من خودم به همه میگم گول اعداد روی دوربین مخصوصا مگاپیکسل رو نخورید. اما خودم گول خوردم!
کسی در مورد هزینه کردن روی لنز به جای بدنه نظری نداره؟
من خودم به همه میگم گول اعداد روی دوربین مخصوصا مگاپیکسل رو نخورید. اما خودم گول خوردم!
کسی در مورد هزینه کردن روی لنز به جای بدنه نظری نداره؟
اگر اشتباه نکنم اینطوریه:
18 مگاپیکسل و امثالهم از ضرب طول و عرض تصویر به دست میاد. پس وقتی ما 18 رو بر 12 تقسیم کنیم ، نسبت کلی تعداد پیکسل به دست میاد. برای به دست آوردن نسبت طول و عرض تصویر ، از نتیجه رادیکال گرفتیم. یعنی اون توان 1/2 که دیدیم. نتیجه شد 1.2 یعنی 120% یعنی 20% بیشتر.
(18/12)^0.5 = 1.2
به زبان ساده شما بدون تغییر در اندازه عکس با بالاترین رزولوشن d90: 36.3 - 24.1cm d7000: 41.7 - 27.6cm 60d: 43.8 - 29.2cm میتونین عکسهاتون رو چاپ کنین در ضمن این تفاوتها تو اندازهای چاپ بزرگ تاثیر بیشتری دارند
من یه سوال برام پیش اومد آیا نیکون d7000 و نیکون d90 همه لنزها رو ساپورت میکنند محدودیتی در استفاده از لنزها نیست ؟ ممنون
با یک جستجوی ساده در سایت عکاسی یا گوگل:
http://support.nikonusa.com/app/answ...-nikon-d90-%3F
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
تا منظور شما از همه لنز ها چه باشد؟
اگر لنز های Nikkor منظور شما است با باید عرض کنم با بسیاری از لنز های نیکون ( لنز های جدید و بخصوص تمامی لنز های DX نیکون ) سازگار هستند.اما نیکون لنز های قدیمی زیادی دارد که شاید بتوان آنها را بر روی این دو بدنه نصب کرد اما ممکن است اتوفوکوس ( اگر لنز اتوفوکوس باشد ) و یا نورسنجی و یا تغییر عدد دیافراگم به صورت الکترونیکی را ساپورت نکند و به صورت یک لنز تمام مکانیکی عمل کند.
اما با اکثر لنز های جدید نیکون ( دیجیتال ) سازگار هستند.
برای D7000 به گفته کمپانی...
Compatible lenses
DX AF NIKKOR: All functions supported
Type G or D AF NIKKOR: All functions supported (PC Micro-NIKKOR does not support some functions); IX-NIKKOR lenses not supported
Other AF NIKKOR: All functions supported except 3D color matrix metering II; lenses for F3AF not supported
AI-P NIKKOR: All functions supported except 3D color matrix metering II
Non-CPU: Can be used in modes A and M; color matrix metering and aperture value display supported if user provides lens data (AI lenses only)
Note: Electronic rangefinder can be used if maximum aperture is f/5.6 or faster
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مبارک باشه. (آقا نوید هم بلافاصله سند رو زد به نامتون رفت!)
ولی اگر از من میشنوید باز هم تحقیق کنید. به شنیدن صحبتها هم اکتفا نکنید بهتره خودتون تجربه کنید. همانطور که قبلا آقا نوید هم گفتند، اکثر دوربینهای موجود، جوابگوی اکثر عکاسان آماتور و آماتور جدی (مگر موارد عکاسی حرفه ای و خاص) است.
با توجه به محدودیت بودجه شما، ممکن است D90 نه تنها جوابگوی شما باشد، حتی کمی جلوتر از نیاز شما باشد.
به هر حال الان اگر من بخواهم انتخاب کنم اول لنز را انتخاب می کنم ، بعد برای آن به دنبال بدنه مناسب می گردم.
در مورد زمان خرید هم معمولا در روزهای عید نوروز به دلیل تقاضای زیاد و محدودیت عرضه در بازار، شرایط برای خرید مناسب نیست. بهتر است بعد از تعطیلات نوروز و به ثبات رسیدن قیمتها (و چه بسا کاهش قیمتها) اقدام به خرید کنید.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با درود بی کران
برای محاسبه ی ابعاد چاپ عکس 2 راه وجود دارد که یکیش سخت و پیچیده است (همین راهی که دوستان دارن میگن) و چون میدونم زیاد فایده ای نداره ، ترجمه نمیکنم . با این حال توضیحاتش کامله و آسونه و با یه زبان دست و پا شکسته میشه فهمید چی میگه :
http://www.kenrockwell.com/tech/mpmyth.htm
و اما راه ساده تر ؛ برای این کار دو تا فرمول ساده وجود داره :
عرض چاپ (اینچ) = تعداد پیکسل های عرض تصویر تقسیم میزان پیکسل های انتخاب شده برای چاپ در هر اینچ (ppi)
طول چاپ (اینچ) = تعداد پیکسل های طول تصویر تقسیم میزان پیکسل های انتخاب شده برای چاپ در هر اینچ (ppi)
واحد ppi مقیاسی برای تعیین پیکسل در هر اینچه . برای مثال شما میتونین عکس هاتون رو با کیفیت خوب 150ppi چاپ کنین ولی اگه میخواین وضوح چاپ اونقدر بالا باشه که با ذره بین هم نشه تفکیک کرد ، باید با کیفیت 300ppi چاپ کنید . تعداد پیکسل طول و عرض تصویر هم معلومه؛برای مثال سنسور 24.6 مگاپیکسل Sony A900 میتونه با ابعاد 4032×6048 در بهترین حالت عکس بگیره (تذکر : همیشه نباید بالاترین ابعاد رو تو فرمول گذاشت و باید دقت کرد که ممکنه با ابعادی دیگه عکس گرفته باشین) . لذا این سنسور میتونه با کیفیت 150ppi ، در ابعاد 26.88×40.32 اینچ چاپ کنه . هر اینچ هم 2.45 سانتی متره که اینجوری میشه تبدیل کرد .
پی نوشت (لینک اصلی روش دوم) : http://www.robsphotography.co.nz/Det...al-Images.html