صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 101 تا 110 , از مجموع 381
Like Tree159تشکر

موضوع: Sony Cyber-Shot DSC-H9 , DSC-H7 تاپيك جامع

كاربر همراه
    تشکر کرده
    55

پیش فرض پاسخ: می خوام H9 بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Shafy نمایش پست ها
    دوست عزیز حرف شما کاملا درست ولی منظور مورد بحث من اصلا کیفیت نبود من داشتم در مورد امکانات حرف می زدم
    اون که این مدل دوریبن عکس های فوق العاده میگیره جای هیچ شکی نیست، ولی بررسی هایی که اخیرا انجام شده متوجه شدن 40% عکس های خوب و موقعیت های خوب به علت لرزش دست عکاس از بین میره !
    درسته حق با شماست. ولی بالا خره هر دوربینی هم خوبی داره هم بدی !!!
    البته با درست در دست گرفتن دوربین تا حد زیادی فکر کنم لرزش از دست بره پیشنهاد می کنم اگه ای رو نخوندید الآن بخونید:
    http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007267.php
    مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
    وبلاگ شخصی من فلیکر من
    سایت من
    FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: می خوام H9 بگیرم

ببخشید

خوب شاید باورتون نشه ولی وقتی وقتی مشکلاتشو توی سایت های خارجی خوندم خیلی حالام گرفته شد :(
    آقا کاوه درسته حق با شماست شما می گیم اول باید وارد ایران شه تا خودمون تستش کنیم، حرفتون درسته ، ولی خوب شما خودتم می دونی یه مشکلاتی داره ، واقعا حالامو گرفت ، دیگه دوربینی با اون امکانات نی شه پیدا کرد ، شما و بقه دوستان میگین میشه پیدا کرد ولی در سری SLR Like ها هرچی گشتم چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم Olympus SP-550 UZ با اون دوربین ساده اش یا پاناسونیک FZ8 که حرف تازه ای واسه گفتن نداره و یا FinePix S9600 بدون لرزه گیر ، فقط اومده یه مدل جدید داده هیچ کدوم از فناوری های 2007 رو توش بکار نبرده
    خدایی اگه خودتونم بشینین منصفانه بررسی کنین می بینین H9 تکه ، دوباره نمی خوام بگم H9 گند زده آقا کاوه ناراحت میشن، ببخشید !
    سلام

جناب شفیع عزیز:
    شما چنان مسخ شده سونی و این دوربین کذایی شدی که مدلی مثل OLYMPUS-SP550 رو با اون دامنه لنز بینظیر و ایزوی 5000!!!! رو ساده میگی و دوربینی مثل Panasonic-FZ8 رو که از همه تستهای معتبر سربلند بیرون آمده و یک SLR-Like کوچک, ارزان و با کلی لوازم جانبی استاندارد و قابلیت عکاسی در فرمت RAW را دارد و به کمک Joystick آن, بسیاری از تنظیمات از جمله فوکوس دستی را آسان کرده و همچنین چشمی با وضوح بسیار بالا (188000 پیکسل) و از همه مهمتر, لرزشگیر اپتیکال پاناسونیک ,را دوربینی بدون حرف تازه ای برای گفتن میدانی, اما دوربینی مثل H9 را که در برابر H5 مثل پیکان جوانان اسپرت!!! است و فقط یک LCD بزرگ متحرک و قابلیت عکاسی در نور لوکس 0 (البته به رنگ سبز!!!) را داردو فقط فرمت JPEG میگیرد, میگویید تکه!!!

خود دانی : در خانه اگر کس است, یک حرف بس است.
    30noohe تشکر می‌کند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر همراه
    تشکر کرده
    55

((قابل توجه آقا کاوه عزیز و دوستان ))

امروز صبح با نمایندگی سونی تماس گرفتم گفتن H9 وارد بازار شد با گارانتی رسمی سونی ایران به قیمت 470 هزار تومان

خوب حالا یه مرد آزمایشش کنه نتیجه شو به ما بگه ;)
    فکر نکنم کسی بخواد پولشو با دست های خودش بیندازه توی چاه !!! مگر میلیاردر باشه!!

به نظر من اگه دوربین های توی این رده به دردت نمی خوره برو یه dslr بخر ولی لنز نخر!! با همون لنز خودش کار کن!!
    توی این قیمت هم dslr ها خوبی پیدا میشن
    Mashhadi Vahid تشکر می‌کند.
    مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
    وبلاگ شخصی من فلیکر من
    سایت من
    FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    سلام

جناب شفیع عزیز:
    شما چنان مسخ شده سونی و این دوربین کذایی شدی که مدلی مثل OLYMPUS-SP550 رو با اون دامنه لنز بینظیر و ایزوی 5000!!!! رو ساده میگی و دوربینی مثل Panasonic-FZ8 رو که از همه تستهای معتبر سربلند بیرون آمده و یک SLR-Like کوچک, ارزان و با کلی لوازم جانبی استاندارد و قابلیت عکاسی در فرمت RAW را دارد و به کمک Joystick آن, بسیاری از تنظیمات از جمله فوکوس دستی را آسان کرده و همچنین چشمی با وضوح بسیار بالا (188000 پیکسل) و از همه مهمتر, لرزشگیر اپتیکال پاناسونیک ,را دوربینی بدون حرف تازه ای برای گفتن میدانی, اما دوربینی مثل H9 را که در برابر H5 مثل پیکان جوانان اسپرت!!! است و فقط یک LCD بزرگ متحرک و قابلیت عکاسی در نور لوکس 0 (البته به رنگ سبز!!!) را داردو فقط فرمت JPEG میگیرد, میگویید تکه!!!

