صفحه 6 از 39 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 51 تا 60 , از مجموع 381
Like Tree159تشکر

موضوع: Sony Cyber-Shot DSC-H9 , DSC-H7 تاپيك جامع

كاربر همراه
    تشکر کرده
    55

پیش فرض پاسخ: می خوام H9 بگیرم

امیر جان از توضیحاتت خیلی ممنون!!
    یه دوست دیگم هم این دوربین رو خریده بود فرداش رفت 2 دستی پسش داد یه dslr خرید
    amir5831 تشکر می‌کند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

سلام.....

فقط اینکه یک D-slr عالی رو نمیتوان با یک لایک به هیچ وجه مقایسه کرد.......

این دوربین نه آنقدر عذاب است و نه آنقدر عالی ، منتظر تست ها مینشینیم (البته تست های معتبر ) تا نتایج مشخص شود ، اینکه 4 تا عکس ببینیم که در آن نویز وجود داشته باشد دلیلی بر نویزی بودن نیست......

سنسور های سونی کمی نویزی هستند ، اما نه آنقدر که غیر قابل قبول باشد.....

نویز هم به نویز ریداکشن و کارایی آن باز میگردد....به نوع سنسور و موارد بسیار دیگر.....

ابتدا اجازه دهید وارد بازار شود بعد تست شود و بعد خرید کنید.....

در ابتدای ورود هم بسیار گران خواهد بود و پس کمی صبر سحر نزدیک است....
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط 30noohe نمایش پست ها
    امیر جان از توضیحاتت خیلی ممنون!!
    یه دوست دیگم هم این دوربین رو خریده بود فرداش رفت 2 دستی پسش داد یه dslr خرید
    دوست عزیز کسی که اینگونه خرید میکند ، درک درستی از خواسته ها و نیاز هایش ندارد....

کسی که به سمت لایک میرود با کسی که به سمت اس ال آر میرود کاملا نیاز های متفاوتی دارد.....

پیش از خرید تحقیق و پرسوجو و بعد انتخاب.....

کسانی که اطلاع درستی از نیاز ها ندارد همیشه دچار مشکل میشوند.....

زیاد اینگونه برداشت نکنید....
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر آشنا amir5831 آواتار ها
    تشکر کرده
    18

در جواب خدمت دوست عزیز احمدرضا،

من در اروپا به غیر از مدتی کوتاه در انگلستان زندگی نکرده ام ولی در آمریکا تعویض اجناس به مراتب آسانتر از سایر نقاط دنیا میباشد. و آن نیز به این دلیل است که قوانین محافظت از مشتری در این کشور سخت اجرا میشود. و همچنین بیشتر فروشگاهها شرکتهای زنجیره ای هستند که مسلما نسبت به پس گرفتن و تعویض کردن آزادی عمل و بودجه ای به مراتب بیشتر از یک مغازه شخصی دارند. ولی این نباید باعث شود که به این نتیجه برسید که همه فروشگاه ها به این رویه عمل میکنند.

به عنوان نمونه شرکتهایی به نام Best Buy و یا Circuit City و یا Fry's Electronics و یا Comp USA که همگی از بهترینها در ضمینه لوازم صوتی تصویری و خانگی هستند قوانین متفاوتی در ارتباط با این مقوله دارند. بعضی بدون هیچ گونه سوالی ظرف 15-30 روز جنس را حتی باز شده و استفاده شده پس میگیرند و لی عده دیگر برای پس دادن جنس باز شده 10 درصد مبلغ را به عنوان هزینه بسته بندی دوباره و یا ارجاع به سازنده از کل مبلغ پرداختی کم میکنند. نکته قابل تامل این که در زمان خرید در اکثر ایالات آمریکا مبلغی بر حسب درصد مالیات آن ایالت (کالیفرنیا 8.25%، تگزاس 8.25%، آریزونا 7%، نوادا 6.75% ووووو) اضافه میشود که بطور مثال قیمت یک Sony DSW-H9 در کالیفرنیا به حسابی میشود 479.99*1.0825= 519.59

برای گذر از این مالیات بهترین روش خرید از سایتهای معتبری مثل Amazon است که اجناس را با قیمت کمتر بدون مالیات و هزینه پست مجانی برایتان ارسال میکنند. و در مورد Amazon باید گفت که این شرکت بدون هیچ پرسشی 90 درصد اجناس را در فاصله زمانی 30 روز 100% پس میگرید و همه پول را به حساب خریدار واریز میکند. حتی اگر این جنس باز شده و استفاده شده باشد.

