استفاده از تجربه دیگران کپی نیست و یک هنر است!!!
استفاده از تجربه دیگران کپی نیست و یک هنر است!!!
شما مثل این که علاقه زیادی به شکمی صحبت کردن دارید. یا خیلی جوانید یا خیلی بی اطلاع. پنتکس 88 سال است که در زمینه تولید دوربین تجربه دارد، 45 سال قبل از تاسیس سونی و امثال و احتیاجی به کپی برداری نیست. حالا شما اگر حداقل چند کلمه انگلیسی بلدید این جا را مطالعه بفرمایید تا روشن شوید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pentax
آقای کاوه درست فرمودند. همه اینها شبیه هستند چون مشترکان طراحی و تولید شده اند. از ایشان کمال سپاس گذاری را داریم.
و آقای شفی شما هم بهتر است همان سونی اچ 9 را بخرید و عشق دنیا را ببرید.
ویرایش توسط amir5831 : Friday 22 June 2007 در ساعت 04:41
امیر
فتوبلاگ
بنده هیچ نسبتی با پنتاکس ندارم و الان ده روز است که یک پنتاکس خریده ام و اگر تا 20 روز آینده خوب نبود به دل ننشست مرجوع خواهد گشت. من فقط به این نکته اشاره کردم که شرکتهای بسیار سر شناس گاهی محصولات بنجل را با قدرت نام به کسانی که چشم بسته خرید میکنند قالب میکنند. همین. حالا از بین این همه دوربین خوب سونی یکی مشکلاتی دارد که من مشکلات را بیان کردم. کسانی که پا فشاری میکنند احتیاجی به پرسش برای خرید ندارند و همان بهتر که بخرند و کاری به کیفیت نداشته باشند و خوش باشند از نام و نشان محصول.
امیر
فتوبلاگ
من در مورد دوستان من جمله آقای قبادی نمیدانم که عکاس حرفه ای هستند یا نه ولی بنده همانطور که گفتم کارم اصلی ام با عکاسی بسیار فاصله دارد. من محقق زیست شناس هستم ولی عکاسی را دوست دارم به عنوان یک تفریح و از آن تا حدودی کم سر در می آورم و همه نظرات این حقیر حاصل تجربیات شخصی است. چیزهایی هست که در دایره دانش عمومی است همه کسانی که تحصیلات آکادمیک دارند میدانند یا میتوانند با قدرت رسانه امروز راحت یاد بگیرند و اطلاعاتی است که در محدوده اختصاصی است و سالها طول میکشد تا آموخته شود.
امیر
فتوبلاگ
سلام.
با اجازه، من هم نكته اي به مطالب امير اضافه كنم.
يك برند علاوه بر اين كه لزوماً در همة محصولات خود خوب نيست، حتي گاهي در توالي عرضه يك محصول خوب نيز موفق عمل نمي كند (كه دلايل مشخص شده اي دارد كه از حوصله بحث خارج است و در كتاب ها و منابع با موضوعات مديريت توليد و كيفيت محصول يافت مي شود). حالا اينكه Sony در تكنولوژي چنين و چنان كرده و دوربين هاي خوبي دارد، دليلي بر خوبي H9 نخواهد بود. توجه كنيد كه من وارد بحث اينكه H9 نويز دارد يا نه نمي شوم و از آن هيچ اطلاعي از آن ندارم. فقط نكته اي در نقد دلايل ذكر شده نوشتم.
و يك مورد ديگر راجع به پس گرفتن محصولات در آمريكا. مطمئن باشيد كه شركت ها و فروشگاه ها از اين بابت متضرر نمي شوند و آنها را پس از بسته بندي مجدد به عنوان اجناس Refurbished با قيمت پايين تر مي فروشند (البته با آگاهي مشتري). اما جالب اينجاست كه دلالان خريدار پر و پا قرص اينها هستند و پس از خريد، در كشورهاي جهان سوم (از جمله ايران) به عنوان جنس نو توزيع مي كنند و كلي سود ناپاك مي برند.
صحبت از لپ تاپ شد. اخيراً مدلي از لپ تاپ Sony به نام سري BX در بازار ايران به عنوان مدل آمريكايي به فروش مي رسد. اين مدل علاوه بر اينكه توليد آمريكاست، فقط هم داخل همان كشور توزيع شده است و در زمره توزيع بين المللي Sony واقع نشده است. تا اينجا مشكلي نيست! ولي اگر اين لپ تاپ هاي قطعاً دست دوم مشكلي پيدا كنند، حتي نمايندگي هاي Sony در اروپا هم نمي توانند كمكي كنند. و با اين اوصاف مجبوريد به خاطر يك لپ تاپ خراب راهي مملكت اتازوني شويد و سري هم به مجسمه آزادي بزنيد!!! چه خوب!!!
زياده عرضي نيست،
خوش باشيد.
پي نوشت: اين قبادي با آن قبادي (كاوه خان) فرق دارد! لطفاً اشتباه نشود! ;) (البته باعث خوشوقتي بنده است كه مرا با ايشان اشتباه بگيرند كه هم معروفتر است و هم دوستان زيادي در اين فروم دارد.) :biggrin:
ویرایش توسط Babak25 : Friday 22 June 2007 در ساعت 05:05
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
امیر
فتوبلاگ
آقا امیر من باز هم میگم قسط طرفداری کور کورانه از شرکت خاصی رو نداشتم فقط می خواستم یه خورده بحث کنیم ! خوب با همین بحث ها و گفتگو ها هست که می تونیم به همدیگه چیز هایی یاد بدیم و یاد بگیریم، اگه بعضی جاها باعث رنجش شما شدم ببخشید.
