درسته حق با شماست. ولی بالا خره هر دوربینی هم خوبی داره هم بدی !!!
البته با درست در دست گرفتن دوربین تا حد زیادی فکر کنم لرزش از دست بره پیشنهاد می کنم اگه ای رو نخوندید الآن بخونید:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007267.php
درسته حق با شماست. ولی بالا خره هر دوربینی هم خوبی داره هم بدی !!!
البته با درست در دست گرفتن دوربین تا حد زیادی فکر کنم لرزش از دست بره پیشنهاد می کنم اگه ای رو نخوندید الآن بخونید:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007267.php
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
سلام
جناب شفیع عزیز:
شما چنان مسخ شده سونی و این دوربین کذایی شدی که مدلی مثل OLYMPUS-SP550 رو با اون دامنه لنز بینظیر و ایزوی 5000!!!! رو ساده میگی و دوربینی مثل Panasonic-FZ8 رو که از همه تستهای معتبر سربلند بیرون آمده و یک SLR-Like کوچک, ارزان و با کلی لوازم جانبی استاندارد و قابلیت عکاسی در فرمت RAW را دارد و به کمک Joystick آن, بسیاری از تنظیمات از جمله فوکوس دستی را آسان کرده و همچنین چشمی با وضوح بسیار بالا (188000 پیکسل) و از همه مهمتر, لرزشگیر اپتیکال پاناسونیک ,را دوربینی بدون حرف تازه ای برای گفتن میدانی, اما دوربینی مثل H9 را که در برابر H5 مثل پیکان جوانان اسپرت!!! است و فقط یک LCD بزرگ متحرک و قابلیت عکاسی در نور لوکس 0 (البته به رنگ سبز!!!) را داردو فقط فرمت JPEG میگیرد, میگویید تکه!!!
خود دانی : در خانه اگر کس است, یک حرف بس است.
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
آقا کاوه ! یعنی مشکلات H9 اونقدر زیاده که این مدل رو یه دوربین بد جلوه داده و غیر قابل خرید شده ؟
من روی هر دوربینی تحقیق کردم دیدم همشون یه مشکلی دارن دوربین بی مشکل وجود نداره منظورم مدل های SLR Like
راستش یه گله هم داشتم ! من هر وقت از مدل H9 می گنم و بحث می کنم و درخواست راهنمایی می کنم همه دوستان خراب می شن سره من که چرا گیر دادی به این مدل ! این همه دوربین !
خوب من فکر نکنم کار اشتباهی کرده باشم خوب من در صفحه ای بحث می کنم که به نام H9 هست (می خوام H9 بگیرم) خوب من که سوالاتم رو در مورد SONY H9 نمی تونم توی صفحه Canon مطرح کنم !!!
قابل توجه بعضی دوستان : به نظر من این مدل هر چه قدر مشکل داشته باشه، ما باید در این تاپیک در مورد H9 بحث کنیم.
خواهش می کن هی گیر ندین که: آقا شفیع چرا گیر دادی به H9
سلام
همانطور که خودتون اشاره کردید, اسم تاپیک شما " می خوام H9 بگیرم!! " است نه " آیا H9 بگیرم؟؟!!" یا " در خرید H9 و X مرددم!!!"
بنابر این, شما اگر به کمبود بودجه و ... دچار نشوید و اتفاق خاصی هم نیفتد, قطعا" H9 را میگیرید, حالا هر کی, هر چی میخواد بگه, بگه!!!
علتش اینه که شما دوربین 350D میخرین 650 هزار تومان . با این هزینه پولی برای لنز باقی نمی ماند(دوستمان حساب کرده بودند که این بودجه را در حال حاضر ندارید)...ولی شما چرا گفتین که لنز نخرم ؟ علت چیه ؟
Dslr ها هزینه زیادی دارد
مثلاً 70-200 canon قیمتی حدود 1.350.000 دارد
دلیل دیگری به جز هزینه نداشت این گفته به احتمال زیاد
سام مقدم