جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
شما که تجربه کار با 2 تا بدنه رو داشتيد اگر اينجا هم يک مقايسه بکنيد خيلی خوبه
کانن 6D يا نيکون D750
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستان
از اونجایی ندونستن عیب نیست و نپرسیدن عیب! من یه سوال کاملا ابتدایی داشتم...
من تا حالا فقط کنون داشتم و به تازگی با این دوربین کار می کنم، می خواستم سوال کنم فوکوس دوربین با شاتر (هاف - پرس) فقل نمیشه؟ باید حتما کلید AE-L/AF-L رو گرفت ؟
ممنون
پیام اکبری
my Photos
جلال پارسا
سلام
بهترین لنزهای موجود برای این دوربین از نگاه DXO
Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
و اما اگزیف
دوستان رفتم اون تاپیک بسته شده بود بخاطر همین اینجا مجبور شدم بفرستم
درضم یه توضیح کوچیک هم راجع به سبکی که عکاسی میکنم هم میدم خدمت دوستان که منظور من رو بهتر متوجه بشن
سبک کاری من پرتره محیط آزاد هست و در ادیت هم قصدم نزدیک کدن تصویر به رنگ سینمایی و نگاتیو هست،که به وسلیه اکشن های vsco و..... انجام میشه
https://www.flickr.com/photos/nextelbuddy/15501551269/
این عکس با دوربین دی800 ای گرفته شده و لنز 58 1.4
به رنگهای عکس دقت کنید ، گرم و زنده هستن
البته وجود رنگ در کادر هم مهم هست خیلی!
http://shotkit.com/wp-content/upload...ample-0013.jpg
توی خود عکس اگزیف ننوشته و این لینک سایتش هست اونجا مشخصات عکس هست
Nikon D750 Review - Pro Wedding Photographer Review
این عکس هم با دی 750 (معظم) گرفته شده و لنز 24 1.4 شرایط نوری و رنگی تقریبا مشابه عکس اول، همونطور که میبینید رنگهاش اشباع تره و تند تر! منظور من همینه! خودم رو به خواب هم نزدم که گویا به دوستان برخورده!
بازهم تاکید میکنم در اینکه دوربین فوق العاده ای هست شکی نیست و من این دوربین رو خواهم خرید در روزهای آینده + یک لنز 50 1.4g و با اون به عکاسی خواهم پرداخت و لذتشو خواهم برد
تنها سوالی که واسه من پیش اومده بود این بود که ((چه سیاستی پشت این قضیه هست که شرکت های تولید کننده دوربین در سری های جدیدشون(مثلا نیکون از دی 800 و دی 600 به بعد که نوع پردازنده تصویرشون هم آپدیت شده)) چنین اشباع رنگی رو قرار میدن و تصویر یک مقداری پررنگ تر میشه و رنگهاش شبیه تصویر صداو سیما میشه!
و بازهم معذرت میخوام اگر خاطر دوستان خدای نکرده مکدر شد و خواهش میکنم من رو ببخشن
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!