دوستان چطور در نیکون لنز 80-400 VR را تابحال ندیدن! قیمت این لنز هم 5 میلیون است با حداکثر دیافراگم 5/6
دوستان چطور در نیکون لنز 80-400 VR را تابحال ندیدن! قیمت این لنز هم 5 میلیون است با حداکثر دیافراگم 5/6
سهیل جان این لنز قدیمست.موتور فوکوس نداره.کلا کنده و در هیچ شرایطی به 400-100 نمیرسه.وگرنه مطمئن باشید که از جانب نیکونی های عزیز توصیه میشد.کلا در این سالها نیکونی ها برای این رده از لنزها به لنزهایی مثل 300-100 سیگما و...مراجعه میکردند...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اغلب بادی های نیکون موتور فوکوس دارن فکر نمیکنم کسی با D3100 حوس کند این لنز را بخرد!
درمورد سایت بازم میگم من چون استناد زیادی بهش دیده بودم و همین که DXO استناد کرده مطرح کردم. البته در مورد قیاس این دو مورد به dp هم مراجعه کنیم باز تقریبا در نتیجه کلی مثل هم هستند.
درمورد شارپنس هم حق با شماست و من تفاوت این دو مورد رو می دونم اما منظور من خروجی کلی بود که شامل هم سخت افزاری لنز و هم نرم افزاری دوربین(که اشتباه گفتم سخت افزاری) هست. با 70-200 سیگما روی 2 دوربین با شارپنس خود دوربین ها در بالاترین حد عکسها رو دیدم و خب نیکون خیلی شارپ تر بود. باز میگم منظور من شارپنس نرم افزاری خود دوربین ها بود که فکر کنم اشتباه بیان کردم.
اون آتلیه دار هایی که من گفتم از اون دسته ای که شما نام بردین نیستن و بسیار کار درست و اگر در این صنف مشغول باشید شاید بشناسید. به طور کل اماتور نبودن.
نمونه عکسهای این لنز:
http://www.pbase.com/cameras/nikon/8...r&t=1352663677
جناب چگینی امتیاز دهی توسط این سایت بصورت کامپیوتری است و اصلاً کاری با امتیاز دهی نداریم
اما این سایت برتری های هر دوربین را نسبت به دوربین دیگر بصورت لیست مینویسد که تمام اعداد و ارقام برابر با سایت DXO است لینک زیر را ببینید
Canon 60D vs 7D - Our Analysis
در قسمتی برتری های 7D را نسبت به 60D نوشته و در قسمت دیگر برتری های 60D را نسبت به 7D نوشته کدام یک از این برتری هایی که نوشته دروغ و اشتباه است؟؟؟
درنتیجه امتیاز دهی این سایت شاید درست نباشد اما قسمتی که برتری ها وکاستی های دوربین را نوشته کاملاً درسته.
سئوالی که اینجا واسه من پیش میاد اینه که مثلا Better color depth یا More dynamic range که این سایت ذکر میکنه و بعد با یه لینک استناد میکنه به dxo این رو قبول کنیم یا بگیم الکیه؟ dxo حتی اگه نرم افزاریم تست کنه باز نرم افزار بسیار معتبر از یه شرکت معتبری هست. درمورد قسمتی که برتری ها و معایب رو نوشته با شما کاملا موافقم. از لحاظ تجربی هم واقعا میبینم این سایت درست قیاس کرده مثلا در مورد نویز دی 7000. درسته که تست توسط خود شخص و با دست خودش بسیار مهم هست اما در مورد کیفیت عکس عمق رنگ فکر نکتن آدم با نگاه بتونه دقیق قضاوت کنه. آیا اینجا تست توسط همین نر افزارها دقیق تر از دید ما نیستن؟ حالا تست ارگونومی و کیفیت بدنه و چیدمان چیز دیگه ای هست و باید توسط خود آدم انجام بشه.