D60 همراه با مموری 4GB با سرعت بالا و یک کیف Nikon البته معمولی و محافظ LCD کلاً شد 751 تومن.
خوبه نه؟
تو همون شاتهای اول فقط میگفتم به به ... به به ... :biggrin:
امیدوارم همه دوستان به دوربین مورد علاقه خود برسند.
D60 همراه با مموری 4GB با سرعت بالا و یک کیف Nikon البته معمولی و محافظ LCD کلاً شد 751 تومن.
خوبه نه؟
تو همون شاتهای اول فقط میگفتم به به ... به به ... :biggrin:
امیدوارم همه دوستان به دوربین مورد علاقه خود برسند.
تورج فارسی
سلام
مبارك باشه تورج خان،به قيمت بسيار خوبي هم خريديد؛ اينجا كه خود دوربين 750 تومنه، مموريتون چيه و چند حساب كردند؟؟؟
من كه قسم خوردم تا عليرضا D300 نگرفته، من هم D60 نخرم :::big grin::: كه البته اونهم زياد دير نيست. :cool:
وحید خان
اولاً که همش رو هم قابل شما رو نداره
ولی جهت اطلاع:
دوربین 697 تومن
مموری 4 Toshiba با سرعت بالا 39 تومن
کیف مشکی با آرم نیکون 15 تومن ( به اندازه ای هست که دوربین با لنز به همراه متعلقاتش جا بشه)
محافظ LCD هم اشانتیون داد
البته یکی از دلایل ارزونیش گارانتی متفرقه است که من کلاً دل خوشی از این گارانتی ها ندارم و بابتش الکی پول نمیدم.
هر وقت مشکل پیدا کنم میدم تعمیر و بدون منت و اعصاب خوردی پول تعمیرش رو میپردازم.
تورج فارسی
سلام
اختيار داريد، صاحبش قابل داره. :biggrin:
دوربين رو كه به قيمت بسيار خوبي گرفتيد، ولي باز هم طبق معمول فروشنده از فروختن لوازم جانبي و ..سودش رو برده.
اون مموري SD-HC Toshiba 4GB Class4 اگه باشه و آبي رنگ، قيمتش 30-28 تومنه،
به هر حال مبارك باشه.
راستي اينجا هم با همون گارانتي متفرقه 750 تومنه.
از عملكرد D60 عزيز نسبت به دوربينهاي ديگرتان در محيط بسته رضايت داريد؟؟؟ مخصوصا" با توجه به لنز VRش ؟؟؟
وحید جان
Toshiba سفید رنگه نه آبی و مارک خوبی هم هست. مدل های 25 الی 30 تومنی هم داشت.
در مورد رضایت هم بله. حدود 100 عکس تو محیط ها و تنظیمات مختلف گرفتم و کلاً نتایج رضایتبخش هستند.
میتونم بگم سرعت فوکوس خوبه و دوربین هوشمندانه خیلی جاها عمل میکنه.
تورج فارسی
ضمن عرض تبریک
آیا لرزه گیر لنز خوب عمل میکند ؟
دوستان با D60 چند تا تست انجام دادم شاید براتون جالب باشه.
البته با نور لامپ معمولی و بدون سه پایه و بدون NR گرفتم.
از سمت راست ابتدا تصویر کامل و بعد به ترتیب با ایزوی 400 ، 800 ، 1600 و 3200 گرفتم. روی هر تصویر کلیک کنید تا سایز واقعی رو ببینید.
تورج فارسی
تورج جان يه Long Expose با ايزوهاي 200 و 400 بگير ببينيم اوضا چطوره اگر بيشتر از 5 دقيقه باشه كه بهتر
بابک جان
امشب میگیرم :)
در ضمن اینم یک ریویوی کامل از D60
http://www.digitalcamerareview.com/d...view=nikon+d60
ویرایش توسط Tooraj : Tuesday 22 April 2008 در ساعت 09:52
تورج فارسی