سلام به همه
ببخشید که اینگونه بحث دوستان رو قطع میکنم ،اما من بعد از 5 سال خوردن نون و نمک Canon بالاخره امروز نمکدون شکستم و البته بعد از 6 ماه تحقیق و زیر و رو کردن تمام دوربین های موجود در بازار ایران (زیر 1،600) تصمیم به خرید Nikon D90 گرفتم .
لطفا من رو هم نیکونی بدونید .
سلام خدمت دوستان و اساتيد . چندي پيش موضوع canon500D or Nikond5000 رو باز كردم و پس از دنبال كردن بحث و مطالعه تايپيكها و مقالات و كارباfuji s1500 سرانجام امروز موفق شدم D90Nikon از نور نگار با قيمت 1190 ( با لنز كيتش)تهيه كنم.البته بدون بيمه چون دوستان فرمودند كارائي چنداني نداره . خواستم از همه دوستان و سايت عكاسي تشكر كنم واميدوارم بيشتر از كمكهاتون بهره بگيرم.
ضمنا هنوز قسمت عاقل مغزم دچار !!! هست كه پول زبون بسته رو چرا دادم به اين كار:biggrin:
يه شخصي هم از شيراز اومده بود و براي خانومش اين دوربين رو خريد ( يه وقت به خانومها بد نگذره ) البته اميدوارم از بچه هاي سايت نباشه
ویرایش توسط Sam5154 : Sunday 24 January 2010 در ساعت 20:42
سلام ،قیمت این دوربین با لنز کیتش توی شیراز و با گارانتی آهو نگار 1.160.000 هست ،چرا اینقدر گرونتر گرفتید شما ؟!
درود
نسبت به چی گرون گرفتند؟ اگر اسمش درست گفته باشم ، آهو نگار؟!! دوست عزیز گارانتی های مختلفی هست که هر کدام باعث میشه قیمت ارزان بشه یا گران ، اما گارنتی های معتبر نیکون زیاد نیستند.
اما در بازار شما معمولا نیکون را با این گارانتی ها پیدا میکنید یا نیکو نگرش که گرانترین است و ارزانترین ایده ال هست . من خودم نیکو نگرش رو گرفتم . اما الان ترجیحا دیگه نه از نیکو نگرش خواهم گرفت چون همیشه 100 هزار تومان گرانتر از بقیه هست و نه از شرکتهای ناشناخته ای که مثل قارچ سبز میشودند و از جاروبرقی میفروشند تا اتو و یا دوربین.
جناب فرهادی مبارک باشد امیدوارم علاوه بر عکسهای بزرگ و جایزه بر، بتوانید لحظات خوشی را با آن برای همیشه ابدی کنید.
موفق باشید
انوش
به نظر من هم گران نگرفته اند.
در بازار محصولات الکترونیک، بخصوص دوربین و لوازم مرتبط که اغلب ما آشنایی بیشتری با آنها داریم این نوع اختلاف قیمتها کاملاً طبیعی است.
یکی دو شب پیش آقای حسینی لیست عجیب و غریبی از قیمتهای g10 و g11 منتشر کردند که از دو سه مغازه مختلف تهیه شده بود.
g11 در یکی از مغازه ها 60 هزارتومان گرانتر از آن یکی بود .
از این اتفاقات همیشه میفتد. ضمن اینکه در خیلی از موارد فروشنده هایی که دوربین را کمی ارزانتر از همتایان خود به شما میدهند موقع فروش لوازم جانبی ( مموری و کیف و... ) حسابی از خجالتتان در می آیند.
جناب فرهادی مبارکتان باشد.
سلام
قربان مبارک باشه تبریک میگم امیدوارم با دوربین جدید ما رو هم تحویل بگیرید
راستی اولین ثبت در چه زمانی در سایت رویت میشه
در ضمن ما صبح یادمان رفت از شما شیرینی بگیریم انقدر که عجله داشتیم .
علی محمد بیک