نوشته اصلی توسط
hamed_a
من هم یه سر به جمهوری و دور و اطراف زدم و از چند مغازه که ازشون خرید داشتم آمار گرفتم .
قریب به اتفاقیشون گفتند که اگر عجله نداری صبر کن قیمت ها مجدد تا 7600 پایین خواهد آمد . یک جا هم قیمت 7700 گرفتم که نمیدونم چقدر معتبر بود و اگر میگفتم میخوام موجود داشت یا خیر و یکجا قیمت معتبر 7900 گرفتم .
دوستانی که با 6 دی کنون و دی 750 نیکون کار کردن خواهش میکنم یک راهنمایی دقیق کنید .
سایتها و ریویو ها همگی برتری رو نسبت به دی 750 نیکون میدن ، اما یکی از فروشنده ها که تا حد زیادی مشخص هست که از روی شنیده ها صحبت نمیکنه و دلایل و منطق های خودش رو برای صحبت هاش داره ، میگفت برای فیلمبرداری سراغ دی 750 نرو !
میگفت مارک 3 کنون خیلی بهتر از دی 750 هست ( در صورتی که توی ریویو ها هم سطح و حتی جاهایی D750 سرتر از 5D Miii هست /
و اینکه میگفت لنز های اولتراسونیک کنون سرعت فوکوسشون بالاتر از نیکون هست ( بنده با نیکون کار نکردم )
آیا کسی هست که این 3 دوربین ذکر شده رو استفاده کرده باشه ( بیشتر به عنوان فیلمبرداری ) و بتونه قیاس دقیقی ارائه بده ؟
خیلی برام مهم هست . چون خودم اصولا به Review های سایت های معتبر خیلی تاکید دارم و مطمئنا با علم و تجهیزات دقیق ، ریویو هاشون رو ارائه میدن . اما یوزر و مصرف کننده هم خودش توی گود هست و میدونه کدام بهتره کدام بدتر !
میخوام بدونم آیا کنون شده پراید و پیکان بازار دوربین که همه میخرن و استفاده میکنند یا بخاطر پرفورمنس بهتر همه کنون رو انتخاب میکنند ؟
ممنون میشم منطقی پاسخ بدید