در بخش تنظیمات دوربین که یکی از منو ها است، مورد d3 را روی Show ISO/Easy ISO تنظیم کنید. در این صورت، در حالت عادی مقدار ISO هم روی LCD و هم در ویزور قابل مشاهده خواهد بود (بدون نیاز به نگه داشتن دکمه شاتر) و در مد Av هم با main dial به طور مستقیم قابل تنظیم است. وقتی دوربین به حالت stand-by می رود، به جای عدد ISO تعداد شاتهای باقیمانده را برای پر شدن کارت حافظه نشان می دهد.
آرش شاهکار
درود
خوب پس منظور شما از آن عکس عمق میدان کم آن بوده یا به عبارتی بک گراند محو ( چون بیشتر به نظر میرسید خود سوژه و نور سافت آن تابیده شده روی پوست و تون پوست سوژه می توانست مد نظر باشد )
خوب برای داشتن عمق میدان کم ، که پس زمینه ( بک گراند) یا پیش زمینه محو باشند باید مقالاتی را بخوانید
از جمله : http://www.akkasee.com/articles/category/83/
اما همین قدر بگویم که برای اینکه پس زمینه محو باشد سعی کنید :
1- فاصله سوژه از پس زمینه بیشتر باشد
2- از دیافراگم باز لنزتان استفاده کنید که باعث کم شدن عمق میدان میشود.
3- بالاترین فاصله کانونی لنز هم میتواند چنین اثری ایجاد کند در مورد لنز شما آنرا روی mm105 باید گذاشت.
مطمئن باشید با رعایت این نکات نظر شما تامین میشود.
موفق باشید
انوش
[QUOTE=SIAMAK™;151044]خب به جمع بند زردها خوش اومدین :biggrin:
فکر کنم بر عکس گفتین کار کردن باهاش خیلی راحتتر از کانن هست , حداقل واسه من که اینطور بوده , یه مدل کانن رو گرفتم دستم هنگ کردم هیچ چی اونجایی که میباید نبود
الان دوربین دم دستم نیست انشاءالله فردا میبینم میگم البته اگه دوستان پیش دستی نکرده باشن
در آخر هم مبارک باشه , ایشالا شاترش برات سالهای سال چیک کنه ;)[/QUOTE
سلام
ممنون
خب احتمالا وقتی برند ها عوض بشه چون عادات هم عوض میشه یکم سخته
از نور نگار کتاب راهنمارو خریدم که خیلی هم عالیه و کلا مشکلات بر طرف شد
سپاسگذارم:biggrin:
سلام دوستان عزیز
من یه دی 90 سفارش دادم می خواستم از کسانی که دی 90 با کیت 18-105 دارن بخوا:)م که لیست لوازم داخل جعبه رو بنویسند .
ممنون می شم جواب بدید...
باطری + شارژر باطری+ سی دی +کابل یو اس بی + کابل ویدیو+ بند+ راهنمای انگلیسی مشروح+ راهنمای انگلیسی خلاصه + جعبه+ لنز نیکون + af-s 18-105 vr
با سلام
هود لنز رو فراموش کردید
حالا این هود لنز و محافظ ال سی دی و کیف چرمی لنز روی همشون هست ؟؟