اما اگر مایل به نقل و انتقال پول به روش الکترونیک نیستیتد ولی میخواهید بی دقدقه در صورت نا خوشنود بودن جنسی را پس دهید. بهترین فروشگاه، فروشگاهی است به نام Costco که اجناس باز شده و استفاده شده حتی خراب شده را مثل تلویزیون های بزرگ، یخچال و دوربین های عکاسی و فیلم برداری را به مدت 6 الی 12 ماه پس از فروش بی هیچ سوالی پس میگیرد.

نکته خوب دیگر آن که اگر جنسی را خریداری کردید و ظرف 30 روز آن را ارزان تر جایی دیگر یافتیت بیشتر فروشگاه های نامبرده 110% پول شما را پس میدهند و یا تخفیف برابر فروشگاه دیگر برایتان در نظر میگیرند.

امیدوارم که برایتان مفید فایده بوده باشد.
    ویرایش توسط amir5831 : Wednesday 20 June 2007 در ساعت 23:38
    nmroshan، Ahmad Reza، Kaveh Ghobadi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Ahmad Reza آواتار ها
    تشکر کرده
    1099

ممنون امیر عزیز. خیلی جالب بود...
    amir5831 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    18

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    سلام.....
    .

سنسور های سونی کمی نویزی هستند ، اما نه آنقدر که غیر قابل قبول باشد.....

نویز هم به نویز ریداکشن و کارایی آن باز میگردد....به نوع سنسور و موارد بسیار دیگر.....

ابتدا اجازه دهید وارد بازار شود بعد تست شود و بعد خرید کنید.....

در ابتدای ورود هم بسیار گران خواهد بود و پس کمی صبر سحر نزدیک است....

جناب قبادی با سلام

اولا میخواستم خدمت شما با احترام بگویم که در کنار نوع حسگر که حالا سونی یکی از بهترینها را میسازد، نرم افزار درون دوربین به همراه پردازشگر و عدسی کیفیت یک عکس را رقم میزنند. اشکال اچ 9 نه در حسگر که در نوع پرازشگر و طریقه کار نرافزار با آن و کاستی های لنز است. این مساله یکی از داغترین مباحث تالارهای گفتمان انگلیسی است و سایتهای حرفه ای مانند DPReview این مورد را تایید کرده اند.

این دوربین با وضوح 8 میلیون پیکسل اندازه عکسهای خروجی آن بین 1.5 تا 2.5 مگا بایت متغیر است که در مقایسه با دوربین های 8 میلیون پیکسلی مشابه بسیار کم است و این دلیل بر از بین رفتن عکس بر اثر کم کردن نویز و تبدیل شدن قسمتهایی از عکس به رنگ روغن است.

به نظر این حقیر که هفته ها را برای این منظور به خواندن تالارهای انگلیسی اختصاص داده بودم این نکته چون روز روشن است و نیازی به تحقیق دوباره در بازار ایران نیست. آزموده را آزمودن خطاست.

من تمام سعیم بر این است تا به دوستان و هم میهنانی که قصد خرید دارند هشدار داده باشم. وگر نه علف به دهان بزی شیرین بیاید کافیست.

زنده باشید
    30noohe تشکر می‌کند.

كاربر همراه Shafy آواتار ها
    تشکر کرده
    414

Post پاسخ: می خوام H9 بگیرم

دوست عزیز(amir5831) آخه یه کم عجیبه این ضعفی که شما گفتین ضعف خیلی بزرگیه ! که معمولا توی شرکت های تازه کار بیشتر دیده میشه ! از سونی بعید همچین ضعف تابلویی ! باورش کمی سخته ! آخه نمونه عکس های زیادی هم دیدم و همینطور سایت Dpreview هم دیدم تست های فنی این مدل کاملا متعادل به نظر می رسه !
    دوستمون (Kaveh Ghobadi) هم راست میگه ! درسته سونی ممکنه کمی ضعف داشته باشه ولی نه در اون حد که عکساش آشغال باشه :confused:

كاربر همراه Shafy آواتار ها
    تشکر کرده
    414

می خواستم H9 بگیرم یعنی هنوز هم میخوام بگیرم پی گیر هستم ولی اگه ببینم ضعف هاش خیلی زیاد باشه (که بعید میدونم) مجبورم تغییر مدل بدم !
    به نظر شما ! چه دوربینی رو پیشنهاد می کنید ( حدود 500$)
    SLR هم باشه خوبه دنبال این مدل ها هم رفتم ولی حیف اکثر شون قیمت بالا هستن (Nikon D40) جالبه ! نظرتون چیه ؟
    اگه سونی باشه بهتره (عشق سونی ام) :)
    هنوز هم نمی خوام به این راحتیا چشم از H9 بردارم ، پیگیر هستم ببینم آیا این حرف هایی که پشت سرشه واقعیت داره یا نه !

