سلام دوستان ایا میشه عکس ها رو به صورت بیسیم به سیستم انتقال داد
اپلیکیشن خاصی هستش چون اپ خود نیکون این کارو نمیکرد یا حداقل من متوجه نشدم چطوری کار میکنه
ممنون
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام
من امروز این عروسکو خریدم و چندساعت پیش برام آوردن
ار لحاظ دو اشکالی که تو سری قدیم داشت تو سایت چک کردم که اوکی بود،فروشنده هم یکسال گارانتی تعویض باطری و شارژر داد بهم به علاوه 24 ماه گارانتی ایده آل و 15 ماه بیمه بدنه کارآفرین که حدود 213 تومن حق بیمش شد. البته قبلا به بیمه اعتقادی نداشتم ولی بعد از تحقیق و پرس و جو از چند نفر دیدم که یه نفر که دوربینش در اثر زمین خوردگی مشکل پیدا کرده بود تونسته بوده خسارت بگیره که خب تصمیم گرفتم این مبلغو هزینه کنم که شاید سوپاپ اطمینانی باشه بهرحال کارمندیم و این پولا برامون پول کمی نیست.
بهر حال اگه اساتید نکته ای به نظرشون میرسه که برای تست لازمه بهم بگن لطفا و اینکه 24 ساعت مهلت عودت دارم.
در ضمن من قبل از این 5300 داشتم و هنوزم دارم. تو بررسی هام دیدم که نور و شفافیت ویوفایندر 5300 خیلی بیشتر از این هست! به نظر اساتید راهی هست که بشه وضوح ویوفایندر رو بیشتر کرد یا اینکه مدلش همینه و باید باهاش کنار اومد؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو 5300 با هر سطح باطری میشد از وای فای استفاده کرد ولی تو این برای بار اول که باطری میبایست فول شارژ بشه و الان هم که یه خونه خالی شده کار نمیکنه! این عادیه یا ایراده به نظرتون؟
ممنون از همه
درود بر شما
مبارک باشه.این بدنه هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کارآیی بسیار بدنه خوبی است که دیگران در شرح حالش به اندازه کافی نوشته اند.
اولین موردی که فرمودید رو نمیدونم. ولی من با وضوح ویوفایندر هیچ مشکلی ندارم و کاملأ روشنه. البته شاید با دکمه چرخان کنار ویوفایندر بتوانید با تنظیم وضوح این مسأله را حل کنید.
در مورد دوم هم باید عرض کنم بنده تا خط آخر باتری هم وای فای رو میتونم وصل کنم. اما چیزی که شما میفرمایید رو تا حالا تجربه نکردم. البته دفترچه راهنمای دوربین هم مرجع خوبی برای یادگیری و رفع مشکلات است.
ارادت
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
3 باتری حداقل باید کامل شارژ و دشارژ شود تا توان خود را نشان بدهد خط باتری معمولا مشکل فریم ویر است آپدیت کنید اگر حل نشد اونوقت باید فکر دیگری کرد
با فروشگاه تماس بگیرید و موضوع را بگویید و اعلام کنید در صورتی که مشکل ادامه داشت باید باتری را تعویض کنند ولی معمولا بعد از چندین بار شارژ این مسائل حل میشود باتری دوربینی داشتنم 2 سری اول 500 شات زد ولی حالا 1200+ تا بی مشکل میزنه
سومین فراخوان تعمیر اشکال دوربین D750 توسط نیکون اعلام شد
Updated technical service advisory for the Nikon D750 released
لینک چک کردن سریال دوربین
.
Identifying affected D750 cameras
To check whether or not your camera may be one of those affected by this issue, click the Check Your Serial Number link and enter your D750's serial number as instructed. . If your D750 camera is one of those that may be affected, instructions for obtaining service will be displayed. If your D750 camera is not one of those to which this issue may apply, rest assured that service to your D750 camera as to this issue is not necessary and you may continue using your D750 camera without concern for this issue.
Resolution
If your D750 camera may be affected, as confirmed with the serial number check above, you will be provided with the necessary information to obtain service for this issue free of charge. Once your D750 camera is received by Nikon, your D750 camera’s shutter will be examined and replaced, and your D750 camera returned to you free of charge, even if your D750 camera warranty has expired
سلام
مشکل جدیدی نیست
فراخوان جدید داده برای همون مشکلات قبلی برای کسانی که در تاریخ تعیین شده قبلی برای سرویس رایگان اقدام نکردن.
جهت احتیاط بنده همین الان سریال بادی خودمو تست کردم خوشبختانه مشکلی نداشت هرچند قبلا دراون دولینک داده شده تست کرده بودم .
Untitled-1.jpg