خود دانی : در خانه اگر کس است, یک حرف بس است.
    وحيد جان ميتوني بگي قيمت اين sp550 چنده.لنزش واقعا" بينظيره اميدوارم كيفيت عكسهاش هم همينطور باشه .

تشکر کرده
    8302

نقل قول نوشته اصلی توسط shabab نمایش پست ها
    وحيد جان ميتوني بگي قيمت اين sp550 چنده.لنزش واقعا" بينظيره اميدوارم كيفيت عكسهاش هم همينطور باشه .
    سلام
    520 تومان به همراه یک کیف و بدون مموری (1گیگ XD قیمت 45 تومان و 2 گیگش 75 تومان!!!!)
    البته چون جدیده قیمتش بالاست و قطعا" افت شدیدی خواهد کرد. ;)
    وحيد قديري راد

كاربر همراه Shafy آواتار ها
    تشکر کرده
    414

نقل قول نوشته اصلی توسط 30noohe نمایش پست ها
    به نظر من اگه دوربین های توی این رده به دردت نمی خوره برو یه dslr بخر ولی لنز نخر!! با همون لنز خودش کار کن!!
    توی این قیمت هم dslr ها خوبی پیدا میشن
    اتفاقا DSLR ها بد جور وسوسه کنندست ، دارم روشون فکر می کنم.
    ولی شما چرا گفتین که لنز نخرم ؟ علت چیه ؟

تشکر کرده
    414

Post پاسخ: می خوام H9 بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    OLYMPUS-SP550 رو با اون دامنه لنز بینظیر و ایزوی 5000!!!! رو ساده میگی و دوربینی مثل Panasonic-FZ8 رو که از همه تستهای معتبر سربلند بیرون آمده و یک SLR-Like کوچک, ارزان و با کلی لوازم جانبی استاندارد و قابلیت عکاسی در فرمت RAW را دارد و به کمک Joystick آن, بسیاری از تنظیمات از جمله فوکوس دستی را آسان کرده و.... تکه!!!.
    این مدل هم کاملا بی اشکال نیست مثل اینکه خوب دقت نکردید یه مشکلاتی داره البته مشکلاتش مثل مشکلات H9 می مونه

حاله ارغوانی رنگ رو بین تفکیک رنگ ها توجه کنین !!!
    این مشکل بین H9 و OLYMPUS-SP550 مشترکه !

تشکر کرده
    414

آقا کاوه ! یعنی مشکلات H9 اونقدر زیاده که این مدل رو یه دوربین بد جلوه داده و غیر قابل خرید شده ؟
    من روی هر دوربینی تحقیق کردم دیدم همشون یه مشکلی دارن دوربین بی مشکل وجود نداره منظورم مدل های SLR Like
    راستش یه گله هم داشتم ! من هر وقت از مدل H9 می گنم و بحث می کنم و درخواست راهنمایی می کنم همه دوستان خراب می شن سره من که چرا گیر دادی به این مدل ! این همه دوربین !
    خوب من فکر نکنم کار اشتباهی کرده باشم خوب من در صفحه ای بحث می کنم که به نام H9 هست (می خوام H9 بگیرم) خوب من که سوالاتم رو در مورد SONY H9 نمی تونم توی صفحه Canon مطرح کنم !!!
    قابل توجه بعضی دوستان : به نظر من این مدل هر چه قدر مشکل داشته باشه، ما باید در این تاپیک در مورد H9 بحث کنیم.
    خواهش می کن هی گیر ندین که: آقا شفیع چرا گیر دادی به H9

تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: می خوام H9 بگیرم

سلام

همانطور که خودتون اشاره کردید, اسم تاپیک شما " می خوام H9 بگیرم!! " است نه " آیا H9 بگیرم؟؟!!" یا " در خرید H9 و X مرددم!!!"
    بنابر این, شما اگر به کمبود بودجه و ... دچار نشوید و اتفاق خاصی هم نیفتد, قطعا" H9 را میگیرید, حالا هر کی, هر چی میخواد بگه, بگه!!!
    وحيد قديري راد

كاربر همراه sam_moghadam آواتار ها
    تشکر کرده
    451

ولی شما چرا گفتین که لنز نخرم ؟ علت چیه ؟
    علتش اینه که شما دوربین 350D میخرین 650 هزار تومان . با این هزینه پولی برای لنز باقی نمی ماند(دوستمان حساب کرده بودند که این بودجه را در حال حاضر ندارید)...
    Dslr ها هزینه زیادی دارد
    مثلاً 70-200 canon قیمتی حدود 1.350.000 دارد
    دلیل دیگری به جز هزینه نداشت این گفته به احتمال زیاد
    سام مقدم

صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... آخرینآخرین