در مورد دی۸۱۰ و لرزش بخاطر تراکم پیکسلی فرمودید....بنده کراپدار ۲۴ مگاپیکسلی دارم و اگه همین سنسور در سایز فول فریم ساخته بشه، فکر کنم با توجه به تفاوت مساحت این دو سنسور ، دی ۸۱۰ با ۳۶مگاپیکسل تراکم پیکسلی *خیلی کمتری* نسبت به دی۷۲۰۰ بنده دارد.
این مشکل لرزش در دی۸۰۰ بیشتر دیده شده بود و بگفته نیکون با سیستم شاتر و آینه بهینه و بازسازی شده در دی۸۱۰ ، آن مورد حل شد. چند نفر دوست نزدیک بنده دی۸۱۰ دارند و شاکی نیستند و البته کاملا از این بدنه راضی هستند.
اگه مشکل مالی برای تهیه دی۸۱۰ نسبت به دی۷۵۰ ندارید ، تهیه دی۸۱۰ منطقی تر هست. البته منتظر بودن تا دی۸۲۰ عرضه بشه و قیمت منطقی در بازار پیدا کنه غیر از هدر رفتن وقت و عمر چیزی نصیب تان نمیشه. (خودم دلم لک زده برای روشن کردن دوربین و دل به طبیعت زدن، )
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
یکی از نکاتی که سایت dpreview اشاره کرده در خصوص فلر این بدنه، اینه که با قراردادن منبع نور خیلی قوی در زاویه خاص این مشکل در بدنه های دیگر هم دیده میشه و میتونه مشکل ایجاد کنه. در این سایت دو دوربین مقایسه شده، اونی که در سایت نیکون به عنوان مشکل دار عنوان شده نتیجه بدتری داشته اما این قضیه برای بدنه های دیگه وجود داره
https://www.dpreview.com/reviews/nikon-d750/9
خلاصه اینکه فعلا از فروشش صرفنظر کردم
Nikon D750
سلام من هم سریال دوربینم رو وارد کردم توی دوتا لینک و خدا رو شکر مشکلی نداشت و نیاز به تعمیر و ارسال نبود. یکبار قبلا گفتم بازم میگم دی ۷۵۰ دوربینی ارزشمنده که متاسفانه بخاطر اون سری های اولش و اون مشکلات خنده دار ترس تو دل همه انداخته . الان قیمتش خیلی خوب شده تنها و تنها ایرادش اینه که آدم هر چی میبینه فکر میکنه دوربین خرابه . من تا قبل از دی ۷۵۰ در دی ۳۰۰ اس استفاده میکردم روزهای اول وقتی تصویر با نور فلاش اوراکسپوز میشد کنار ناحیه روشن یه طیف زرد میدیدم که تو دی ۳۰۰ وجود نداشت . :| فکر کردم بدنه خرابه بعد دیدم ماله دینامیک رنج بالاست !! :) بنده خدا داره طیفی رو نشون میده که من تا حالا ندیدم :) . یکم متاسفانه تنها چیزی که خراب میشه براتون ذوق روزهای اوله والا چه در عکاسی و چه در تصویر برداری کیفیت فوقالعاده و دینامیک رنج بینظیری میده . البته صدای شاترش زیاده اینو بگم تا یادم نرفته .
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
با سلام خدمت دوستان با توجه اینک دوربین D 750 را سه سال دارم استفاده می کنم و شماره سریال ان جز آسیب دیده سایت معرفی شده هیچگونه مشکل نداشتم و در کارهای فضای بسته همیشه یک سر گردن از دوربین کانن مارک 3 که در اداره خودم دارم بطور روزمره استفاده می کنم بالاتر و بسیار راضی ام حتی شده بعضی مواقع برای مراسم داخل سالن از دوربین خودم D750 استفاده می کنم
ویرایش توسط Nima h : Sunday 23 July 2017 در ساعت 00:00
من خودم تا قبل D750 مدل های DX نیکون رو داشتم ، D5500 D7200 و تصمیم گرفتم D7500 بگیرم
اصلا فکر فول فریم نبودم ! مگر اینکه مدل جایگزین D810 معرفی بشه و منتظر شم وارد بازار بشه و قیمتش معقول بشه ولی دیدم حداقل نزیدک یک سال باید صبر کنم از طرفی D7500 هم وارد بازار ایران نشده بود ، به دلیل اینکه اکثرا شب عکاسی میکنم فکر فول فریم افتادم رفتم سمت 610 که دیدم نه ارزش نداره و یه نیم نگاهی به D750 انداختم که بازم نظرم جلب نشد !
من خیلی هم وسواسی هستم تو خرید و انتخاب
review این مدلو تو سایت dpreview خوندم دیدم دوربین جالبیه
از طرفی دیدم مشکلات ی داره و فراخوان داده نیکون از طرفی هم گفتم قدیمیه دیگه !
اما بعد کلی تحقیق رفتم خریدمش ، سریال هم موقع خرید داخل هر 2 فراخوان چک کردم که خداروشکر مشکلی نبود ، الان با وجود همه فکرای منفی و نگرانی ها از خریدم بیش از حد راضی ام
واقعا پیشنهاد میکنم بخاطر 3 تا فراخوان که میشه قبل خرید چک کرد ، منصرف نشید از خرید این دوربین فوق العاده
واقعا یکی از بهترین دوربین های فول فریم هست و همه جوره عالیه
در مورد این دوربین این پست یکی از دوستان در تاپیک ۶دی مارک ۲ قابل تامله و همچنین مقایسه نمودار حاصل و جایگاه d750 سبز رنگ روی نمودار
بیل کلایف تستر معتبری است که طبق چارتهای منتشره که امروز در dp نیز گزارش شد این موضوع را تایید نموده است
Photographic Dynamic Range versus ISO Setting
https://www.dpreview.com/articles/34...-dynamic-range
میتوانید بالینکهای سمت راست چارت سایر دوربینها را کم یا زیاد کنید.درهرصورت حتی دوربینهای قدیمیتر هم عملکردبهتری دارند.
"""سنسور های سنجش ایزو بالا ، سنسور های تصویر برداری ایزو غیر مستقیم ، و سنسور های فول فریم بالاتر از 30 مگاپیکسل دیگر محصولات برتر در سال 2017 به شمار نمی آیند . دوربین نیکون D750 سه سال پیش به بازار عرضه شد و دو مورد از این سه تکنولوژی را در درون خود داشته است ."""
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
با سلام اگر امکان دارد این موضوع باز تر بیان نمایید ؟با تشکر