این سایت مطالب خودش رو در خصوص این دوربین به روز کرد
کد:http://www.quesabesde.com/noticias/Sony-A77,1_7902
لینک ترجمه
همراه با نمونه عکسهای از خروجی jpeg و خروجی خام این دوربین، مقایسه یک خروجی در ایزو 6400 با نیکون D5100 ... بقیه در لینک
این سایت مطالب خودش رو در خصوص این دوربین به روز کرد
کد:http://www.quesabesde.com/noticias/Sony-A77,1_7902
لینک ترجمه
همراه با نمونه عکسهای از خروجی jpeg و خروجی خام این دوربین، مقایسه یک خروجی در ایزو 6400 با نیکون D5100 ... بقیه در لینک
درود
راستش اولا به نظر من کاربر فوق حرفه ای نداریم . کاربر یا مبتدیه ، یا آماتوره و یا حرفه ایه . در مورد دوربین ها هیچ شرکتی نمیاد دوربینشو کلاس بندی کنه که مثلا مبتدیا نباید از این بدنه استفاده کنن .
هر کاربری بسته به نیازش ، می تونه از هر بدنه ای استفاده کنه . فقط بحثی که وجود داره اینه که خریدن یک بدنه ی 8م تومنی در 99% موارد برای یک آماتور و مبتدی هیچ توجیهی نداره .
در واقع به غیر از این بدنه های خاص ، باقی دوربین ها از جمله همین A77 ، کلاس بندی خاصی ندارن و یک عکاس حیات وحش یا حتی یک عکاس آتلیه می تونه بسته به تشخیصی که از نیازش داره ، این دوربین رو تهیه کنه . نیاز افراد متفاوته ؛ نمیشه یک نسخه ی عمومی واسه یک قشر پیچید که مثلا A77 فقط بدرد این قشر می خوره .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
شاهین جان ....
سیگما ، نیسن ، ویویتار و .... با مونت سونی فلاش تولید می کنند.همان طور که با مونت لنز های سونی سیگما و تامرون و توکینا و ... لنز تولید می کنند.
در ثانی یک تبدیل 20 دلاری وجود دارد که می توانید مونت معمولی را به سونی تبدیل کنید.تازه نمونه های چینی 3 هزار تومانی اش هم در ایران فراوان است.
باز هم فلاش های سونی یک سری امکانات فنی دارند که بسیار عالی است.تقریبا هوشمند هستند و با نصب فلاش بر روی دوربین شما دیگر نیازی به دست زدن به فلاش ندارید و تمامی کنترل ها از روی دوربین است . حتی خاموش و روشن کردن فلاش.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
كاوه جان فكر كنم پست دوستان منظور من رو برعكس جلوه داد .
من نگران اين نيستم كه ساير فلاشها به سوني بخورد . بلكه نگراني بنده از اين مطلب بود كه فلاشهاي سوني چرا به دوربين من نميخوره در حالي كه فلاشهاي كنون و نيكون روي فوجي قابل استفاده ست... كه شما فرموديد تبديلي وجود دارد كه با آن فلاش سوني به دوربينهاي ديگر بخورد ولي باز هم خود اين مبدل يك محدوديت است و همه جا در دسترس نيست همچنان كه آنجا كه من سوني رو انتخاب كردم در دسترس نبود.سیگما ، نیسن ، ویویتار و .... با مونت سونی فلاش تولید می کنند
FD master
سونی را همه میشناسیم ,کل دنیا میشناسد
مطمعن باشید از نظر لوزم جانبی مانند فلاش و باطری ,شارجر و غیره جزو بهترین ها خواهد بود ,بحث لنز موضوع متفاوت و جداگانه ایست ولی مطمعن باشید در این مورد هم کم نخواهد آورد. فعلا زایس هم برایش لنز میسازد و اگر زایس هم نباشد خودش به تنهایی لنزهای مورد نیازش را خواهد ساخت و تکنولوژی و توانایی انجام این کار را دارد
دوربینهای فیلم برداری سونی را فراموش نکنید ,یکی از بهترینهای بازار هستند
خلاصه اینکه مانعی جدی مبنی بر این که دوربینهای عکاسی سونی هم بهترین نباشد ,وجود ندارد ,چالشهایی در این مسیر حتما وجود دارند(مگر نیکون و کانن چنین چالشهایی ندارند؟ آیا مثال لازم هست؟) ولی چندان جدی نخواهند بود.
كه البته در كشور ما اينگونه نيست. طرف 80 ميليون تومان ماشين ميخره ( مبارك باشه ) فكر ميكنه بايد دوربينش هم حداقل 8-7 ميليون تومن باشه تا با هم set بشهفقط بحثی که وجود داره اینه که خریدن یک بدنه ی 8م تومنی در 99% موارد برای یک آماتور و مبتدی هیچ توجیهی نداره .
به نظرم اين دوربين فقط به درد قشري نميخوره كه يا الزام واسه ويزور اپتيك دارند يا به نويز كم FF احتياج دارند يا از قبل، كلي لوازم از برند ديگر دارد يا سيلينگ در برابر آب ميخواهد.نمیشه یک نسخه ی عمومی واسه یک قشر پیچید که مثلا A77 فقط بدرد این قشر می خوره .
FD master
این همه ازموارد خارق العاده A-77 گفتیم. بگذارید یک گیری هم بهش بدیم حداقل!
در سایت دیپرویو و در صفحه 3 بررسی این دوربین، در مورد باطریش گفته که در حالت استفاده ار چشمی الکترونیک میتونید 470 شات بزنید ( بر اساس استاندارد CIPA
خب جالب این جاست همین باطری که در آلفا 900 هم استفاده شده ( و همچنین A-700 ) حدود 900 شات بر اساس استاندارد CIPA بهتون میده !کد:The A77 uses the familiar FM500H battery that dates back to the A700. It's an 11.8Wh battery that the A77 can get 530 shots out of when using the rear display and 470 shots when using the viewfinder, according to CIPA standard testing.
همین پارامتر را اگر در رقبا بررسی کنیم میبینیم در دوربینهای معادل A-77 مثل D300 و 7D تعداد شات باز حول حوش عدد 900 میچرخه. یعنی تقریبا 2 برابر !
آیااین مساله نشانگر مصرف بالای ویو فایندر الکترونیکی 2.4 میلیون نقطه ای نیست ؟
آیا این مساله ی تعداد شات به ازای یک باطری برای کاربران نیمه حرفه ای و یا حرفه ای مهم نیست.احتمالا قدم بعدی سونی باید در راستای بهبود باطریهاش باشه.
در کل داشتن این امکانات با قیمت پایین در A-77 تحسین برانگیزه اما اینکه غول دیجیتالی مثل سونی بخواد از اهرمهای توانمند دیجیتالش استفاده کنه و باکس اپتیکالی مثل دوربین عکاسی رو به سمت دیجیتالیسم سوق بده برای من حداقل زیاد جذاب نیست.
به نظر من هنوز زود است که بخواهیم برای ابداع سیستم SLT کلمه انقلاب را به کار ببریم.( همانطور که بعضی دوستان عنوان کردند ).
فریم ریت بالا یا لایو ویو دائم همراه با اتوفوکوس سریع و ممتد خیلی جالبه مخصوصا برای بحث فیلمبرداری دوربینهای عکاسی اما باگهای زیادی از این دست هم وجود داره که فعلا بایستی روش کار بشه و من مطمئنم که شرکتهای slr سازی مثل کانن و نیکون به این جور مسائل کاملا واقف هستند و حالا حالا ها نسبت به محکم بودن جای پایشان در بازار slr ترسی به دل راه نمیدهند.
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Friday 26 August 2011 در ساعت 18:02
کاربر فوق حرفه ای اصطلاح جناب سعادت است و این تقسیم بندی دوربینها و کاربران تقسیم بندی ایشان است.
من فقط سوال ساده و روشنی پرسیدم که a77 با مشخصات و خصوصیاتی که دارد بیشتر مناسب چه کاربرانی است؟ همین. یک نسخه ی عمومی هم برای هیچکس پیشنهاد ندادم یا پیشنهاد نخواستم. اینکه شما گفتین هر عکاسی با هر نوع استفاده ای بسته به نیازش ابزارش رو انتخاب می کنه فکر نمی کنم این نیاز یک امر سری و خصوصی برای هر کسی باشه. نیاز هر زمینه از عکاسی و ویژگیهای خاص ابزار هر کار استاندارد و ایده الی مشخص داره که تعیین کننده ی این خواهد بود که مثلا a77 چقدر کارایی در هر مورد خواهد داشت. برای مثال 5D mark II همه می دانیم که یک دوربین آتلیه ای است فارغ از هر نوع دسته بندی حرفه ای یا غیر حرفه ای و برند و کلاس. اگر آنقدر به نیازهای گوناگون زمینه های مختلف عکاسی و همینطور دوربین a77 شناخت و اشراف دارید که می توانید جواب مشخصی به سوال مشخص من بدهید ممنون می شوم.
روزبه جان از اون طرف قضیه هم میشه دید...
با LCD در حدود 570 شات می تواند بگیرد در صورتی که Canon 60D بیشتر از 320 شات نمی تواتد عکاسی کند و یا 7D هم بیشتر از 220 ! شات نمی تواند بگیرد.
در ثانی حدود 500 شات با ویوفایندر الکترونیکی به نظرم کافی است ( گریپ هم که برایش تعریف شده است ) در مقابل مثلا 800 شات 7D که ویزور تمام اپتیکال دارد.
http://www.imaging-resource.com/PRODS/E7D/E7DA6.HTM
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
به نظر من ايراد چيزيست كه راه حلي ندارد مثل سيستم فوكوس 9 نقطه 5D mII يا نمايشگر فيكس D7000 يا A580 تنها با 3cross type sensor و ...
نهايتا با صرف هزينه اي نه چندان زياد و با خريد دو باتري اضافه ميتوان روي 1500 عكس حساب كرد! اگر بحث حرفه يا عشق شد نبايد از كمي خرج كردن هراسي داشت.دوربين من متوسط 300 عكس در هر شارژ ميگيرد 3 باتري اضافه واسش گرفتم جمعا 50 تومن و هيچ نگراني با امكان 1200 عكس واسم باقي نمانده.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Friday 26 August 2011 در ساعت 16:42
FD master