فقط یه راهنمایی می خواستم
من رشته تحصیلیم معماری به عکاسی علاقه دارم با دوربین های SLR فیلمی هم کار کردم ولی چند سالیه با دیجیتال کار می کنم و می خوام یه دوربین نو بگیرم ، باور کنین واقعا گیر کردم !؟! :(
با هزینه ای که من دارم (500-600$) میشه یه SLR معمولی گرفت و یا میشه با همین هزینه بهترین SLR link رو گرفت آقا کاوه بار ها گفتن باید نیاز خودتون رو ببینید ! درسته ولی من دقیق نمی دونم آیا با این هزینه می تونم عکاسی رو (به صورت حرفه ای نه) آرزومه که یه زمانی حرفه ای بشم !
درسته SLR ها یه چیزایی دارن که SLR link ها ندارن و SLR link ها چیز هایی رو دارن که SLR ها ندارن!
به نظر شما من باید چه کار کنم ؟ می تونین چند مدل بهم معرفی کنین تا برم در موردش تحقیق کنم ؟ خودم خیلی جستجو کردم دیگه مخم داره صوت میشه :(
آقا کاوه می کن نباید زود تصمیم گرفت باید صبر کرد
ولی اینطور که به نظر می رسه H9 نباید مدل مناسب و خوبی باشه !!!
البته نمی دونم چرا نمونه عکساش در هر سایتی مشکلی به اون صورت نشون نمیده ولی خوب وقتی همه میگن باید یه چیزی باشه ! به سایت ها هم نمیشه اعتماد کرد :( آخه وقتی خیلی از عکساشون با مدل های دیگه مقایسه می کنم می بینم در مقایسه با اونا کیفیت فوق العاده ای داره www.megapixel.com نمی دونم شاید همش دروغ باشه !
وقتی خیلیا میگن حتما یه چیزیش هست باید فکر یه مدل دیگه باشم !
سلام
خوب, به هر حال این بحث باعث شد که امیرخان (کم حرف یا پر مشغله که خیلی کم در بحثها شرکت میکنند) از آن سوی دنیا در این بحث وارد شوند و خوشبختانه ایشان بر عکس خیلی از دوستان رک هستند و بدون هیچ تعارف و .. حرف خود را میزنند که خود بسیار عالی است و مانع اطاله کلام!!!
و متاسفانه همه افراد این تالار, یا قرمزند, یا آبی: یعنی یا کانن و یا سونی!!! و گویا تیمهای دیگر هم فقط برای پر کردن جدول لیگ آمده اند و تک و توکی هم سایپایی (سونی) یا ابومسلمی (پاناسونیک!!!! :biggrin:) و ..جدیدا" هم سیگمایی!!!! اند.
و بنده شخصا" از بحث در مورد سایر مارکهای معتبر و شاید معتبر تر از دو مارک مذکور( در کل دنیا, نه فقط بازار ایران) استقبال میکنم, حالا میخواد پنتاکس, اولمپوس, سیگما, لایکا(پاناسونیک) و ... باشه, یا فوجی و کداک و...
به هر حال, جناب آقای شافی:
بنده که SLR ندارم و به کارم هم نمیاد و احتمالا" هم نخواهم خرید (چون حتی اگر خودش را بخرم, نمیتوانم برای لنز و .. مانند دوستان هزینه کنم)
ولی به نقل از یکی از دوستانم که صاحب فروشگاهی معتبر در مشهد است و نماینده فروش SLR های کانن و نیکون (و هر از چند گاهی فوجی و پنتاکس میاورد) : دوربین PENTAX-K100D کیفیتی بسیار عالی در مقایسه با Canon-350D دارد و ایشان که یکی از اینها را به دوستش فروخته بود, با دیدن عکسهای آن فوق العاده هیجان زده شده بود و به من هم توصیه میکرد اگر خواهان SLR بودم, در خرید این مدل شک نکنم!!!
البته در مشهد قیمتش خیلی بیشتر از چیزی است که امیر خان خریده (720 تومان)
مدل بالاتر آن نیز K10D است که 1040000 قیمت دارد و آن نیز در مقایسه با مدلهای هم تراز کانن و نیکون, قیمتی در حدود نصف دارد!!!
به هر حال باز هم متاسفم که دوستان فقط به کانن و نیکون فکر میکنند و در صورت تمایل کسی به خرید مارک سومی, سریعا" کمبود خدمات و لنز و آشنا نبودن مراکز سرویس و .... عنوان کرده و طرف را در نهایت صاحب 350D یا D50 مینمایند.
قصد توهین نداشتم و هرگز ندارم. ولی اگر در این میان سخن این حقیر بر دوستان سنگین آمد و باعث رنجش خاطر شد پوزش میطلبم. امیدوارم که به دل گرفته نشود و در این گفتمان به فراموشی سپرده شود.
امیر
فتوبلاگ