درود
معیار بنده ، بر آورده کردن خواست کاربران و مشتری ها در بازه ی زمانی خودشه . اگه برندی بتونه انتظارات رو در ظرف زمانی خودش برآورده کنه ، حرکتش نرماله . اگر هم نتونه ، خب طبعا نشون میده که از قافله عقب مونده و داره منفعلانه عمل می کنه .
بحث سر توقع نیست . اگر بحث سر توقع باشد ، با توجه به عملکرد نیکون کسی حتی توقع ارایه ی رزولوشن بالاتر در مدل های جدیدش رو هم نداره . پس آیا میشه نتیجه گرفت که اگه نیکون طی چند روز اینده یک 24 مگاپیکسلی بیرون بده ، بسیار شتابان و جلوتر از زمان عمل کرده ؟ قطعا خیر . بحث شما باید روی برآورده کردن نیاز اکثریت کاربران منعطف باشه .فکر نمی کنم پس از D7000 و K-5 که 6 و 7 فریم در ثانیه را ارایه کردند کسی متوقع این بود که دوربین بعدی که با این فاصله ی زمانی اندک وارد بازار شده 12 فریم در ثانیه را همراه با یک حرکت نرمال؟ به ارمغان بیاورد!
راستش بنده به عنوان یک طرفدار سونی ، به این اعداد عادت کردم . زمانی که سونی نسل جدید cd ها رو بیرون داد ، زمانی که بلوی-ری رو با تمام قدرتش حمایت کرد و حتی امروز که این دوربین 24 مگاپیکسلی عرضه شد ، چندان برای من عجیب نبوده . قرار نیست تکنولوژی به صورت آکبند باقی بمونه ؛ تکنولوژی "باید" به کار گرفته بشه . در این مورد ، مثال های بسیار فراوانی وجود داره که اگه بخواین ، براتون شرح میدم ولی به صورت کلی بدونید که به دلیل اینکه نیاز کاربران ، چنین سنسورهایی رو ماه ها قبل نشانه رفته بوده و به این دلیل که تکنولوژی این سنسورها تنها در حدّ یک ارتقاء محسوب میشه ، بنده متحیر یا متعجب نشدم .آن هم با 24 مگاپیکسل!
:) من تنها می تونم سونی رو به خاطر بازار شناسیش و اینکه به کاربرانش و به تکنولوژی ارزش قائله تحسین کنم . به شما هم همین توصیه رو دارم . در کل توصیه می کنم به جای کهکشانی نامیدن و لقب دادن به برندها ، به تحلیل فنی محصولات این شرکت ها بپردازید .ما که شگفت زده شدیم اما اگر شما کمتر از این را انتظار نداشتید باید عرض کنم که شما هم به آینده تعلق دارید!
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی