صفحه 12 از 39 نخستنخست ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 111 تا 120 , از مجموع 381
Like Tree159تشکر

موضوع: Sony Cyber-Shot DSC-H9 , DSC-H7 تاپيك جامع

كاربر همراه
    تشکر کرده
    55

پیش فرض پاسخ: می خوام H9 بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Shafy نمایش پست ها
    اتفاقا DSLR ها بد جور وسوسه کنندست ، دارم روشون فکر می کنم.
    ولی شما چرا گفتین که لنز نخرم ؟ علت چیه ؟
    خوب اینو گفتم چون اگه بودجتون مثل من محدود هست!!
    اگه یه لنز خوب هم بخوای و کل تجهیزات باید حد اقل اقلش 1 میلیون بودجه داشته باشید!!!
    به نظر من لایک ها بهتر هستند (دردسر کمتری دارند و راحت تر هستند- البته اینو تجربه نکردم از تجربه ی دیگران استفاده کردم--)
    اگه فکر می کنید که حتما به dslr ها نیاز دارید بخرید ولی اگه فکر می کنید فقط برای کلاس و ظاهر و ... این (dslr) رو می خواهید نخرید آخه جز قاب گرفتن کار دیگه ای نمی تونید باهاش بکنید!!
    همیشه چیزی بخرید که واقعا با نیازتان مطابقت بکنه !!

به نظرمن هم دیگه کار این تاپیک تمومه و کاملا واضح هست که از h9 منصرف شدید ولی باز هم صبر کنید و 2 روز دیگه ریویویی از http://www.dcresource.com/ در باره ی h9 میاد . بعد تصمیم نهایی رو بگیرید!!
    مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
    وبلاگ شخصی من فلیکر من
    سایت من
    FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450

كاربر همراه Shafy آواتار ها
    تشکر کرده
    414

Unhappy پاسخ: می خوام H9 بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط 30noohe نمایش پست ها
    اگه فکر می کنید که حتما به dslr ها نیاز دارید بخرید ولی اگه فکر می کنید فقط برای کلاس و ظاهر و ... این (dslr) رو می خواهید نخرید آخه جز قاب گرفتن کار دیگه ای نمی تونید باهاش بکنید!!
    همیشه چیزی بخرید که واقعا با نیازتان مطابقت بکنه !!

به نظرمن هم دیگه کار این تاپیک تمومه و کاملا واضح هست که از h9 منصرف شدید ولی باز هم صبر کنید و 2 روز دیگه ریویویی از http://www.dcresource.com/ در باره ی h9 میاد . بعد تصمیم نهایی رو بگیرید!!
    این که شما گفتین کار این تاپیک تمومه بله موافقم ! به نظر من هم فکر کنم تموم باشه البته اگر از نظر آقا کاوه دوباره زود تصمیم نگیریم !
    یه راهنمایی از همه دوستان می خواستم بگیرم !
    ببینین من حدود 23 سال سن دارم 5 سال که عکاسی آماتور می کنم کارم رو با دوربین فیلمی Yashika شروع کردم و بعد با دیجیتال Canon A80 که هیچ کدوم از این 2 دوربین مطعلق به خودم نبود از دوستم می گرفتم، نمونه عکسامو می تونین توی بخش گالری عکس وب سایت www.Titeh.com ببینید (سایت خودمه) به عکاسی علاقه دارم و آرزومه که بتونم هنر عکاسی رو یاد بگیرم، بعد از چند سال با یه سرمایه ای که تونستم جمع کنم تصمیم گرفتم یه دوربین واسه خودم بگیرم ، می تونم با کمی فشار و قرض و قوله از این ور و اون ور هزینه A100 SONY رو جور کنم ولی اینو می خوام بدونم (خلاصه)
    می خوام عکاسی رو ادامه بدم و حرفه یاد بگیرم چه دوربینی به کارم می یاد (DSLR-SLR Like ???) درسته با خرید یه SLR خیلی از امکاناتو باید فراموش کنم (فیلمبرداری-زوم بالا با هزینه کم-...) ولی خوب از شما راهنمایی می خوام
    خیلی فکر کردم واقعا دیگه داره مخم صوت میکشه !!! :confused:
    SLR Like خوبی نتونستم پیدا کنم نمی دونم Canon S5 خوب هست یا نه هنوز که وارد نشده !
    یا SLR SONY A100 نمی دونم ارزششو داره این همه هزینه ! نمی دونم !!! :(
    نمی دونم آیا با SLR Like ها میشه هنر عکاسی رو به صورت حرفه ای یاد گرفت یا نه

كاربر همراه Ahmad Reza آواتار ها
    تشکر کرده
    1099

نقل قول نوشته اصلی توسط Shafy نمایش پست ها
    این که شما گفتین کار این تاپیک تمومه بله موافقم ! به نظر من هم فکر کنم تموم باشه البته اگر از نظر آقا کاوه دوباره زود تصمیم نگیریم !
    یه راهنمایی از همه دوستان می خواستم بگیرم !
    ببینین من حدود 23 سال سن دارم 5 سال که عکاسی آماتور می کنم کارم رو با دوربین فیلمی Yashika شروع کردم و بعد با دیجیتال Canon A80 که هیچ کدوم از این 2 دوربین مطعلق به خودم نبود از دوستم می گرفتم، نمونه عکسامو می تونین توی بخش گالری عکس وب سایت www.Titeh.com ببینید (سایت خودمه) به عکاسی علاقه دارم و آرزومه که بتونم هنر عکاسی رو یاد بگیرم، بعد از چند سال با یه سرمایه ای که تونستم جمع کنم تصمیم گرفتم یه دوربین واسه خودم بگیرم ، می تونم با کمی فشار و قرض و قوله از این ور و اون ور هزینه A100 SONY رو جور کنم ولی اینو می خوام بدونم (خلاصه)
    می خوام عکاسی رو ادامه بدم و حرفه یاد بگیرم چه دوربینی به کارم می یاد (DSLR-SLR Like ???) درسته با خرید یه SLR خیلی از امکاناتو باید فراموش کنم (فیلمبرداری-زوم بالا با هزینه کم-...) ولی خوب از شما راهنمایی می خوام
    خیلی فکر کردم واقعا دیگه داره مخم صوت میکشه !!! :confused:
    SLR Like خوبی نتونستم پیدا کنم نمی دونم Canon S5 خوب هست یا نه هنوز که وارد نشده !
    یا SLR SONY A100 نمی دونم ارزششو داره این همه هزینه ! نمی دونم !!! :(
    نمی دونم آیا با SLR Like ها میشه هنر عکاسی رو به صورت حرفه ای یاد گرفت یا نه
    خب اگه جدی می خوای عکاسی رو دنبال کنی و اینطور که پیداست علاقه داری؛ SLR.
    شاید مجبور باشی چند ماه با لنز مثلا 55-18 سر کنی که خیلی هم بد نیست ولی کم کم می تونی لنز بخری و به رنج دلخواهت برسی با کیفیت و امکانات بسیار بیشتر از SLR-Like.
    سونی آلفا 100 واقعا دوربین جالبیه ولی اگه از نظر مالی واسه ات سخته چرا به انتخاب های دیگه فکر نمی کنی؟ مثلا نیکون D40 یا کانن 350D
    اما در مورد اینکه با SLR-Like می شه عکاسی رو یاد گرفت؛ بله می شه.
    ولی بعدا مجبوری به سمت SLR بری.

تشکر کرده
    414

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad Reza نمایش پست ها
    شاید مجبور باشی چند ماه با لنز مثلا 55-18 سر کنی که خیلی هم بد نیست ولی کم کم می تونی لنز بخری و به رنج دلخواهت برسی با کیفیت و امکانات بسیار بیشتر از
    آقا احمد رضا اینطور که من من دیدم از بین دوربین های SLR فقط دوربین SONY A100 با لنز 75-18 می فروشن بقیه شرکت ها 55-18 من توی سایتش خوندم درسته ؟
    یه سوال دیگه : چطوری میشه حساب کرد مثالا لنز 55-18 معادل زوم چند X در دوربن های SLR Like میشه ؟ یه فرمولی داره ولی من نمی دونم !!!

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

پنجاه و پنج تقسیم بر ۱۸
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

لنز سونی 18-70 است.......

آرش جان راهنمایی فرمودند ، اما سعی کنید در دوربین های Slr به هیچ وجه به فکر زوم نباشید ، به خواسته ی شما نزدیک نیست.....

اما اینکه آلفا 100 دوربین خوبی است یا خیر ، باید عرض کنم این دوربین هم مثل رقبا مشکلات و ایراداتی داره و مثل تون ها حسن ها و مزایایی......

و اما H9 بنده این دوربین رو زیارت کردم......

از نظر اپتیکی دوربین بسیار خوبی است...

نویز تا 400 کاملا مطلوب...

از 400 تا 800 خوب....

800 تا 1600 قابل تحمل ....

1600 به بالا بسیار بد......

لرزه گیر عالی..................واقعا عالی.......

مونیتور معرکه...................

زوم بسیار خوب.....

خطا های اپتیکی مناسب.....

بدنه مثل مدل های پیشین....

مد عکاسی در شب جالب ولی نه زیاد کاربردی.......

در کل از 20 من به این دوربین 15 میدم....

از کنون جدید بهتر......همرده ی الیمپوس و پاناسونیک
    M.B تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    414

Smile پاسخ: می خوام H9 بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    پنجاه و پنج تقسیم بر ۱۸
    آقا آرش از راهنمایی تون خیلی ممنون
    یک سوال دیگه داشتم، آخه من تا حالا با DSLR ها کار نکردم واسه همین علاقه دارم بدونم

با یه لنز مثلا 70-18 زومش میشه حدود 4X می خواستم بدونم حداقل فاصله ای رو که می تونه این لنز بگیره چقدره ؟
    این لنز معمولا تا یه حداقل فاصله ای رو می تونه شفاف عکس بگیره و کمتر از اون تصویر تار میشه، اون فاصله رو می خوام بدونم چقدره ؟ و چطوری می تونم محاسبه کنم هر لنز حداکثر فاصله اش چقدره ؟

ممنون و متشکرم :)

تشکر کرده
    414

آقا کاوه !
    یعنی این همه بدی که ازش میگن، بازم قابل تحمله ؟

و به نظر شما Sony A100 به درد من نمی خوره ؟ خوب چرا ؟ دلم می خواد بیشتر واسم توضیح بدین، ممنون می شم راهنماییم کنین !

تشکر کرده
    414

یه سوال واسم پیش اومده کسی میدونه ؟

مدل H9 ضعف های زیادی داره و اصلا توصیه نمی شه کسی بگیره می خواستم بدونم مدل H7 هم مشکلاتش دقیقا مثل H9 می مونه ؟ یعنی مشکالات در هر دو مدل براره ؟

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

این دو دوربین هیچ فرقی از نظر ساختار با هم ندارند.....

فقط H9 دارای مانیتور بزرگ تر است و وزن بیشتر و قیمت گران تر.....

اما اصلا دوربین بدی نیست..........!
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

صفحه 12 از 39 نخستنخست ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... آخرینآخرین