سلام
1- در ایران فعلا خیر.
2- هیچکدام از لنز های سونی آلفا پایدارساز تصویر ندارند. (پایدار ساز روی سنسور دوربین آلفا قرار دارد). برخی از مدلهای لنزهای سیگما ماونت آلفا پایدار ساز تصویر دارند و می توان با استفاده از تبدیل از آنها روی بدنه NEX استفاده کرد. پایدارساز تصویر هم کار می کند ولی HSM احتمالا از کار می افتد.
SONY A6000 + 18-55
با سلام با توجه به موارد ذیل دیگر به این نمیتوان گفت که یک دوربین بتوان براحتی یک لنز خوب برای آن پیدا کرد .
به نظرتون ارزش داره که 18-55 و 55-200 + کانورتور سونی رو بدم و یه پولی روش بزارم و لنز 18-200 رو بگیرم ! توی نمایندگی سونی با 18-200 کار کردم خیلی خوب بود ! (زیادی خوب بود یعنی)
/
بزرگترین حسن سری نکس نه کیفیتشون بلکه کوچیک بودنشونه . چند روز پیش من یه ویلونیست آماتور توی خیابون شکار کردم که عالی بود . اگه نکس نداشتم همیشه حسرت اینکه چرا از این نوازنده چیزی ضبط نکردم به دلم میموند .
اینم ویدئو :
http://myuploadcenter.com/behnam/91.6.16%20003.avi
زیر نور ضعیف یه تیر برق گرفته شد . واقعا بعد از دیدن فیلم به نکس افتخار کردم . با لنز 16 گرفتم !
بهنام
خود سونی هم گفته که لنز 18 200 برای فیلمبرداری بهینه شده . اگه 16 رو داری و کیفیت 18 200 به اندازه بزرگش میچربه بگیرش . چون خیلی وقتهام واقعا نمیشه هی لنز رو عوض کنی .
سلام
یک شرکت دیگر نیز تبدیلی برای استفاده از لنزهای کانن EF/EF-S به سونی E با حفظ قابلیت اتوفوکوس عرضه نمود.
نسبت به تبدیلی که قبلا در این پست معرفی کردم بیش از صد دلار ارزانتر است. ارائه تبدیلهایی برای استفاده از لنز های نیکون F و کنتاکس G بر روی دوربینهای سونی نکس با حفظ قابلیت اتوفوکوس نیز در برنامه این شرکت است.
SONY A6000 + 18-55
سلام
دوستان غزیز میشه بگید
1 این لنزهای منوال چطور روی نکس کار میکنند؟(یا لینک مناسب بدید)
2 نوردهی توسط دوربین تنظیم میشه یا اونم دستیه؟
من مطالب پراکندهای خوندم و اینطور دستگیرم شد که با هر لنز دارای رینگ دیافراگم (البته با تبدیل مربوطه) کار میکنه و فقط فکوس دستیه که اونم با وجود امکانات ویژه نکس خیلی هم دوست داشتنیه.
تبدیل سراغ دارید؟یک ماکروی ارزون و با کیفیت دستی اگه بشه عالیه...!
سلام
خیلی راحت. یک تبدیل نکس به ماونت مورد نظر (مثلا کانن FD یا مینولتا SR و ...) تهیه کنید و لنزتون رو روش ببندید. گزینه release w/o lens را در منوی setup فعال کنید و کار تمام است. نور سنجی را در مد دستی M یا تقدم دیافراگم A انجام دهید. فوکوس هم که مشخصا به صورت دستی انجام میشود که اونهم با استفاده از Focus Peaking به راحتی قابل انجام است. تبدیل را فکر میکنم در ناصر خسرو بتوانید پیدا کنید. یه مغازه ای بود تو زیر زمین پاساژ ایران پگاه که از این تبدیلها داشت.
لنزهای ماکرو 50 و 100 را هم عموما در ناصر خسرو میتوانید پیدا کنید. قیمت هم که کاملا بستگی به انصاف فروشنده دارد. یه لنز نرمال با دباف باز هم تهیه کنید بد نیست.
SONY A6000 + 18-55
اگر کیت نکس 5 ان رو از نمایندگی های سونی بخرید داخلش تبدیل لنزهای آلفا سونی به نکس هست که اتوفوکوس رو هم به همراه لنزهای آلفا بهتون میده ...
تبدیل های دیگه ای هم هست تو بازار که در حال حاضر اکثرشون اتوفوکوس رو برای لنزهای برندهای دیگه نمیدن ... قیمت تبدیل ها هم تقریبا 30 دلار هست البته یه مدل هم شرکت المانی novoflex داره که توی ناصر خسرو هم یکی از مغازه ها داشت ولی بسیار گرون هست به قیمت 480 تومان و البته این تبدیل هم اتوفوکوس نداره