سلام
کسی راهنما و کتابچه فارسی نیکون دی 80 رو داره ؟
من موقع عکاسی با دی 80 یه مشکل عمده دارم اونم اینه که وقتی عکس گرفته شده بزرگ میشه و به حالت 100 درصد در میاد تصویر شفاف نیست و عکس حالت دون دون پیدا میکنه و شارپ نیست و نویز داره چطوری این مشکل حل میشه این مشکل موقع شب و با نور فلاش خود دوربین بیشتر میشه فکر می کنم تنظیم چیزی توی دوربین درست نیست
دوست عزیز
سیگما 150 ماكرو لنز فوق العاده ای است. كیفیت تصویرش به نظر من از 105 نیكون بهتره. البته 105 به درد پرتره هم می خوره ولی اگر با 150 قصد پرتره گرفتن داشته باشین باید حدود 5 متر از سوژه فاصله بگیرید.
اگر دوست دارید می توانیم با هم قرار بگزاریم و هر دو لنز را تست كنیم. من هم قصد فروش 150 و خرید 105 (به دلیل استفاده جهت پرتره در آتلیه) را دارم. اگر خواستید می توانیم لنزها را تعویض كنیم. در مورد گرد و غبار باید بگم كه من سعی می كنم در محیط كاملا بدون گرد و غبار و جریان هوا لنزها را عوض كنم و زمان تعویض لنز هم سر دوربین را پایین می گیرم. تا به حال كه مشكلی نداشته ام. به هر حال شما اگر با دیافراگم خیلی بسته عكس نگیرید نباید مشكلی از نظر دیدن گرد و غبار در تصویر ببینید.
اگر خواستید لنزها را با هم مقایسه و تست كنیم یه من پیام خصوصی بزنید.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
سلام دوست عزیز
در مورد دفترچه اگر هنوز موفق نشدید كه تهیه كنید به من یك پیام خصوصی بزنید.
در مورد شارپ بودن تصویر هم دو كار می توانید انجام دهید. اول این كه شارپنس دوربین را در بالاترین حالت قرار دهید. دوم این كه بر خلاف نظر دوست عزیزمون به نظر من Auto ISO را خاموش کنید و سپس ایزو را روی 100 تنظیم کنید. دلیلش هم این است که زمانی که شما ایزو را روی اتوماتیک ست کرده اید در نور کم (شبها) ایزو را روی حداکثر ممکن تنظیم می کند(که می توانید این حداکثر را هم خودتان تعریف کنید) و این باعث نویز دار شدن دوربین شما می شود. ضمنا می توانید Noise Reduction را هم روشن کنید که من توصیه نمیکنم. در هر حال در هر شرایط با فشار دکمه function (دکمه بالایی از دو دکمه سمت راست لنز) در چشمی دوربین ایزو را ببینید.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
سلام این مشکلاتی که شما میگید چی هست؟؟؟(دستوریشن و سی ای)
فکر میکنم اگه تو تاپیک های مربوط به لنز ها جستجو کنید اطلاعات خوبی چه در این مورد چه در
موارد دیگه به دست بیارید.
واسه همین لینک نمیدم:d
Nikon D80+18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S DX Nikkor
Hamma UV+Lowepro TZL1+Toshiba 2GB
Zenit 322!