سلام
D60 امكان كنترل وايرلس (بيسيم) فلاش ندارد، نه؟؟؟ (مثل D80 و بالاتر..)
پس معني اين جمله چيه:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page6.asp.The D60 also supports Nikon's CLS / wireless flash systems
سلام
D60 امكان كنترل وايرلس (بيسيم) فلاش ندارد، نه؟؟؟ (مثل D80 و بالاتر..)
پس معني اين جمله چيه:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page6.asp.The D60 also supports Nikon's CLS / wireless flash systems
2 تا از چیزهایی که در d60 هست و در d40 , d40x نیست :::big grin:::
- White balance bracketing (آقا کسی میدونه این وایت بالانس براکتینگ به چه درد میخوره؟)
- Auto LCD display rotation که وقتی میخوایم در حالت عمودی عکس بگیریم ، تکست های روی صفحه نمایش با حرکت دست ، 90 درجه میچرخن.
وحید جان طبق ریووی کن راکول باید از SB-800 یا SU-800 استفاده بشه و خودش کامندر نداره.
در مورد cls هم در سایت کن راکول اینجوری نوشته:
Flash Exposure System: Nikon's latest Creative Lighting System (CLS), just like everything since 2003. Flash Color Information Communication supported with built-in flash and CLS-compatible Speedlight.
راستی در مورد سنسور D60 هم نوشته:
Sensor: 10 MP CCD
same sensor as D80/D200 for all I know
Format: 23.6 x 15.8 mm DX
ویرایش توسط Amir Tavakoli : Sunday 4 May 2008 در ساعت 01:27
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
راستش من هنوز از امکان چرخش منو ها استفاده نکردم چون معمولاً اول تنظیم می کنم بعد دوربین رو میچرخونم :)
در مورد White balance bracketing هنوز اطلاعی ندارم. تست میکنم و نتیجه رو میگم.
ولی با این امکانش خیلی حال کردم
اما یک سوال دارم که اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم .
وقتی من White balance رو در حالت Daylight قرار میدم تو اگزیف Cloudy ثبت میشه
البته هنگام انتخاب عنوان Daylight نداره و از روی تصویر انتخاب کردم. در تصویر زیر منظور همون خورشید اولیه رو انتخاب کردم.
دو تصویر زیر سمت راستی با White Balance Auto و سمت چپی با مد Daylight گرفته شده.
ویرایش توسط Tooraj : Sunday 4 May 2008 در ساعت 08:54
تورج فارسی
يعني دوربين شما امكان تنظيم White balance روي حالت day light رو نداره يا اين گزينه ها جابجا شدن ؟
فکر میکنم مد Daylight درست عمل میکنه که نمونه اون رو هم گذاشتم
ولی احتمالاً فریم ور تو ثبت اگزیف اشتباه عمل میکنه.
همونطور که تو تصویر زیر میبینید برای Daylight علامت خورشید و برای Cloudy علامت ابر رو گذاشته.
من خورشید انتخاب کردم ولی تو اگزیف نوشته White Balance : Cloudy :confused:
تورج فارسی
بنظرم بهتر بود همون مقايسه بالا رو در دو مد daylight و cloudy انجام ميداديد .
وحید جان
من اتفاقاً به D80 خیلی فکر میکنم و خیلی هم خدمتش ارادت دارم ولی پول خریدش رو نداشتم
تازه اگر هم جسارت میکردم و میخریدمش میبایست یک کلاه ایمنی هم باهاش میخریدم که تحمل ماهیتابه رو داشته باشه :biggrin::biggrin::biggrin:
تورج فارسی