صفحه 3 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 64
Like Tree231تشکر

موضوع: D7000 یا 7D ؟!

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط Benygh نمایش پست ها
    ممنونم از شما دوست عزیز،
    اتفاقا، دلیل تاخیرم در پاسخگویی بررسی مقایسه‌های SnapSort بودم.

در این مقایسه، در بخشی که نقاط مثبت 7D رو نسبت به D7000 نشون میده دیده میشه که تنها برتری های قابل مشاهده موارد زیره:

شاتر لگ: 131ms به ms238
    کراس فوکوس پوینت: 19 به 9
    عکاسی پشت سر هم: 8 به 6

حالا این موارد فقط توی حرکات سریع و اکشن خودش رو نشون میده ؟

آیا این بدین معناست که من نمیتونم انتظار زیادی از D7000 برای عکاسی طبیعت داشته باشم ؟

ممنون میشم یک مثال عینی از عملکرد این دو دوربین بزنید.

(مثلا پرنده ای در حال حرکت و یا ایستاده روی شاخه، و یا روباهی در حال دویدن...)

اول اینکه کراس فوکوس پوینت با اون پراکندگی چه فرقی میکنه ؟!
    و اینکه آیا این دو لنز هر دو موتور فوکوس دارند ؟!
    در مورد این لنز 50 پرایم، سری D موتور فوکوس نداره و ارزون تره و برام به صرفه تره، درسته ؟

راستی، در مورد K-5 و D600 نیکون نظرتون چیه ؟!
    فکر میکنم برای D600 اگر قرار باشه اقدام کنم هزینه‌های وسایل جانبی‌م به شدت بره بالا ... درسته ؟

نه منظور من این بود که 7دی با توجه به سرعت بالاتر در عکاسی پیاپی و همچنین سرعت فوکوس یه مقدار بالاتر(به نظر من البته) مناسب تر هست واسه عکاسی ای که حالا به نحوی با سرعت بالا سروکار داره. و مهمتر اینکه شما یه لنز سنگین مثلا مثل 100-400 روی دوربین ببندین بدنه هم شما رو اذیت نکنه که خب این با توجه به ارگونومی 7 دی بهتر جواب میده تا دی 7000 . من رو دی 7000 لنز 70-200 بستم و واقعا اذیت شدم تازه تو آتلیه چه برسه تو جنگلی جایی باشی و شرایط عکاسی حیات وحش. این مواردی که شما ذکر کردین نسبت به برتری 7دی به این معنی نیست که دیگه دی 7000 تو حیات وحش تعطیله نه. به این لینک نگاه کنین و روی عکس کلیک کنین:
    http://www.pbase.com/henrywong/image/137798079
    یه سری عکس پرنده با دوربین های مختلف که تعداد زیادی از اونا با دی 7000 هست. پس میشه با این دوربینم عالی کار کرد که این دیگه به مهارت عکاس برمیگرده. اما اگه یه مقدار از عکاسی حیات وحش فاصله بگیریم و به عکاسی طبیعت و مناظر مشغول بشیم اونجاست که من قاطعانه به شما میگم در فکر خرید دی 7000 باشین و هزینه الکی برای 7 دی نکنین.
    این سایت مرجع خوبی برای دیدن عکسهای دوربین ها و لنزها هست بدون ادیت توصیه میکنم یه مدتی توش گشت بزنین: http://www.pbase.com/cameras

پنتاکس k-5 رو من باهاش کار نکردم اما تو طول این مدت تحقیقی که میکردم تنها دوربینی که تو این رده همه جا زده بودن کیفیتش عکسهاش از دی 7000بالاتره و واقعا هم همینطور بود این دوربین بود.
    d600 که دیگه جای خود دارد و یه بحث جدا اگه دیدیش سلام ما رو هم برسون و بگو التماس دعا داریم:)) کیفیت عکسهاش واقعا از d800 هم بهتره.
    درمورد او قسمت کراس فوکوس و بقیه دوستانی که تکنیکی این دوربین رو بلدن و علمی تر حتما توضیح میدن من بیشتر خواستم از جنبه تجربی توضیح داده باشم. اما توصیه تجربی من در مورد لنز کیت 18-105 این دوربین اینه که اگه دوربین رو گرفتین به هیچ وجه وسوسه نشین که این لنز رو مثلا با 18-200 و یا حتی 16-85 عوض کنین چون این لنز واقعا بی نظیره و اگع عوضش کنین افسوس خواهید خورد.
    Benygh و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

