با سلام و درود خدمت دوستان محترم و دلسوز
زیاد مشتاق به داشتن چشمی نیستم، فقط به خاطر شارژ گفتم،که اونم طبق فرمایش شما و دوستان با باتری زاپاس قابل حل شدنه!!اولا که چشمی رو میتونید اگر خیلی نیازش حس شد جداگانه تهیه کنید و فکر نمیکنم خیلی گران باشه.
طبق تحقیقاتم در سایت های دیگه، هم نکس 5 و هم 3 ، هر دو روش فلاش اکسترنال دارن!!!تا اونجاییکه میدونم روی دوربین نکس5 فلاش در جعبه دوربین هست ولی نکس 3 رو نمیدونم.
ممنون، نکته خوبی اشاره کردین!!از لحاظ بستن لنزهای سنگین و بزرگ هم خیالتون راحت چون بدنه دوربین از آلیاژ منیزیم هستش و مقاومت بسیار خوبی داره.
آیا این همون لنز فابریک روی نکس 5 یا 3 هست؟نکته بعدی اینکه شما با یک لنز 18-200 خیلی از عکسها رو میتونید بگیرید که حتی الان فکرشو نمیکنید. پس در قید و بند میزان زوم نباشید چون شاید زوم 15 برابر هیچ وقت به کارتون نیاد(تاکید میکنم شاید)
اگر نه،قیمت این لنز چند تومانه؟؟؟
چقدر زوم داره؟؟؟
راستش واقعا دوربین خوبیه و وسوسه انگیز برای خرید!! اما به دلیل هزینه یک میلیونیش، ترس از این دارم که خدای نکرده به نکاتی توجه نکرده باشم و بعدا از خریدش پشیمون بشم!! چون واقعا بعدا هزینه ای نمیتنم صرف ارتقا دادن کنم!!! بیشتر این سوال پرسیدن ها هم به همین دلیل هستش!!در مورد شارژ هم خیالتون راحت دوربینهای سونی تا اونجاییکه تجربه شخصی من هست همیشه کفاف کارهای نسبتا معمولی رو میدن و باز در آینده اگر خیلی ظعف احساس کردین نهایتا یک باطری یدک میخرید. چون این دوربین قابلیت ارتقا در تمامی ویژگیها مثل لنز و فلاش و چشمی و فیلتر و ... رو داره من فکر نمیکنم پشیمونی در کار باشه و تا سالها میتونید باهاش کار کنید و اون هم کار با لذت.... تمام حرفهایی که زدم برای وقتی هست که این دوربین رو کاندید کرده باشید وگرنه شما هنوز هم میتونید به گزینه های دیگر فکر کنید... موفق باشید
ممنونم از پاسخ های خوبتون
با این حرفتون کاملا موافقم!! حتما روی کیفیت تاکید میکنم!!!در مورد شارژ هم به هیچ وجه "زود خالی نمیکنه" . البته موافقم که شارژش به نسبت بقیه کمتره . به جای زوم هم بهتره روی کیفیت تاکیید داشته باشین چرا که شما تنها در مواقعی خاص به زوم 20 یا 30 برابر نیاز دارین ... ولی همواره به کیفیت نیاز خواهید داشت . به نظر من همین 200-18 با حدود 12 بربر زوم براتون کافیه .
و اماسوالاتم همچنان در مورد این لنز پیشنهادی باقی هست!!!
سوال دیگری که دارم اینه که ، با توجه به اینکه حدود 300 تومان نکس 5 از نکس 3 گرانتر هست، آیا برتری های نکس 5 نسبت به 3، ارزش هزینه کردن در حدود 300 تومان را دارد؟؟
بهتر نیست نکس 3 را بخرم و 300 تومان مابقی را در لوازم جانبی هزینه کنم؟؟؟؟
ممنون از بذل توجه دوستان