گویا اینجا یه بار آب و جارو شده!
کمی مهربونتر باشیم از محیطمون لذت بیشتری خواهیم برد.
بابک خان
اون تنظیمات مربوط به این عکسهاست:
کد:
http://www.khosoof.com/archive/409.php
چون مربوط به این تاپیک نیست عکسی در اینجا نگذاشتم. به فضای سایت هم ربطی نداره.
شاید به نظر دوستان عکسهای خاصی نباشه ولی به گمان خودم یکی از موثرترین مجموعه تصاویریست که گرفتم.
البته تمام عکسها این جنس رو نداره و چندتا گزارش تصویری استاندارد هم رفتم که در جای خودشون استفاده شده و ویژگی خاصی از لحاظ عکاسی نداره که بخوام اینجا آپلود کنم. اگر لازم دونستی برات میفرستم.
اگر به ایزوهای پایین تر هم نگاه کنید....این تفاوت در اون دانه ها دیده میشه و این بخاطر رزولوشن بالاتر دی 300 هست..
مسئله دیگر این هست که هرچه حساست رو بالاتر میبریم ، جزئیات عکسمان کم میشود....و این طبیعی است.
در دی 300 هم این مسئله هست...اگر به ایزوی 200 تا 3200 دقت کنید این مسئله کاملا مشخص میشود...
اختلاف بین 40 دی و دی 300 هم بخاطر همین مسئله هست....و چون دی 300 رزولوشن بیشتری داره...در حساسیتهای بیشتر، جزئیات بیشتری حفظ کرده....
بله مسعود جان
دقیقا میدونم که دی۳۰۰ سنسور قوی تری داره و جزییات بیشتری رو ثبت میکنه.
ولی وقتی صحبت از مقایسه میشه باید این مقایسه رو انجام داد یا نه؟
همان 2.5 فریم در ثانیه در مد 14 بیت بزرگترین ضعف دی 300 هست ...
شاید بزرگترین ضعف دی ۳۰۰ باشه... اما مهم اینه که آیا این ضعف مهم هست یا نه!
از نظر من نیست. از نظر شما اگر هست دی ۳۰۰ نخرید!
همگی به هوش باشید که دی ۳۰۰ در مد ۱۴ بیت فقط دو نیم فریم در ثانیه عکاسی میکنه!
اما خوب فکر کنید که از چه چیزهایی قرار هست با سرعت ۶ فریم در ثانیه ۱۴ بیت عکاسی کنید.
اینکه هنوز امکان اتصال این دوربی به Pc وجود نداره.... هنوز خیلی موارد دیگه برای گیر دادن وجود داره و البته بحث من اصلا این نیست.
در این مورد من هیچ اطلاعی ندارم. دوستانی که دی ۳۰۰ دارند توضیح بدن.
اگر برتی در دی 300 وجود داره ،نیکون داره پولشو میگیره.....و البته بیشتر از اون چیزی که هست اختلاف قیمت داره.
با برتریش که موافقم!
با بقیش نه! اگر لازم دونستی بحث میکنیم.
فرمایش شما مثل این هست که یکی بیاد دو بگه مانفوروتو از Wfبهتره..!!!!!!!
مسعود جان
این دفعه واقعا ناراحتم کردی
از تو اصلا انتظار نداشتم کانن رو با wf یکی کنی. من تمام دوران کودکیم رو با کانن عکاسی کردم... خیلی ناراحت شدم!
همه خاطراتم رو لگد مال کردی!
اینقدر زود خودتو نباز!