاید برای یه عکاس آمریکایی جذاب باشه که کنون هر سال دوربین جدید بده! ولی برای من عکاس ایرانی! ترجیح میدم یه روز در میون دوربینم از دور خارج شده نباشه... مخصوصا اینکه این تغییرات بسیار اندک باشه....
مثلا تفاوت D60 کنون و 10 دی چقدره؟! یا حتی 300 دی تا 350 ؟ (مخصوصا در مورد دی 60 خوب بود یه N یا S ته اسم اضافه بشه و .....)
این هم زدن بازار به نظر من جز خرج گذاشتن رو دست عکاس نیست....
(البته معتقدم که نیکون هم گاهی بسیار کند عمل کرده و میکنه...)
اما در مورد دی 200 و 5 دی
یکی از مهمترین مشخصه های هر دوربینی قیمت اون هست.... الان کافیه سری به فروم های سایت های معتبر خارجی بخش کنون بازها بزنید! فروم ها ترکیده! همه معتقدن که کنون باید 20 دی رو آپگرید کنه و یا 1000$ از قیمت 5d کم کنه!
این یه اتفاق بزرگ هست که دو کمپانی دوباره رقابت سر سختی رو در همه رده ها شروع کردن و به همدیگه فشار میارن.... از لحاظ قیمت و تکنولوژی .... سود این رقابت رو هم مصرف کننده خواهد برد....
و در مورد 5D کنون
اگر هزار دلار هم ارزون بشه در حد 2300 دلار و 10 دی در حد 1700 یا 1600 دلار.... (به فرض اینکه دوربین و لنزی ندارم ) در صورتی که وضعیت نویز دی 200 در حد D2x باشه و یا کمی بهتر.... حتما انتخابم D200 خواهد بود.... بخاطر بدنه بهتری که داره.... سرعت عکاسی سریعتر و سایز DX دیگه یه ضعف نیست.... بلکه با لنزهای جذابی که براش تولید شده یه امکان عالی برای خرید لنزهای با کیفیت و ارزان هستش....
در رده حرفه ای تر هم نیکون الان D2x رو داره با قیمت 1D mark II که 8 مگاپیکسل هست... با 12 مگاپیکسل... سرعت عمل بسیار بالا.... و در رقابت با 1DS mark II هم به گمان من انتخاب بهتری خواهد بود.... بخاطر قیمت جذابش...
خلاصه ما منتظر آقای کنون هستیم! که ببینیم چی تحویل میده!