تشکر کرده
    18

نقل قول نوشته اصلی توسط Shafy نمایش پست ها
    اگه سونی باشه بهتره (عشق سونی ام) :)
    میبخشید این حرفی که شما زدید کمی بچه گانه نبود. این شرکتها همین را میخواهند که شما درهای مغز را ببندید و در های شکم را باز بفرمایید و آنها هم هی شما را بدوشند.

من خودم وقتی با همسرم رفته بودیم کشور ایشان (ژاپن) خیلی به PSP سونی علاقه مند شدم و در آن زمان (2.5 سال پیش) یک دوربین Sony DSC-W5 هم داشتم. الان هنوز PSP را دارم و مثل ساعت کار میکند و آن چیزی را که برایش ساخته شده به خوبی انجام میدهد. آن دوربین را فروختم به هوای H9 و به راستی چه اشتباهی کردم. من بیش از 10 عدد مموری استیک دارم و مایل بودم دوربین سونی باشد تا از آنها بتوانم استفاده کنم ولی متاسفانه نشد و من هم به دنبال محصولی رفتم که هم از نظر قیمت و هم کیفیت به کار من میخورد و بی جهت خود را به خوش خیالی به محصول یک شرکت وادار نکردم.

ولی به نظر می آید مرغ شما یک پا دارد و برایتان مهم نیست فقط عشق سونی هستید بس منتظر چه هستید. اگر در ایران هستید خرجش یک سفر دبی است.
    30noohe تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    18

دوست عزیز "شافی" فرمودند عشق سونی و مرا یاد داستانی انداختند که میخواستم آنرا برای عواقب اعتماد کورکورانه به یک شرکت برایتان بازگو کنم.

یک سال پیش همسر بنده تصمیم به تعویض رایانه شخصی خویش گرفته بود و میخواست یک لپتاپ سونی را خریداری کند. ایشان قبل از این یک لپتاپ سونی را سالها پیش از ژاپن به آمریکا آورده بود و از آن راضی بود. بالاخره روزی با هم همت کردیم و رفتیم یکی از مغارههای خود سونیSony Style در حومه لس آنجلس (راه خیلی دور بود). آنجا که رسیدیم ایشان از Sony SZ260 خوششان آمد. یک رایانه زیبا سبک و ساخته شده از عناصر تیتانیم و آلومنیوم، قیمت 2900 دلار. من هر چه به ایشان گفتم کمی زیاد است به خرج نرفت و ایشان بر مارک سونی پافشاری فرمودند. و بالاخره پس از خرید به خانه آمدیم و همه چیز خوب بود تا آن که یک هفته بعد مشکلات چهره زشتشان نمایان شد. داستان کوتاه این رایانه شاید 4 بار به دلایل مختلف راهی سفر به مقصد تعمیر گاه شد و هر بار ایشان چند هفته ای را بی رایانه سر میکردند.

من خودم همیشه رایانه هایم را از شرکت Fujitsu , Compaq میخریدم و پارسال تصمیم گرفتم که یک HP Pavilion DV6000t خریداری کنم به قیمت 1200 دلار و این دستگاه با دارا بودن قیمتی برابر با دو پنجم سونی و نامی بسیار نا آشنا تر بسیار خوب و کارا بوده است.

پس به این نتیجه رسیده ام که مارک فقط برای کسانی است که به جای استفاده از فکر به آوای شکم و به به و چه چه دوستان و آشنایان گوش فرامیدهند.

امیدوارم به کسی بی احترامی نشده باشد چون قصد این حقیر فقط بیان نظر بود و مقصود بی احترامی نبوده و نخواهد بود.

شب بر همه خوش
    30noohe تشکر می‌کند.

صفحه 6 از 39 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... آخرینآخرین