نوشته اصلی توسط morytab
در يك سايز مشخص سنسور، هر چه سلولها كوچكتر باشند، تعدادشان بيشتر است. و اين يعني رزولوشن بيشتر.
د ر مورد 20دي و 1dmkII : هر دو 8 مگاپيكسلي هستند. فتوسايتهاي 1dmk II بزرگتر است.
1dmk II
20d
نوشته اصلی توسط morytab
در يك سايز مشخص سنسور، هر چه سلولها كوچكتر باشند، تعدادشان بيشتر است. و اين يعني رزولوشن بيشتر.
د ر مورد 20دي و 1dmkII : هر دو 8 مگاپيكسلي هستند. فتوسايتهاي 1dmk II بزرگتر است.
1dmk II
20d
ببخشید میپرم وسط ولی مگه فول فریم بودن دوربین دیجیتال از نویزش میکاه؟
اینو به خاطر حرفهای زده شده توی این تاپیک و حرف آخر امیر خان میگم:
ربط عكاسي استوديو با 5d راهم نميدانم! نكند در استوديو نويز پيدا كرده ايد؟
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
نه صرفا فول فريم بودن باعث كاهش نويز نخواهد بود . ولي وقتي سنسور شما فول باشد سطح سنسور شما بيشتر بوده و طبيعتا سلولهاي تصوير نيز مي تواند بزرگتر باشد و هر چقدر سلولها بزرگتر باشد مقدار نويز نيز كمتر خواهد بود البته بشرط اينكه تكنولوژي ساخت متفاوت نباشد.
شايد جالب باشد بدانيد كه در سنسورهاي SLR با تكنولوژي حاضر اندازه هر سلول از 6um شروع و به 9um نيز حتي نميرسد و تمام اين بحث ها فقط به يك اختلاف اندازه 2 الي 3 ميكرو محدود است.
ببخشيد فكر كردم 1ds mark II هست.نوشته اصلی توسط nmroshan
ویرایش توسط morytab : Sunday 6 November 2005 در ساعت 01:18
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
[[[[[هر چقدر اندازه سلول كوچكتر باشد تصو ير شارپ تر بوده و ... .]]]]]
اين درسته؟؟؟
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
احتمالا منظور ايشان، همان است كه گفته شد. يعني رزولوشن بيشتر بخاطر تعداد بيشتر فتوسايتها.
مرتضی جاننوشته اصلی توسط morytab
مثلما دوستمون تو این زمینه اشتباه میکنه
چون هرجی اندازه سلول بزرگتر باشه بهتره
در سایز سنسور مساوی، کوچکتر بودن اندازه سلولها مساوی است با رزولوشن بیشتر و فشردگی بیشتر سلولها، یعنی دیدن جزئیات بیشتر از تصویر. در واقع رابطه سنسور و سلولهایش، مثل تور ماهیگیری و سوراخهای تور است، هر چه سوراخها ریزتر و متراکم تر باشند، شما قادر به گرفتن موجودات ریزی هستید.
اگر از بحث مهم نویز صرف نظر نماییم، بله، حرف جناب برهانی درست است، با ریزتر و فشرده تر شدن سلولها (به شرطی که فضای خالی بین سلولها نیز به همان نسبت کم شود) شما قادر به ثبت جزئیات ریزتری هستید و این به معنی شارپنس بالاتر است، ولی معمولا با سلولهای کوچکتر و فشرده تر، به علت افزایش نویز، مجبور به انجام فرآیند کاهش نویز میشویم که خودش از شارپنس کم میکند. بین این دو موضوع باید تعادلی برقرار باشد که مثلا در 20d این کار انجام شده است.
مساله نویز در سنسورها، بیشتر به فرآیندهای ساخت و تکنولوژی بر میگردد و با پیشرفت تکنولوژی و ابداع روشهای جدید، مساله نویز در سنسورهای کوچک و فشرده، کم اهمیت تر از قبل می شود.
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Sunday 6 November 2005 در ساعت 09:33
ممکنه بفرمایید در کجای این مطالب نوشته که سنسور ساخت کجاست ؟نوشته اصلی توسط ninja
هادی هژیرآذر
به نظر من حتی اگر کانن دوربین جدید خود را با مشخصاتی بهتر از D200 ارائه کند چیزی از ارزشهای دوربین D200 حداقل برای ما مصرف کننده های ایرانی کم نمیشود ( آیا با ارائه 350D کانن دوربین D70 نیکون از رده خارج شده است ؟ مسلما خیر )بابا با این قیمت واقعا دوربینی عالی است . بعد هم در مقایسه دوربینها فاکتور قیمت را هم باید در نظر گرفت . من که به نظر خودم ( نظر کاملا شخصی خودم و ممکن است که دارم اشتباه میکنم) این دوربین را نباید با 5D کانن مقایسه کرد . اون هم به خاطر اختلاف قیمت زیادشون . نکته ای که فراموش شده است این است که کمپانی konica minolta هم یکی از سازندگان برتر دوربین دیجیتال میباشد و احتنال دارد چند ماه آینده دوربینهای جدید خود را در این رده ارئه کند .