سلام دوستان من اولين بار هست كه يك دوربين dslr ميگيرم و خيلي آماتور هستم ميخواستم ببينم از كجا ميتونم سرعت شاتر رو در d90 زياد يا كم كرد و همچنين ديافراگم و شاتر و ديافراگم به چه دردي ميخورند ممنون ميشم كمك كنيد
سلام دوستان
من هم یک ماهی هست دی 90 خریدم و از فروم شما استفاده کافی کردم . یک نکته که با یکی از وارد کننده های دوربین و تعمیراتی های شرکت ایده ل به من تذکر داده شد این بود که لنز را از بدنه کاملا جدا نگه دارم ( منظورم در مواقعی که در کیف هست و یا استفاده نمیشه )
می گفتن که بیشترین مشکلی که داشتن بااین دوربین ضعف قسمت اتصال لنز به بدنه هست که باعث خراب شدن سریع آن میشه .
درخواست بنده این که اطلاعات بنده را کامل کنید . چون دارم این کار را می کنم .
راستی کیف نانیو پرو ها هم خوش قیافه هستن و قیمت مناسب ولی سنگین و با جا های زیاد ! من از نور نگار مدل متوسط اون رو گرفتم 55 تومن . پیشنهادی برای کسانی که کیف ندارن !:)
من مخالف نظر کسی هستم که به شما این پیشنهاد رو داده.
اگه شما تازه کار هستید باید بگم حتما یک لنز هم دارین و وقتی کسی یک لنز داره نیازی به جدا کردن لنز نداره.
جدا کردن لنز خود باعث کثیف شدن سنسور میشه.
شما فقط دوربین رو به درستی در کیف بگذارید و حمل کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
حالا اینم باید اضافه کرد که بخاطر سیستم ضد گرد و غباری که این دوربین داره باز و بسته کردن لنز مشکلی رو برای سنسور ایجاد نمیکنه و بهتره که CAP دوربین رو بسته باشید تا دیگه اصلا اثری از حتی غبار هم در ان نبینید .
پ.ن : من از نیکون بخاطر قیمتهاش گله دارم. نه دوربیناش افت قیمت درست حسابی داره نه لنزاش که هر 5 سال یه بار هم افت نمیکنه ! تازه گرونتر هم میشه نمونش همین 70-200 که چون یکی یه دونست
محمد سعدی
سلام اگه ميشه زودتر جواب من رو بدين ممنون ميشم واقعا
سلام دوستان من اولين بار هست كه يك دوربين dslr ميگيرم و خيلي آماتور هستم ميخواستم ببينم از كجا ميتونم سرعت شاتر رو در d90 زياد يا كم كرد و همچنين ديافراگم و شاتر و ديافراگم به چه دردي ميخورند ممنون ميشم كمك كنيد
سلام .
راستی من وقتی دوربین رو خریدم ، دفترچه ای که توش بود چینی بود .
مجبور شدم فایل PDF رو دانلود کنم به زبان انگلیسی و اون فایل هم قفل بود که حتی نمی تونسی با دیکشنری کلمه ای رو ترجمه کنی و یا پرینت داشته باشی . ( ولی با پسورد شکن ، پسش رو برداشتم ) اگه خواستید و متقاضی زیاد بود می فرستم روی رپید شیر دانلود کنید. 16 مگابایته .
با سلام
من دوربین نیکون D90 دارم و یک مشکل که هنوز به درستی نمی دونم مشکل هست یا نه!
با لنز 55-200 عکاسی می کردم که متوجه شدم بعد از شوت، یک صدای تق خیلی ضعیف می آد از سمت لنز و کمی تصویر داخل ویزور تکان می خورد.
این نکته را وقتی در هوای بادی بودم متوجه شدم و وقتی در داخل امتحان کردم زیاد جدی نبود!
کسی می تونه بهم بگه داستان چیه؟؟؟