صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 64
Like Tree231تشکر

موضوع: D7000 یا 7D ؟!

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

دوستان چطور در نیکون لنز 80-400 VR را تابحال ندیدن! قیمت این لنز هم 5 میلیون است با حداکثر دیافراگم 5/6

ashkan 78، Benygh و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

سهیل جان این لنز قدیمست.موتور فوکوس نداره.کلا کنده و در هیچ شرایطی به 400-100 نمیرسه.وگرنه مطمئن باشید که از جانب نیکونی های عزیز توصیه میشد.کلا در این سالها نیکونی ها برای این رده از لنزها به لنزهایی مثل 300-100 سیگما و...مراجعه میکردند...
    Madjidm، morteza khademy، iman mehr و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

تشکر کرده
    6919

اغلب بادی های نیکون موتور فوکوس دارن فکر نمیکنم کسی با D3100 حوس کند این لنز را بخرد!
    Benygh، nimapix و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    درباره اون سایت بهتره بدونید که دوربینها اصلا توسط کسی لمس هم نمیشه و همگی در واقع توسط یک موتور انجام میشه و یک مقایسه نرم افزاریست.دی ایکس او رو هم میشناسم ولی میدونم برای سایتی تست انجام نمیده. سایتهایی مثل این سایت به اون سایت استناد میکنند.این رتبه سوم رو هم من نمیدونم از کجا اومده! من که نشنیده بودم.
    بخش شوخیش هم مثلا همین 7دی رو با دی5100 مقایسه بکنید و امتیاز بندی رو ببینید.
    اون شارپنس بدنه هم نرم افزاریست و بدنه به صورت نرم افزاری این مورد رو افزایش میده. شارپنس یک بحث اپتیکی است نه نرم افزاری.بهتره روی این بحث کمی بیشتر تامل بکنید.
    اون بیشتر آتلیه دار ها هم مثال خوبی نیست برای استناد.بیشتر همون آتلیه دارها متاسفانه حتی فرق فول فریم و کراپدار رو هم نمیدونن.
    درمورد سایت بازم میگم من چون استناد زیادی بهش دیده بودم و همین که DXO استناد کرده مطرح کردم. البته در مورد قیاس این دو مورد به dp هم مراجعه کنیم باز تقریبا در نتیجه کلی مثل هم هستند.
    درمورد شارپنس هم حق با شماست و من تفاوت این دو مورد رو می دونم اما منظور من خروجی کلی بود که شامل هم سخت افزاری لنز و هم نرم افزاری دوربین(که اشتباه گفتم سخت افزاری) هست. با 70-200 سیگما روی 2 دوربین با شارپنس خود دوربین ها در بالاترین حد عکسها رو دیدم و خب نیکون خیلی شارپ تر بود. باز میگم منظور من شارپنس نرم افزاری خود دوربین ها بود که فکر کنم اشتباه بیان کردم.
    اون آتلیه دار هایی که من گفتم از اون دسته ای که شما نام بردین نیستن و بسیار کار درست و اگر در این صنف مشغول باشید شاید بشناسید. به طور کل اماتور نبودن.
    lamagra و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط shahbazi نمایش پست ها
    دوستان چطور در نیکون لنز 80-400 VR را تابحال ندیدن! قیمت این لنز هم 5 میلیون است با حداکثر دیافراگم 5/6

این لنز رو هفته پیش از نزدیک دیدم و قیمتش رو هم زده بود 4 تومن یه دونه هم داشت. لنز قدیمی و کندی هست اما عکسهاش رو دیدم جالب بودن به حدی که وسوسه کرد. اما اینطور که بوش میاد نیکون قراره این لنز رو به روز بکنه باید صبر کرد.
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

نمونه عکسهای این لنز:

http://www.pbase.com/cameras/nikon/8...r&t=1352663677

كاربر همراه
    تشکر کرده
    122

نقل قول نوشته اصلی توسط toolhelp نمایش پست ها
    برتری های D7000 نسبت به 7D:
    عمق رنگ وسیع تر یعنی 23.5 در برابر 22

