کسی که از اين مد ها استفاده کنه 10 سال هم عکاسی کنه پيشرفتی نميکنه ،اين مد ها واسه کسی خوبه که علاقه اي به يادگيری نداشته باشه و فقط بخواد عکس بگيره ، ولی کسی که به قصد يادگيری دوربين تهيه ميکنه همون 2-3 تا مد نيمه اتوماتيک av tv براش کافيه
لوازم عکاسی به اون صورت که شما فکر ميکنی افت قيمت ندارند معمولاً همون 20% ازش کم ميشه مگر اينکه خيلی قديمی باشهدرسته خيلي تحقيق كردم حتي دفترچه راهنماي همه مدل هايي كه گفتم دانلود كردم دارم ميخونم! و دوست عزيز بنده در پست اول هم عرض كردم درسته تا حالا با دوربين حرفه اي عكاسي ديجيتال كار نكردم. ولي دوست ندارم اول يك هزينه كم بكنم و دوربين معمولي بخرم بعدا تعويض كنم كه اونم مشكلاتي داره مثلا دوربين ميخري ٢ تومن بعد بخواي بفروشي ٤٠٠ هم به زور بر ميدارن!!! به نظر بنده اصلا به صرفه نيست. من دوربين زنيت و لوبيتل و بدونه كمپكت سوني T200دارم كه البته خيلي وقته كار نكردم با هاشون
لنز ها تا چندين سال قيمت خودشون رو حفظ ميکنند و حتی گرون ميشند
من تاحالا جز يک مورد رو هيچ کدوم از لوازمی که خريدم ضرر ندادم اکثراً دست 2 گرفتم و با 10-15 % سود هم فروختم
شما اگر يک دوربين نو بگيری با توجه به اينکه تجربه هم نداريد 1-2 سال طول ميکشه که بتونيد از قابليت های اون دوربين استفاده کنيد
الان 6 دی 2 و 5 دی 4 در راه هستند و تا چند ماه ديگه وارد بازار ميشه و دوربين شما قديمی ميشه بدون اينکه تونسته باشيد از قابليت هاش استفاده کنيد
از طرف ديگه شما تجربه زيادی نداريد و هنوز نياز خودتون رو نميشناسيد ، عکاسی شاخه های مختلفی داره که هر شاخه لوازم مخصوص خودش رو نياز داره که اکثراً قيمت بالايی دارند, شما برای مثال 5 دی 3 رو الان ميگيريد و بعد از يک مدت ميبينيد بيشتر به عکاسی منظره علاقه داريد اون موقع برای شما 5 دی 3 هيچ برتری نسبت به 6 دی نداره و شما پول يک لنز خوب رو برای سيستم فکوسی داديد که توی منظره اصلاً استفاده اي نداره
به نظر من فعلاً يک دوربين رده 2 رقمی کنون بگيريد و 1-2 سال باهاش عکاسی کنيد اگر ديدين نياز شما رو جوابگو نيست فول فريم بگيريد
حداقل اون موقع ميدونين به چه شاخه اي علاقه داريد که بتونيد از بودجتون بهترين استفاده رو بکنيد