نوشته اصلی توسط
Sam5154
هز همه دوستان بابت راهنمایشون ممنونم.
درباره اینکه گفتین d90 کلا تو یه رده بالاتره. حرف شما درسته. اما مسالهای که هست اینه که هرکدوم مزایای خودش داره و نسبت ارزش به قیمت خودشو.برای من این نسبت توی هر خرید مهمی فاکتور خیلی خیلی مهمیه. در حقیقت مساله اینه که پرداخت هزینه D90 برام ممکن هست اما سخته. وگرنه حق با Anoosh-Pro هست.
در حقیقت من و احتمالا حمیدی عزیز دو تا هدف داشتیم از این سوال، یکی اینکه به این جمع بندی برسیم که تو چه ردهایی دوربین بخریم و یکی این که حالا این دوربینی که تو این رده انتخاب کردیم مناسب هست یا نه؟
و در این مورد خاص این دو تا بدنه(البته به علاوه D5000) تنهای بدنههای نیمهحرفهای SLR هستند که امکان فیلمبرداری دارن و اگه کسی این امکان براش مهم باشه، مجبوره که این دو (سه تا) رو با هم مقایسه کنه.
شاید بهتر بود عنوان تاپیک میشد "راهنمایی برای انتخاب SLR با قابلیت فیلمبرداری."
یه سوال داشتم. فلاش کامندر برای کنترل فلاشهای جانبی به غیر از فلاش رو کفشکه؟ درسته؟به غیر از آتلیه کجاها کاربرد داره؟
دورد
اول پاسخ سوالتان... سیستم CLS فلاش برای فلاش های جانبی به غیذ از فلاش روی کفشک است. کلی هم ماجرا پشت آن است اما همینقدر بگویم اگر بنا باشد فلاش رو روی دوربین بگذاریم و استفاده کنیم که همان وضعیت اسفناک فلاش خود دوربین پیش می آید ، هم جهت بودن زور فلاش با زواویه دوربین بدترین نوع نور پردازی است. و به تخت شدن صورت سوژه و ... ختم میشود. اما با جدا شدن فلاش از دوربین انواع الگوهای نور پردازی را میتوان اعمال کرد. که البته برای کار در آتلیه نیست اینها فلاش پرتابل است برای کارهای غیر آتلیه ای است.
فلاش آتلیه کلا محصول دیگریست. برای دیدن نمونه کار و عکسها به تاپیک استروبیست مراجعه کنید:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10537&highlight=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA
ضمنا یادتان باشد که با یک دست بیشتر از یک هندوانه نمیتوان برداشت یعنی شما الان دارین یک SLR انتخاب میکنید تمام قدرت مالیتون رو روی انتخاب یک SLR خوب بگذارید لنز چیزی است فعلا هر چیزی بخرید به عنوان لنز کیت یا هر محصول ارزان دیگه بعدی آنرا تعویض خواهید کرد. اما چیزی که تعویض نمیکنید طی حداقل 3 الی 5 سال آینده دوربین است پس بدنه ای انتخاب کنید و بعد از آن به فکر کامل کردن ست لنز مورد نظر خود( با توجه به جنس عکاسی خود) و یا دیگر تجهزات از جلمه فلاش کنید. انتخابی داشته باشید به عنوان بدنه که با میل بعدا برایش این تجهیزات را تهیه کنید.
موفق باشید
با جناب قدیری خط رو خط شدم
مشهدی وحید عزیز پستشون رو 20:15 دقیقه دادن و من 23:.. یعنی من تمام این مدت داشتن مینوشتم خیلی عجیبه من موقع نوشتن پستی از ایشان موجود ندیدم!!!!
انوش