من فکر نمیکنم این یک ایراد باشه درسته که بودنش بهتر از نبودنش هست ولی اگر منطقی باشیم کسی که بدنه ای در یان حد میگیره مطمعن باشید که فلاش سر خود دوربین تامین کننده نیاز یا نیازهای او نخواهد بود!یکی از ایرادات بزرگ 5دی مارک 2 نداشتن فلاش روی بدنه است
ناگفته نماند در فول فریمهای نیکون هم تنها D700 این امکان را دارد و در مدلهای دیگر خبری از فلاش سرخود نیست.
فرمايش شما كاملا متين است. درست است كه فول فريم ها به يمن پيشرفت تكنولوژي ارزان شده اند و در دسترس همگان قرار دارند ولي فرض بر اين است كه كسي كه فول فريم مي خرد (اگر اهل عكاسي indoor و با فلاش است) حتما فلاش اكسترنال مناسبي هم تهيه كند. نمي دانم شايد هم چون من از نسل دايناسورها (دوران SLR هاي فيلمي) هستم و در آن زمان (قبل از ظهور دوربين هاي الكترونيكي و اتوفوكوس و ...) و احتمالا به خاطر اينكه دوربين ها يا تماما مكانيكي بودند و يا فقط براي نورسنجي از باتري هايي با توان محدود استفاده مي كردند؛ اصولا فلاش سر دوربين مرسوم نبود.
يادش بخير در زمان كودكي ام دوربين آلفايي داشتم كه از اين فلاش هاي مكعبي 4 طرفه ي يك بار مصرف مي خورد. يكي مي خريدي و از 4 طرفش استفاده مي كردي (يك آذرخش مي زد و مي سوخت) و دور مي انداختي
فرهاد حسيني
و البته کانن هم دوربینی مثل دی ۷۰۰ نداره.
بسیار بد خواهد بود که کسی دی ۷۰۰ رو با ۵ دی مارک ۲ مقایسه کنه.
مثل این خواهد بود که کسی دی ۳اس رو با 1dsIII مقایسه کنه و یا 1d IV رو با D3x
سلام داشتن دوربینی همچون D700 برای خیلی ها مثل خودم مثل یک رویا میمونه به نظرم برای خریدش اصلا درنگ جایزنیست........
مهوش شمس
سلام:
دوربین 5DII و D700 خیلی از یک جنس نیستند. که در مقام مقایسه رو در رو باشند ولی به لحاظ قیمت در این رده هر کدام از این دو برند مزایا و معایبی خواهند داشت که حتی ممکن است مبحث لنزهای موجود دو برند در این رده عامل تعیین کننده تری باشد...
در مورد فلش Pop-up دوربین D700 بنظر میاید بیش از اینکه استفاده از خود فلش Pop-up جهت نورسنجی مفید باشد. ( که بنظر استفاده از آن محدود است ) این نکته مورد اشاره Scott Kelby ظاهرا مزیت اصلی آن خواهد بود.
The D700 has something fairly significant that the D3 doesn’t have; a pop-up flash. Now, you might be thinking, “Well, who would want to use pop-up flash anyway?” You can use it to wirelessly trigger an off camera SB-800 or SB-900 flash, without having to have a 2nd flash or a separate commander unit. For me, that’s huge.کد:http://www.scottkelby.com/blog/2008/archives/1816
دوستانی که از دوربین های D3 و D700 استفاده میکنند میباید درباره مزیت آن ( در مقایسه بین این دو دوربین و بودن pop-up flash ) نظرشان را بگویند
موفق باشید
آقای عاشوری نیا هدف من مقایسه فنی این دو دوربین نبود بلکه به عنوان یک مصرف کننده و از نظر کاربردی این دو دوربین را مقایسه کردمو البته کانن هم دوربینی مثل دی ۷۰۰ نداره.
بسیار بد خواهد بود که کسی دی ۷۰۰ رو با ۵ دی مارک ۲ مقایسه کنه.
در اینکه D700 دوربین بسیار خوبیه با قابلیت های بالا شکی نیست برتریهایی نیز نسبت به 5D II دارد (داینامیک رنج بالاتر ,رفتار نویزی بهتر و..) ولی 5D II دوربینی است تقریبا طیف بیشتری از انواع مصرف کننده (تخصصی) را پوشش میده 12 مگا پیکسل بودن D700 باعث میشه برخی از خرید آن منصرف شوند(هر چند که شاید تعدادشان کم باشد)
برخی دوستان مورد مگا پیکسل را بی اهمیت و جزو توهمات به حساب میارن(همان منطقی که میگه با قوطی کبریت هم میشه عکس گرفت و از این نوع.......) ولی اگر بخواهیم منطقی فکر کنیم و واقعیت ها را در نظر بگیریم(حداقل نظر شخصی خودم) کسی که دوربینی در این سطح میگیره چرا باید به 12 مگا پیکسل بسنده کنه اگر لازم بشه شما یک کار تبلیغاتی انجام بدی و اصلا لازم بشه چاپی در اندازه های بزرگتر "از همیشه" انجام بدی چرا باید لنگ بمونی
خوب زمانی 4 مگاپیکسل هم یک رویا بو ولی الان که دور از دسترس نیست پس چرا باید خودمان را محدود کنیم و به مگا پیکسل کمتر بسنده کنیم.(با درنظر گرفتن این مسعله که تقریبا همن مبلغ را میپردازیم ,شاید هم بیشتر)
در جبهه نیکون اگر کسی نیاز به مگاپیکسل بالاتر داشت باید مستقیم بره سراغ D3x چون انتخاب دیگری ندارد
به نظر شما چه تعداد از مصرف کننده ها(حتی تخصصی) قادر به خرید این بدنه هستند؟ مگر اینکه فاکتور قیمت را در این میان وارد بحث نکنیم که در این صورت اصولا بحثی نخواهیم داشت.