دوستان حالا كه بحثش اينجا باز شده ، در مورد اين مزيت ميشه با ذكر مثال توضيح بديد؟ عمق رنگ دقيقا روي چي تاثير مستقيم داره؟ رنگها طبيعي تر ثبت ميشن؟ غليظتر ثبت ميشن؟ اون 1.5 بيت كه نيكون بيشتر داره چقدر باعث اختلاف در تصوير نهايي ميشه؟ تعداد بيتها به سنسور مربوطه؟ چه چيزي باعث زياد شدن تعداد اين بيتها ميشه؟ ميشه يكي از دوستان با يك مثال عملا نشون بده اينو؟
    كسي منبع يا مثال نداره براي اين موضوع؟

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

اغلب بادی های نیکون موتور فوکوس دارن فکر نمیکنم کسی با D3100 حوس کند این لنز را بخرد!
    با هر بدنه ای که باشه فرق نمیکنه سهیل جان.مربوط میشه به اواخر دوران آنالوگ و با 400-100 قابل قیاس نیست به هیچ وجه.در مقابل 400-100 خرید این لنز هدر دادن سرمایه است.
    morteza khademy و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush Chegini نمایش پست ها
    شما اگه مطالب سایت را مطالعه کنید حتماً به تذکر مدیر سایت جناب حسینی (Farhad44) در مورد سایت snapsport بر می خورید. این سایت بررسی تخصصی دوربین را انجام نمی دهد و اصولاً هیچ انسانی در این بررسی دخالت ندارد و فقط یک موتور مقایسه کامپیوتری دارد که بر اساس ملاک های نه چندان درستی امتیاز دهی می کند.
    پی نوشت: با عقیل عزیز خط رو خط شدم!
    جناب چگینی امتیاز دهی توسط این سایت بصورت کامپیوتری است و اصلاً کاری با امتیاز دهی نداریم
    اما این سایت برتری های هر دوربین را نسبت به دوربین دیگر بصورت لیست مینویسد که تمام اعداد و ارقام برابر با سایت DXO است لینک زیر را ببینید
    Canon 60D vs 7D - Our Analysis
    در قسمتی برتری های 7D را نسبت به 60D نوشته و در قسمت دیگر برتری های 60D را نسبت به 7D نوشته کدام یک از این برتری هایی که نوشته دروغ و اشتباه است؟؟؟
    درنتیجه امتیاز دهی این سایت شاید درست نباشد اما قسمتی که برتری ها وکاستی های دوربین را نوشته کاملاً درسته.
    ashkan 78، Benygh، nimapix و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    27

جناب چگینی امتیاز دهی توسط این سایت بصورت کامپیوتری است و اصلاً کاری با امتیاز دهی نداریم
    اما این سایت برتری های هر دوربین را نسبت به دوربین دیگر بصورت لیست مینویسد که تمام اعداد و ارقام برابر با سایت DXO است لینک زیر را ببینید
    Canon 60D vs 7D - Our Analysis
    در قسمتی برتری های 7D را نسبت به 60D نوشته و در قسمت دیگر برتری های 60D را نسبت به 7D نوشته کدام یک از این برتری هایی که نوشته دروغ و اشتباه است؟؟؟
    درنتیجه امتیاز دهی این سایت شاید درست نباشد اما قسمتی که برتری ها وکاستی های دوربین را نوشته کاملاً درسته.

سئوالی که اینجا واسه من پیش میاد اینه که مثلا Better color depth یا More dynamic range که این سایت ذکر میکنه و بعد با یه لینک استناد میکنه به dxo این رو قبول کنیم یا بگیم الکیه؟ dxo حتی اگه نرم افزاریم تست کنه باز نرم افزار بسیار معتبر از یه شرکت معتبری هست. درمورد قسمتی که برتری ها و معایب رو نوشته با شما کاملا موافقم. از لحاظ تجربی هم واقعا میبینم این سایت درست قیاس کرده مثلا در مورد نویز دی 7000. درسته که تست توسط خود شخص و با دست خودش بسیار مهم هست اما در مورد کیفیت عکس عمق رنگ فکر نکتن آدم با نگاه بتونه دقیق قضاوت کنه. آیا اینجا تست توسط همین نر افزارها دقیق تر از دید ما نیستن؟ حالا تست ارگونومی و کیفیت بدنه و چیدمان چیز دیگه ای هست و باید توسط خود آدم انجام بشه.

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین