درود
دوست عزیز بنده به طور کل نگفتم که 6 دی بهترین دوربین است .
فقط در مورد کم نویز بودن رو گفتم که دوربین 6 دی حتی از 5 دی و فول فریم های نیکون بهتر عمل کرده .
چه بسا که دوربین 6 دی از خیلی جهات دیگر از دوربین 610 هم سطح خودش پایین تر هم هست . این که شما تعصب برندی دارید دلیل بر تند حرف زدن شما با بنده نمیشود .
بلی مدرک هم در همین فروم رو بخوانید بسیار زیاد بهش اشاره شده و اگر هم باز قانع نشدید. بیایید شخصن 2 دوربین را در شرایط یکسان آزمایش کنیم.
تعصب برندی؟از کجای صجبت بنده پی به این مهم بردید؟بنده بحثی با شما ندارم ولیکن اینجا یک فضای آموزشیه که تعدادی کاربر مبتدی مثل بنده داره.اینجور بدون سند و مدرک حکم کلی دادن صحیح نیست و آزمایش حالا در هر شرایطی هم کار بنده و جنابعالی نیست و ابزار مناسبش رو هم احتمالا در اختیار نداریم.اگر یک بدنه خیلی برای شما خوش جلوه کرده در مورد همون بدنه نظرات رو مطرح کنید و حکم کلی ندید.جهت اینکه آف تاپیک نشه:منظور از آیرودینامیک در پست 164 چی بود؟آیرودینامیک در دوربین؟!!!احتمالا منظورتون اورگونومی نبود؟
دوست عزیز
شما یه چند بار دیگه پست های بنده رو بخونید!!!!!
کجا گفتم که 6 بهترین از همه نظره و دوربینی رو دستش نیومده!!!!!
این که برمیگردید میگید دوربین معظم 6 دی. آن هم بعد از به میان آوردن اسم دوربین های نیکون. کاملا نشان از تعصب برندی است .و اگر نه می توانستید کاملا با لحن دوستانه بگویید که دوست عزیز بدون مدرک قانع کننده حکمی را مبنی بر کم نویز بودن 6 از دوربین های دیگر صادر نکنید.
نه با این لحن تند و بدون خواندن پست های قبلی برای خودتان ببرید و بدوزید
که بنده حکم بر بهترین بودن 6 صادر کرده ام
و این که نظر شخصی بنده برای خوش دست بودن و نبودن 6 همان طور که گفتم برای خودم است .
و به دوست عزیز 5 رو پیشنهاد کردم .
از مدیران محترم هم عذر خواهی میکنم و این چند پست آخر رو در صورت. اشکال داشتن و آف تایپیک شدن. اگر امکانش هست ویرایش یا حذف کنن
با تشکر
و عذر خواهید مجدد
ویرایش توسط hamid.abroun : Monday 30 November 2015 در ساعت 01:22
با سلام
يک نکته جالبي که ميبينم اينه که براي کار خبري دوستان 5d III و بعضا 5Ds رو پيشنهاد ميدن
يکي از موارد بسيار مهم در عکاسي خبري سرعت عکاسي پياپي بالا و بافر عميق (اگر دوستان به واژه عميق گير ندهند) براي ثبت عکس زياد در تايم کم است. چون حيطه خبري اقتضا ميکند که لحظه را حتما ثبت کنيد چون تکرار ندارد. از اين رو هر چه که 7D II در اين زمينه خوب است 5D ها ضعيف اند. (منکر پيشرفت ملموس و قابل نحسين شرکت کنون از ورژن 2 به 3 سري 5D نميشوم- آپديتي که در کنار سيستم سريع اتوفوکوس، علاوه بر منظره گراف ها و پرتره گراف ها بسياري از عکاسان حيات وحش را نيز به سمت اين رده کشانده- اما بحث خبر و خبر نگاري متفاوت است و به جرات بعد از رده 1D گزينه اي جز 7D را براي اين کاربري مناسب نميبينم.
به نظرم اگر بودجه به سري 1D نميرسد تهيه 7d ii بسيار بهتر از 6D خواهد بود.
ضمنا بحث نويز و کيفيت عکس از اين منظر در کار خبري در درجه دوم اهميت قرار دارد و فريم بر ثانيه بالا تر است که ارجح تر خواهد بود.
البته این به معنای این نیست که نمیتوان با 6D یا 5D کار خبری کرد
پیروز باشید