همینقدر بگم که اصلا به مقایسه هایی که سایت SnapSort انجام میده دقت نکنید خیلی خیلی بهتره.بعضی از مقایسه های این سایت بیشتر شبیه به شوخیست!
    برای عکاسی حیات وحش اصلا کنون به این دلیل برتری داره که دو لنز نسبتا ارزان و بسیار با کیفیت در این برند وجود داره که جای اون در نیکون کاملا خالیه! لنزهای 400-100 و 400مم اف 5.6 .همین دو لنز خیلی ها رو به سمت کنون آورده و میاره.قیمت هیچ کدام هم 10 تومان نیست.(کمتر از نصف این مبلغ هست)دورنمای عکاسی که در ذهن دارید در نظر بگیرید و لنزهای موجود در هر دو برند رو بررسی بکنید.بین 105-18 و 135-18 هم تقریبا هیچ تفاوتی نیست! فقط 135-18 کمی سریعتر فوکوس میکنه و 30 مم بلندتره.من 135-18 رو داشتم و فروختم.هر دو اپتیک متوسطی دارند و به نسبت قیمتشون بد نیستند.
    اما اگر قصد حیات وحش ندارید چون اطرافیانتون هم همگی نیکونی هستند نیکونی شدن کمی کار شما رو راحت تر میکنه.
    اون داستان های زرد شدن عکس و غیره رو هم من نمیدونم اصلا به چه ترتیب بوده ولی اصلا اینطور نیست.شارپنس هم ربطی به بدنه نداره و موردیه که کاملا به لنز برمیگرده.مثل اینه که بگیم نویز لنز!
    ویرایش توسط lamagra : Thursday 15 November 2012 در ساعت 10:49 دلیل: تایپی
    yaghoobi، Navid7h، M.Mobin و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر همراه Masoud.M آواتار ها
    تشکر کرده
    1863

دوست عزیز ...چند ماه پیش من هم (کاملا آماتور هستم) بین این دو دو دل بودم....رفتم و هر دو تارو تو دستم گرفتم و از 7D بیشتر خوشم اومد ولی بعد کمی از خرید کمی پشیمون شدم که کاش اون اختلاف قیمت دو دوربین رو فلاش و سه پایه میخریدم و یا یک لنز دیگه(که الان هنوزم نخریدم)... چون الان میبینم که از عکاسی منظره بیشتر لذت میبرم و شاید D7000 با عمق رنگ و داینامیک رنج بیشتر بهتر بود....شما هم دقیقا مشخص کنید تو چه زمینه ای میخواید کار کنید اگر حیات وحش تو برنامه هاتون هست و مطمین هستید میتونید برای لنز تله هزینه کنید از خرید 7ِD پشیمون نمیشید.
    و یه مورد در خرید فقط قیمت دوربین و لنز رو در نظر نگیرید و قطعا 400 500 تومن برای مموری فیلتر و کیف بزارید کنار....
    ولی در آخر هر دوربینی که داشته باشید این شما هستید که عکس میگیرید با همین دوربین 7D شما ببین JUZA چه تصاویری خلق کرده در همه زمینه ها. حیات وحش منظره و پرتره.
    و یه پیشنهاد دیگه روی لنز سرمایه گذاری کنید بهتره.
    اینها نظر شخصی یک آماتوره و امیدوارم مفید باشه
    yaghoobi، ashkan 78، Benygh و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    122

نقل قول نوشته اصلی توسط shahbazi نمایش پست ها
    برتری های D7000 نسبت به 7D:
    عمق رنگ وسیع تر یعنی 23.5 در برابر 22
    دوستان حالا كه بحثش اينجا باز شده ، در مورد اين مزيت ميشه با ذكر مثال توضيح بديد؟ عمق رنگ دقيقا روي چي تاثير مستقيم داره؟ رنگها طبيعي تر ثبت ميشن؟ غليظتر ثبت ميشن؟ اون 1.5 بيت كه نيكون بيشتر داره چقدر باعث اختلاف در تصوير نهايي ميشه؟ ميشه يكي از دوستان با يك مثال عملا نشون بده اينو؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    همینقدر بگم که اصلا به مقایسه هایی که سایت SnapSort انجام میده دقت نکنید خیلی خیلی بهتره.بعضی از مقایسه های این سایت بیشتر شبیه به شوخیست!
    برای عکاسی حیات وحش اصلا کنون به این دلیل برتری داره که دو لنز نسبتها ارزان و بسیار با کیفیت در این برند وجود داره که جای اون در نیکون کاملا خالیه! لنزهای 400-100 و 400مم اف 5.6 .همین دو لنز خیلی ها رو به سمت کنون آورده و میاره.قیمت هیچ کدام هم 10 تومان نیست.(کمتر از نصف این مبلغ هست)دورنمای عکاسی که در ذهن دارید در نظر بگیرید و لنزهای موجود در هر دو برند رو بررسی بکنید.بین 105-18 و 135-18 هم تقریبا هیچ تفاوتی نیست! فقط 135-18 کمی سریعتر فوکوس میکنه و 30 مم بلندتره.من 135-18 رو داشتم و فروختم.هر دو اپتیک متوسطی دارند و به نسبت قیمتشون بد نیستند.
    اما اگر قصد حیات وحش ندارید چون اطرافیانتون هم همگی نیکونی هستند نیکونی شدن کمی کار شما رو راحت تر میکنه.
    اون داستان های زرد شدن عکس و غیره رو هم من نمیدونم اصلا به چه ترتیب بوده ولی اصلا اینطور نیست.شارپنس هم ربطی به بدنه نداره و موردیه که کاملا به لنز برمیگرده.مثل اینه که بگیم نویز لنز!

درمورد قضاوت شما در مورد snapsort باید بپرسم شما از روی چه سند و مدرکی میگین به این سایت زیاد دقت نکنیم؟! قسمت شوخی این سایت کدام قسمتش می تونه باشه که ما آگاهی داشته باشیم به اون قسمت زیاد دقت نکنیم؟این سایت جزو 3 سایت اول قیاس دوربین ها هست و اکثر تست هاش رو شرکت DXO انجام میده که شما حتما با این شرکت معتبر آشنا هستین. من دوستان عکاس خارجی رو هم دیدم که به این سایت استناد می کنن. شما انشاالله dp رو قبول دارین اونجا هم در تست نهایی کیفیت عکس دی 7000 رو بالاتر زده و در هندلینگ و مترینگ 7 دی رو و در مجموع کلی 2 دوربین برابر که تقریبا مثل نتیجه گیری snapsort هست.
    درمورد حیات وحش و کنون موافقم اکثر نیکونی ها با 500 کار می کنن.
    در مورد 18-135 و 18-105 هم موافقم که تفاوت کیفیتی نیست اما من مد نظر من قیمتشون بود که چیزی حدود 400 یا 500 حداقل هست و باعث میشه با یک کیفیت یکسان 7دی حداقل 1.200 گرونتر در بیاد که با توجه به اینکه لنز معمولی ای برای 7 دی به حساب میاد این تفاوت ارزش نداره . دی 7000 بگیر و این مبلغ تفاوت رو خرج یه قسمت دیگه کن.
    در مورد شارپنس هم عجیب می فرمایید. شما منوی دوربین رو قسمت تنظیمات ببینین شارپنس اونجا قابل تنظیم هست به صورت سخت افزاری و علاوه بر لنز. شرکت سازنده الکی او ن رو اونجا گذاشته؟!! من در تست آتلیه دوربینم شارپنس رو بالاترین حد گذاشتم به حدی دوربین شارپ شد که دون دون های پوست و یا دون دون هایی که توسط آرایش بوجود میاد رو کاملا نشون میداد به حدی که دوستانی که با 5 دی عکس میگرفتن بعد از دیدن عکسها از شارپی عکسها تعجب کردن. وقتی شارپنس رو از توی دوربین کم کردم و به نرمال برگردوندم این موضوع رفع شد. پس نفرمایید کاملا به لنز بستگی داره. بین عکاسهای آتلیه حتی کنونی ها خیلی رایج هست که میگن بادی نیکون خیلی شارپه عجیبه این رو شما نشنیدید!
    Benygh و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    122

نقل قول نوشته اصلی توسط nimapix نمایش پست ها
    در مورد شارپنس هم عجیب می فرمایید. شما منوی دوربین رو قسمت تنظیمات ببینین شارپنس اونجا قابل تنظیم هست به صورت سخت افزاری و علاوه بر لنز. پس نفرمایید کاملا به لنز بستگی داره. بین عکاسهای آتلیه حتی کنونی ها خیلی رایج هست که میگن بادی نیکون خیلی شارپه عجیبه این رو شما نشنیدید!
    سلام
    همونطور كه بقيه دوستان گفتن شارپنس به خروجي لنز مربوطه و در داخل دوربين كار سخت افزاري براي افزايش شارپنس انجام نميشه! اينكار به صورت نرم افزاري داخل دوربين انجام ميشه مثل فوتوشاپ... فكر ميكنم ثبت جزييات بيشتر به سنسور و دوربين مربوط ميشه نه ميزان شارپنس.
    Benygh، Madjidm، iman mehr و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

درمورد قضاوت شما در مورد snapsort باید بپرسم شما از روی چه سند و مدرکی میگین به این سایت زیاد دقت نکنیم؟! قسمت شوخی این سایت کدام قسمتش می تونه باشه که ما آگاهی داشته باشیم به اون قسمت زیاد دقت نکنیم؟این سایت جزو 3 سایت اول قیاس دوربین ها هست و اکثر تست هاش رو شرکت DXO انجام میده که شما حتما با این شرکت معتبر آشنا هستین. من دوستان عکاس خارجی رو هم دیدم که به این سایت استناد می کنن. شما انشاالله dp رو قبول دارین اونجا هم در تست نهایی کیفیت عکس دی 7000 رو بالاتر زده و در هندلینگ و مترینگ 7 دی رو و در مجموع کلی 2 دوربین برابر که تقریبا مثل نتیجه گیری snapsort هست.
    درمورد حیات وحش و کنون موافقم اکثر نیکونی ها با 500 کار می کنن.
    در مورد 18-135 و 18-105 هم موافقم که تفاوت کیفیتی نیست اما من مد نظر من قیمتشون بود که چیزی حدود 400 یا 500 حداقل هست و باعث میشه با یک کیفیت یکسان 7دی حداقل 1.200 گرونتر در بیاد که با توجه به اینکه لنز معمولی ای برای 7 دی به حساب میاد این تفاوت ارزش نداره . دی 7000 بگیر و این مبلغ تفاوت رو خرج یه قسمت دیگه کن.
    در مورد شارپنس هم عجیب می فرمایید. شما منوی دوربین رو قسمت تنظیمات ببینین شارپنس اونجا قابل تنظیم هست به صورت سخت افزاری و علاوه بر لنز. شرکت سازنده الکی او ن رو اونجا گذاشته؟!! من در تست آتلیه دوربینم شارپنس رو بالاترین حد گذاشتم به حدی دوربین شارپ شد که دون دون های پوست و یا دون دون هایی که توسط آرایش بوجود میاد رو کاملا نشون میداد به حدی که دوستانی که با 5 دی عکس میگرفتن بعد از دیدن عکسها از شارپی عکسها تعجب کردن. وقتی شارپنس رو از توی دوربین کم کردم و به نرمال برگردوندم این موضوع رفع شد. پس نفرمایید کاملا به لنز بستگی داره. بین عکاسهای آتلیه حتی کنونی ها خیلی رایج هست که میگن بادی نیکون خیلی شارپه عجیبه این رو شما نشنیدید!
    درباره اون سایت بهتره بدونید که دوربینها اصلا توسط کسی لمس هم نمیشه و همگی در واقع توسط یک موتور انجام میشه و یک مقایسه نرم افزاریست.دی ایکس او رو هم میشناسم ولی میدونم برای سایتی تست انجام نمیده. سایتهایی مثل این سایت به اون سایت استناد میکنند.این رتبه سوم رو هم من نمیدونم از کجا اومده! من که نشنیده بودم.
    بخش شوخیش هم مثلا همین 7دی رو با دی5100 مقایسه بکنید و امتیاز بندی رو ببینید.
    اون شارپنس بدنه هم نرم افزاریست و بدنه به صورت نرم افزاری این مورد رو افزایش میده. شارپنس یک بحث اپتیکی است نه نرم افزاری.بهتره روی این بحث کمی بیشتر تامل بکنید.
    اون بیشتر آتلیه دار ها هم مثال خوبی نیست برای استناد.بیشتر همون آتلیه دارها متاسفانه حتی فرق فول فریم و کراپدار رو هم نمیدونن.
    ویرایش توسط lamagra : Thursday 15 November 2012 در ساعت 11:37 دلیل: تایپی
    yaghoobi، mostafaeshghi، Madjidm و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

درمورد قضاوت شما در مورد snapsort باید بپرسم شما از روی چه سند و مدرکی میگین به این سایت زیاد دقت نکنیم؟! قسمت شوخی این سایت کدام قسمتش می تونه باشه که ما آگاهی داشته باشیم به اون قسمت زیاد دقت نکنیم؟این سایت جزو 3 سایت اول قیاس دوربین ها هست و اکثر تست هاش رو شرکت DXO انجام میده که شما حتما با این شرکت معتبر آشنا هستین.
    شما اگه مطالب سایت را مطالعه کنید حتماً به تذکر مدیر سایت جناب حسینی (Farhad44) در مورد سایت snapsport بر می خورید. این سایت بررسی تخصصی دوربین را انجام نمی دهد و اصولاً هیچ انسانی در این بررسی دخالت ندارد و فقط یک موتور مقایسه کامپیوتری دارد که بر اساس ملاک های نه چندان درستی امتیاز دهی می کند.
    پی نوشت: با عقیل عزیز خط رو خط شدم!
    yaghoobi، aidin594، Benygh و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط toolhelp نمایش پست ها
    سلام
    همونطور كه بقيه دوستان گفتن شارپنس به خروجي لنز مربوطه و در داخل دوربين كار سخت افزاري براي افزايش شارپنس انجام نميشه! اينكار به صورت نرم افزاري داخل دوربين انجام ميشه مثل فوتوشاپ... فكر ميكنم ثبت جزييات بيشتر به سنسور و دوربين مربوط ميشه نه ميزان شارپنس.

کاملا موافقم که لنز تعیین کننده هست شارپنس لنزی مثل 70-200 2.8 رو نمیشه مثلا از لنزی مثل 18-105 انتظار داشت. اما منظور من هم همین افزایش شارپنس به صورت نرم افزاری (که شاید اشتباه کرده باشم سخت افزاری گفتم) هست که میشه خلاصه خروجی رو دستکاری کرد. ثبت جزئیات بیشتر که خب دیگه به بزرگی سنسور دوربین فکر کنم مربوط بشه. که البته باز فکر کنم سنسور دی 7000 از 7دی بزرگتر هست.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush Chegini نمایش پست ها
    شما اگه مطالب سایت را مطالعه کنید حتماً به تذکر مدیر سایت جناب حسینی (Farhad44) در مورد سایت snapsport بر می خورید. این سایت بررسی تخصصی دوربین را انجام نمی دهد و اصولاً هیچ انسانی در این بررسی دخالت ندارد و فقط یک موتور مقایسه کامپیوتری دارد که بر اساس ملاک های نه چندان درستی امتیاز دهی می کند.
    پی نوشت: با عقیل عزیز خط رو خط شدم!

من این مقاله رو ندیدم حتما پیدا می کنم و می خونم. اما به طور کلی استناد روی این سایت زیاد دیدم حتی گفتم از عکاسهای خارجی!

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین