واي اين اتوفكوس توي لايو ويووش داره من رو خفه مي كنه. چراخ فكوس هم نداره درست با فكوس دستي عكس بگيرم. من شنيده بودم كه توي لايو ويوو 2 ثانيه طول مي كشه تا فكوس كنه. اين 5 ثانيه طول مي كشه كه. كلا لايو ويوو رو غير قابل استفاده كرده. همه دوربين هاي نيكون اين طوريه؟ كنون چي؟
عليرضا تارا
من از مکانیزم D90 روی فکوس لایو ویو اطلاعات دقیقی ندارم ولی بطور کل لایو ویو روی دوربین های اس ال آر فعلا دوران کودکی خود را طی میکند و در حال رشد است یعنی اینکه شما توقع خیلی زیادی نباید از آن داشته باشد چرا؟ چون سیستم فکوس دوربین ها با کارکرد لایو ویو با یکدیگر اندکی در تضاد هستند! حالا این بحث ممکنه ما رو کلا از این تاپیک دورکنه ولی خلاصه بگم روی دوربین های کانن هم زیاد فرقی با دوربین های نیکون نیست بطور مثال اگر خاطرم باشد در 40D برای فکوس در لایو ویو مد یک دکمه زده میشد آینه میومد پایین ( در این حالت تصویر در لایو ویو نیست )دوباره یک دکمه زده میشد فکوس انجام میشد آینه میومد بالا و ثبت طبق تنظیمات و ادامه لایو ویو حالا .... منظور چیست؟! بطور کل منظور اینست لایو ویو روی دوربین های اس ال آر در حال سپری کردن دوران کودکی است که الحق این کودک برای ثبت های ماکرو ( فکوس دستی ) و کارهای خاص در استوودیو بهمراه کنترل از کامپیوتر قابلیت بالایی از خود ارایه میدهد.
موفق باشید
سلام
آیا دوربین d90 در مناطقی که گرد و خاک زیاد هست مقاومه؟ من توی اهواز زندگی میکنم و گاهی گردو خاک خیلی شدید مشه. این مساله چقدر روی دوربین اثر میزاره؟
با سلام
بیشتر این قضیه بر میگرده به نحوه استفاده شما. من فکر نمیکنم مشکلی بوجود بیاد مگر اینکه در شرایط جوی نامناسب و غبار شدید به کرات از دوربین اسفاده کنی که خوب صد البته D300 هم دچار مشکل میشه چه برسه به D90 . ولی با کمی مراقبت فکر نکنم مشکلی داشته باشی در ثانی هیچ موقع شما توی اون شرایط نمیتونی عکس خوبی بگیری پس اصلا عکاسی نمیکنی ولی خوب حالا که قیمت D300 معقول شده (1380 ) اگر بودجه اجازه بده بهترین آپشن هست چه برای مناطق شرجی چه غبار الود و حتی زیر نم نم بارون هم شما را یاری خواهد کرد :cool:
محمد سعدی
سلام از کسانیکه نیکون D90 دارن می خواستم بپرسم مدت فیلم برداریش چقدره؟
حسام مصلح
با هر حجم از حافظه تنها 5 دقیقه فیلمبرداری؟
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش